crazy_amigo 12.06.08, 22:50 Jak myślicie był ten karny? Bo mi się wydaje tzn. jestem pewny że nie!! Sędzia KALOSZ!! xD :( :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc987 Re: KARNY???? IP: *.pools.arcor-ip.net 12.06.08, 22:51 Za co podyktował sędzia ten karny, za nic? Odpowiedz Link Zgłoś
truevirginian Re: KARNY???? 12.06.08, 22:57 Za co? Za glupote naszego zawodnika ktory uzywal rak do krycia Austriackiego zawodnika! Jak tutejszy komentator powiedzial to byl karny za "stupidity" za glupote! Kosztowna lekcja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc987 Re: KARNY???? IP: *.pools.arcor-ip.net 12.06.08, 23:21 A co robił Austriak polakowi, tez powinien podyktować karnego za zachowanie Austriaka. Odpowiedz Link Zgłoś
truevirginian Re: KARNY???? 14.06.08, 15:24 nie ma co robic z siebie "ofiar"! Koniec! Co sie stalo ze zdrowym rozsadkiem? Gralismy z gospodarzami turnieju, wielka presja i....pieniadze! Trzeba sie spodziewac ze "sciany" pomagac beda Austriakom! Swietny artykul napisal Rafal Stec w swoim blogu na temat tego meczu. Rozumiem wasze rozgoryczenie i naprawde szkoda mi ze tak sie stalo ale ja nie szukam winnych na "zewnatrz" ale wsrod nas. Kto byl odpowiedzialny za przygotowanie fizyczne i kondycyjne pilkarzy powinien wyjasnic co sie stalo z naszymi zawodnikami. Trener powinien powiedziec jakie mial zalozenia i dlaczego ich nie spelniono. Najwazniejsze jednak to aby sami zawodnicy wyjasnili dlaczego nie maja kondycji,brakuje im techniki, zdolnosci przyjecia pilki i celnego podania. Oni sa przeciez zawodowcami! Te rzeczy powinny byc "przerobione" w szkolach trampkarzy!! Wine ponosi 11 a nie sedzia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: KARNY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 23:06 Lol ..y angol, gwizdnął karnego dla gospodarzy w 93 minucie :< chciał zrobić z siebie gwiazdę, szkoda mi takich ludzi. CZEMU AKURAT NAM TO ZROBIL ? Odpowiedz Link Zgłoś