Gość: pawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:37 Taa.... - FAKT w stylu BILDA - bzdury wyssane z palca - takie "newsy" mające na celu poprawę nastroju polskiego kibica to sam sobie mogę napisać.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieznajomy_pan Kryzys w kadrze Niemców IP: *.static.arcor-ip.net 16.05.08, 08:40 ....pisze Fakt:))))) I oczywiscie juz w to wierzymy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportowiec Re: Kryzys w kadrze Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 09:03 to nie zmienia faktu iż po przeczytaniu takiego newsa niektórzy mogą mieć cichą nadzieję na skopanie trawy Niemcom :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi Fakt... jaka to jest głupia gazeta IP: *.gprs.plus.pl 16.05.08, 09:12 Ciekawe czy oni siedzą i wymyślają sami takie plotki, czy też tylko zżynają z zachodnich gazet? Denerwujące jest to prasowe sianie zamieszania przed turniejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakt Kryzys w kadrze Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 10:27 Ja słyszałem, że Ballack nie jedzie bo jego babcia zachorowała....:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quentin Re: Kryzys w kadrze Niemców IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.08, 11:28 Ta. News z "Fucktu", bardzo opiniotwórczy... Ale żenada, po co takie newsy? Przecież wiadomo,że nasi piłkarze już jak zobaczą Niemców, mają mokre portki. Niemcy nas rozjadą i nic tego nie powstrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarka Kryzys w kadrze Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 19:11 Oks trzeba być wyrozumiałym itd. itp., ale ja się posłużę historią stosunkami polsko-niemieckimi. Był sobie kiedyś taki zakon jak ten Zakon Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie oraz był taki król jak Władysław Jagiełło. Przed ostatecznym rozwiązaniem konfliktu Niemcy prowokowali nas w postaci dwóch nagich mieczy. Jagiełło miał mocną psychikę, Leo też. Grunwald 1410 Polacy umiejętnie skopali tyłki Niemcom. Mimo poszanowania mieszkańców owegoż kraju powiem tak: Będziecie mieć Grunwald 2008!! PZDR. Mam nadzieję, że nie zanudzam. :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamakota Re: Kryzys w kadrze Niemców IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.08, 23:12 PZDR. Mam nadzieję, że nie zanudzam. :* Nie zanudzasz, fajnie sie to czytalo :) Ale mimo to mam nadzieje, ze jestes realistka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Re: Kryzys w kadrze Niemców IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.05.08, 05:48 eeech i my tak tym Grunwaldem to już ile wieków się karmimy? p.s. Wtedy naszych było więcej ... teraz będzie po równo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysialdo Kryzys w kadrze Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 17:29 będą mieć raczej Klagenfurt 2008!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Jaki kryzys???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.08, 18:11 Parę fochów piłkarzy,i co???I tak wygraja a nawwt jak nie to na 100% wychodza z grupy!!!.A Polacy co???Będą Bogurodzicę śpiewac bo w 1410 wygrali Grunwald??? Będą w samolocie na Okęcie -Warszawa po trzech meczach bardzo głośno śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44s Kryzys w kadrze Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 09:04 teraz moge zdradzic wam tajemnice.Klose i Podolski to sa polskie konie trojanskie. ich zadaniem jes rozbic niemcow od srodka.HA HA HA HA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Gary Lineker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 09:43 Football is a simple game: 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Kryzys w kadrze Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 19:26 Tylko niech sią nie popłaczą. Odpowiedz Link Zgłoś