sredniak 08.01.02, 10:10 Cześć Johny, Słuchaj, mam pewniaki na Zakopane. 1.Nakamura 2.Wasiliew 3.Pochwała Najdłuższy skok Małysza: 81,5m. Stawiaj w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cintus Poufna wiadomość dla sredniaka 08.01.02, 18:15 Niestety, Pochwałą będzie pierwszy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: Poufna wiadomość dla sredniaka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.02, 18:22 Nieprawda. Pierwszy będzie Tomcio Tajneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_bravo Re: Poufna wiadomość do Johny'ego Brava 08.01.02, 18:40 Tiaaaaa:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
greg531 Re: Poufna wiadomość do Johny'ego Brava 10.01.02, 21:45 eeee... mam duzo pewniejsze typy: 1. L. Wal... (rekordzista w skokach Stoczni Gdanskiej) 2. And... Lep... (podskakuje poki moze - choc forma slabnie) 3. Moje tetno (gdy czytam takie i temu podobne bzdury) najdluzszy skok Malysza: dyskfalifikacja za nerwowy smiech na wspomnienie tonu relacji sprawozdwacow sportowych z TVP i Eurosportu obstawiaj w ciemno - razem obejrzymy przyszloroczny PS u ciebie na zestawie kina domowego :) Odpowiedz Link Zgłoś