Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Marcin Urbaś rozgoryczony. Konflikt na tartanie

09.07.08, 21:43
    SPORT TERAZ TO JUZ NIE SPORT....
    KASA...KASA...KASA....
    Obserwuj wątek
      • o90 a moze pan Urbaś raczylby 09.07.08, 22:10
        biegac szybciej
        wtedy nikt nie mialby zludzen ze powinien pojechac
        nawet trener

banalnie proste
      • Gość: Kael Marcin Urbaś rozgoryczony. Konflikt na tartanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 22:29
        A może by tak nowa płyta Sceptic? :)
        • kielonek2301 Re: Marcin Urbaś rozgoryczony. Konflikt na tartan 09.07.08, 22:32
          10,36 s 'na setke'? rany, to wolniej od Woronina, ktory biegal 10,0
          s w latach 80-tych
      • Gość: Lucyfer Marcin Urbaś rozgoryczony. Konflikt na tartanie IP: *.chello.pl 09.07.08, 22:36
        Chłopie... METAL... Trza było piór nie ścinać...
        • Gość: pracownik Re: Marcin Urbaś rozgoryczony. Konflikt na tartan IP: *.chello.pl 09.07.08, 22:41
          Panie Urbaś, ja też chodzę do pracy.
      • Gość: Europejczyk Głupi jak polski dziennikarz IP: *.chello.pl 09.07.08, 23:26
        "Bo ja cały dzień odbieram telefony od dziennikarzy, których nie
        interesuje to, że na zgrupowaniu w Gdańsku mamy nienadający się do
        niczego tartan. Nie interesują ich warunki, w jakich przygotowujemy
        się do igrzysk. Interesuje ich Marcin Urbaś."

Oto sedno sprawy.Notabene Pana redaktora z GW pomimo wskazania
        tematu przez trenera też nie zainteresowało,w jakich warunkach
        przygotowują się sprinterzy.I potem się dziwić,że biegają setkę w
        10,40.
        Nie powinno się mówić głupi jak osioł,co nie jest zresztą
        prawdą.Powinno się mówić:"głupi jak polski dziennikarz".To jest o
        wiele bliższe prawdy.

• Gość: onkel TOm Marcin Urbaś rozgoryczony. Konflikt na tartanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 23:29
        MAricn! Obcięli ci jaja razem z włosami, czy co! Dawaj lepiej nowego sceptica bo
        jak w domu zapuszczę po raz 1000 ilussions possesora to mnie lepsza połowa
        wy...li z chaty. A metalu z babą na wokalu słuchać nie bede i ch......
      • Gość: pierre_lbn Marcin Urbaś rozgoryczony. Konflikt na tartanie IP: *.chello.pl 10.07.08, 00:20
        Pan Marcin to znany jest mi jedynie ze wspolnego zaspiewania
        piosenki z Pania Patrycja Markowską dawno dawno temu ...
        • Gość: SS Re: Marcin Urbaś rozgoryczony. Konflikt na tartan IP: *.zetobi.com.pl 10.07.08, 07:40
          No to dowiedz się jeszcze, że jako 2 biały sprinter złamał barierę 20 sec. w
          biegu na 200 m.
          • Gość: y.y Re: Marcin Urbaś rozgoryczony. Konflikt na tartan IP: 195.117.118.* 10.07.08, 10:33
            owszem, z tym, że był to jednorazowy wyczyn, a ekipa pojechała tam z
            transparentem "Marcin Urbaś - 20:30" bo miał wtedy życiówkę 20:51. Wtedy
            zadziwił (zresztą przy tym fenomenalnym wyniku i tak był tylko 5.), później
            błysnął raz na halowych mistrz. Europy i... to wszystko, od dawna nie zbliżył
            się do tych wyników, więc sorry, ale o czym mowa? 2 błyski to za mało na gwiazdę.
      • Gość: Onion 10,40 na 100m? IP: *.office.allegro.pl 10.07.08, 08:20
        Oni sobie żartują? Z takim wynikiem na olimpiadę? hahah
        • Gość: wOojti Re: 10,40 na 100m? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 09:19
          Dokładnie. Skoro mam wystawiać ogony to może lepiej nie brać ich wcale. Jakby
          sprint był naszą domeną:) Jakby wszyscy biegali po 10.10, to przy upuszczeniu
          pałeczki przez inne reprezentacje można by liczyć na miejsce 4-5. Ale to są
          igrzyska i każdy chce się zaprezentować jak najlepiej a nie, że biegał 10.36.
      • Gość: Do pracy Urbaś! Końć waść, wstydu oszczędź! IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.08, 09:03
        Gdy w 1999 roku Urbaś pobiegł poniżej 20 sek wydawało się, że w następnych
        latach będzie rządził na świecie. Tym czasem Marcin już nigdy nawet się nie
        zbliżył do tamtego wyczynu!
        W Pekinie szans na finał 200 m i tak by nie miał a sztafeta bez Urbasia sobie
        poradzi!
      • Gość: Emre Panie Urbaś czas iść do pracy ... IP: 195.94.207.* 10.07.08, 09:07
      • Gość: obs przygotowania do sezonu IP: *.gprs.plus.pl 13.07.08, 10:47
        Niech Pan Urbas juz sie tak nad soba nie uzala. Z tego co wiem to
        mial szkolenie i nic nie musial do niego dokladac. A na Mistrzostwa
        Polski przyjechal pieknym nowym samochodem ktory pewnie byl mu
        niezbedny do przygotowania sie do sezonu :-)))
        Paranoja. Koncz i nie uzalaj sie nad soba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka