Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brązowe medale dla Śląska

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 00:15
    jakiego farta ma slask... rok temu anwil olal walke o braz po morderczym
    polfinale z prokomem teraz chyba jednak zeszlo powietrze z polpaku po tejze
    walce w prokomem.. niestety wychodzi na to ze jesli juz przegrac w polfinale
    to tak jak wlasnie slask dal dupy, tak rok temu jak i teraz, dzieki temu
    fartuchy maja braz choc po walce polfianlowej nie zasluzyli na to. npo coz
    gratuluje farciarzom sląskim
    Obserwuj wątek
      • Gość: lary Re: Brązowe medale dla Śląska IP: *.zone3.bethere.co.uk 24.05.08, 00:41
        Ty naprawde jestes po..y! Wygrali i zasluzyli! Pollpak nie istanial. Tyle
      • Gość: SLASK Brązowe medale dla Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 02:09
        zibi--->Ja pier**** widac ze gowno sie znasz na koszykowce dzieciaku...A i
        ogolnie rzecz biorac wygrac 20 punktami to naprawde musiał byc niezły fart
        ...HEY SLASK!! Sezon 08/09 ZŁOT!!
      • Gość: Wroc_Fan Brązowe medale dla Śląska IP: *.e-wro.net.pl 24.05.08, 02:35
        Nasz zespół pokazał charakter, szczególnie że nie był faworytem, jeszcze po
        zawirowaniach z Atkinsem i Homanem. Wreszcie prawdziwy powrót do walki o
        najwyższe cele miejmy nadzieję. Czekamy na 18-stkę w przyszłym sezonie. Hej Śląsk!
      • Gość: wrocław Brązowe medale dla Śląska IP: *.magma-net.pl 24.05.08, 05:51
        pierwsze primo zazdrośniku śląsk mial kontuzje zawodników problemy z Atkinsem i Homanem po drugie Turow to mocniejszy przeciwnik niż Prokom i dobrze o tym wiemy że teraz prowadzi 2 :0 w rywalizacji z prokomem i zmierze pewnie po mistrza nawet Filipovski sam przyznal śląsk do bardzo dobry zespół potrafi się zmobilizować bez podstawowych graczy i każdy coś daje i jestem pewien że gdyby nie problemy zdrowotne ze śląskiem byłoby trudniej wiele . I nie mów fartuchy popnieważ twojemu opakowaniu nie pomógł Dixon i Hicks więc nie krytykuj jakby twój zespół był jakiś wielki ...
        • Gość: zibi Re: Brązowe medale dla Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 17:21
          chrzanicie cos o zazdrosci... smiesza mnie nieco te argumenty, nie jestem ani za
          polpakiem czy turowem tylko stwierdzam fakt ze do dwoch lat przegrywa slask w
          polfinale bezdyskusyjnie. no chyba ze bylem slepy i zle widzialem wynik meczu z
          turowem (moze bylo i 4-3... ale ja widzialem 4-1) pewnie tez i zle widzialem
          wynik drugieo polfinalu polpaku z prokomem gdzie wedlug mnie bylo 2-4.
          no to tyle tej dyskusji, gratulacje dla farciarzy za niezasluzony medal brazowy.

p.s. ty wy jeszcze macie te plakaciki z osiemnastka?? chyba mocno sie zakurzyly )))
          • Gość: As Re: Brązowe medale dla Śląska IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.08, 21:28
            A ty masz plakacik z zerem? Chyba jest jeszcze bardziej zakurzony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka