Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zarzeczny w GW

IP: *.wmc.com.pl 29.09.03, 07:40
    No i Gazeta ostatecznie potwierdzila ze jej dzial sportowy spada na
    dno...Przygarnela Zarzecznego.Jakos mi sie to kloci z haslami gazety na
    billboardach reklamowych ("nam nie jest wszystko jedno" czy cos w tym
    stylu).Tylko czekac jak pojawia sie tytuly "okuka mac" itd..No ale pewnie
    Zarzeczny ma podniesc sprzedaz,niewazne w jakim stylu:-)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: szymonek Re: Zarzeczny w GW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 10:48
        Odpierdol sie od Zarzecznego buraku jeden!
        Zarzeczny to najlepszy polski dzienikarz i należy mu się szacunek
        • Gość: poinformowany Re: Zarzeczny w GW IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 12:33
          twój komentarz świadczy tylko tym, że cham i alkoholik zarzeczny ma uznanie
          tylko w oczach takich chamów jak ty...
          a co do polityki personalnej "gw" to no comments...
          swoją drogą niezły cwaniaczek z tego zarzecznego. z taką reputacją w ciągu 3
          dni znaleźć nowego pracodawcę...
          • Gość: dino Re: Zarzeczny w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 12:36
            co fakt to fakt jakbym był takim dobrym dziennikarzem jak Zarzeczny to bym sie
            dziwil jak moge byc az 3 dni bez pracy,a co do trybu zycia Pana Pawła to mnie
            nie interesuje jego sposob spedzania wolnego czasu i dziwie sie że Ciebie tak
      • Gość: taaaa Re: Zarzeczny w GW IP: *.dobrodzien.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 11:09
        NO COMMENT
        • Gość: skiba Re: Zarzeczny w GW IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 11:23
          Dokładnie, jeśli Gazeta chce zjechać do poziomu Przeglądu Szmatławego to jest
          na najlepszej drodze.
          • Gość: hoooooooo Re: Zarzeczny w GW IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 29.09.03, 12:53
            Co ja widze!!! Zarzeczny w Gazecie? To chyba przestane czytac. Panie kierownik
            Olejniczak, panu chyba na oczy i glowe padlo. Chyba ze to jedno wielkie
            towarzystwo AA
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka