Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kryzys w kadrze Niemców

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:37
    Taa.... - FAKT w stylu BILDA - bzdury wyssane z palca - takie "newsy" mające
    na celu poprawę nastroju polskiego kibica to sam sobie mogę napisać....
    Obserwuj wątek
      • Gość: nieznajomy_pan Kryzys w kadrze Niemców IP: *.static.arcor-ip.net 16.05.08, 08:40
        ....pisze Fakt:)))))
        I oczywiscie juz w to wierzymy;)
        • Gość: sportowiec Re: Kryzys w kadrze Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 09:03
          to nie zmienia faktu iż po przeczytaniu takiego newsa niektórzy mogą mieć cichą
          nadzieję na skopanie trawy Niemcom :D
      • Gość: Pi Fakt... jaka to jest głupia gazeta IP: *.gprs.plus.pl 16.05.08, 09:12
        Ciekawe czy oni siedzą i wymyślają sami takie plotki, czy też tylko zżynają z
        zachodnich gazet?
        Denerwujące jest to prasowe sianie zamieszania przed turniejem.
      • Gość: Fakt Kryzys w kadrze Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 10:27
        Ja słyszałem, że Ballack nie jedzie bo jego babcia zachorowała....:))))))))))))
        • Gość: quentin Re: Kryzys w kadrze Niemców IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 16.05.08, 11:28
          Ta. News z "Fucktu", bardzo opiniotwórczy... Ale żenada, po co takie newsy?
          Przecież wiadomo,że nasi piłkarze już jak zobaczą Niemców, mają mokre portki.
          Niemcy nas rozjadą i nic tego nie powstrzyma.
      • Gość: siatkarka Kryzys w kadrze Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 19:11
        Oks trzeba być wyrozumiałym itd. itp., ale ja się posłużę historią stosunkami
        polsko-niemieckimi.
        Był sobie kiedyś taki zakon jak ten Zakon Szpitala Najświętszej Marii Panny
        Domu Niemieckiego w Jerozolimie oraz był taki król jak Władysław Jagiełło. Przed
        ostatecznym rozwiązaniem konfliktu Niemcy prowokowali nas w postaci dwóch nagich
        mieczy. Jagiełło miał mocną psychikę, Leo też. Grunwald 1410 Polacy umiejętnie
        skopali tyłki Niemcom. Mimo poszanowania mieszkańców owegoż kraju powiem tak:
        Będziecie mieć Grunwald 2008!!

PZDR. Mam nadzieję, że nie zanudzam. :*
        • Gość: alamakota Re: Kryzys w kadrze Niemców IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.08, 23:12
          PZDR. Mam nadzieję, że nie zanudzam. :*

Nie zanudzasz, fajnie sie to czytalo :)
          Ale mimo to mam nadzieje, ze jestes realistka :-)
        • Gość: grrr Re: Kryzys w kadrze Niemców IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.05.08, 05:48
          eeech i my tak tym Grunwaldem to już ile wieków się karmimy?
          p.s.
          Wtedy naszych było więcej ... teraz będzie po równo ;P
      • Gość: Rysialdo Kryzys w kadrze Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 17:29
        będą mieć raczej Klagenfurt 2008!!! :)
      • Gość: iwet21 Jaki kryzys???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.08, 18:11
        Parę fochów piłkarzy,i co???I tak wygraja a nawwt jak nie to na 100%
        wychodza z grupy!!!.A Polacy co???Będą Bogurodzicę śpiewac bo w 1410
        wygrali Grunwald??? Będą w samolocie na Okęcie -Warszawa po trzech
        meczach bardzo głośno śpiewać.
      • Gość: 44s Kryzys w kadrze Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 09:04
        teraz moge zdradzic wam tajemnice.Klose i Podolski to sa polskie
        konie trojanskie. ich zadaniem jes rozbic niemcow od srodka.HA HA HA
        HA.
        • Gość: L Gary Lineker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 09:43
          Football is a simple game: 22 men chase a ball for 90 minutes and at
          the end, the Germans always win.
      • Gość: Przemek Kryzys w kadrze Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 19:26
        Tylko niech sią nie popłaczą.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka