Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

teraz Wegry

IP: *.multimo.gtsenergis.pl 23.07.08, 20:28
    czy BMW ponownie załatwi technicznie R.Kubice aby Heidfeldowi pomóc? Jestem
    ciekaw czy powtórzy sie sytuacja z poprzedniego wyscigu nie koniecznie opony
    ale co innego.BMW zalatwia polskiego kierowce na sucho.Ale mam nadzieje ze
    R.Kubica dogada sie z innym teamem jesli bedzie miejsce i odejdzie z BMW skoro
    go tak zalatwiają.Ich postepowanie jest tak zmienne jak sam Heidfeld ktory
    zachowuje sie jak by mial miesiaczki.Czas pokaze co bedzie.Teraz nie mozna
    mowic ze BMW sprzyja obu zawodnikom ale tylko jednemu Niemcowi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Arek Kubicki Re: teraz Wegry IP: 213.199.242.* 25.07.08, 12:10
        Ja myślę że stratedzy BMW-Sauber ustalają lepszą strategię dla Nicka Robert
        Kubica jest dobry w ściganiu niż inni kierowcy f1.Kierowcy f1 mają tremę przed
        wyścigiem i później się spalają pod czas wyścigu.Robert powinien iść do Team
        Maclaren-Mercedez.Zobaczymy co się stanie pod czas GP Węgier myślę że Kubica
        stanie na podium Kubica lubi ten tor.Kubica jest lepszym kierowcą od Nicka i
        pojedzie bardzo szybko o GP Węgier to wszystko zależy od strategi,od bolidu a
        przede wszystkim od Roberta.Kubica wierzę w ciebie uda ci się.Tylko trzeba w
        siebie wierzyć trzeba mieć motywację do dzieła Robert uda ci się na 100 procent.
        • Gość: Tadeusz Re: teraz Wegry IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.07.08, 15:28
          Arku Kubicki aby tak było jak piszesz.Widze w tobie wiele optymizmu i nadziei a
          to dobra oznaka.Zgadzam sie z wiekszościa twojego postu.Ale musze brac pod uwage
          zmiennośc postepowania teamu w obec R.Kubicy co jest faktem
          i nie moge tego zlekcewazyć.Myslalem ze w koncu po roznych doświadczeniach ktore
          nie byly oszczedzone R.Kubicy przez BMW ze juz doszli do porozumienia,ale nie do
          konca.Czas pokaze co sie wydarzy.Mam nadzieje tak jak ty ze R.Kubicy nie
          przydarzy sie nic zlego.Bo wiesz ze na torze wszystko zdarzyć sie może.Podoba mi
          sie twój optymizm i wiara ze bedzie dobrze,aby tak sie stalo.R.Kubice stac na
          podium aby mu nie przeszkadzano.
          • Gość: Bartek Re: teraz Wegry IP: *.tktelekom.pl 27.07.08, 21:22
            Jak dla mnie robert ma mała szanse na podium[jak liczyc że nikt z wielkiej czwórki nie zepsuje sobie wyścigu]. Jednak robert nie raz uświadomił nam że jest mistrzem wykorzystywania błędów.
            Przy słabym wyścigu raikonena błędzie hamiltona może być dobrze. Mówię o błedzie hamiltona gdyż brytyjczyk już dano popełnił jakiś bład a to mu się często zdarza ;)
            • Gość: Tadeusz Re: teraz Wegry IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.07.08, 23:39
              Bartek,co do szans to ja zawsze mowie ze kazdy je ma.Ale jest to ale to zalezy
              od wielu czynnikow jak sam wspomiales.Ale ich jest wiecej,jak rozne interesa i
              na jakich warunkach.Jak przygotuja bolid i do jakiego momentu on nie zawiedzie
              kierowcy?Jak obsluza na pit stopie,czy bolid bedzie dobrze przygotowany itd.Jes
              tak wiele czynnikow od ktorych wiele zalezy.Dac R.Kubicy bolid Hamiltona to
              Kubica wygrywa wszystko i to bez problemu.Moze nie wszystko ale wiekszosc.BMW
              taktyka zawodzi co do R.Kubicy.Ja to mowie ze na torze wszstko zdarzyc sie moze
              tak jak napisales.Kubica majac slabszy bolid musi umiec wykorzystac bledy
              przeciwnika.
      • Gość: Anty-f1troll :o IP: 193.84.182.* 28.07.08, 19:40
        Załatwi technicznie? Raany, aleś spie.rdolony :/
        • Gość: Tadeusz Re: :o IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.07.08, 18:59
          :O, sam siebie określiłeś.Kiepski z ciebie psycholog i obserwator spraw
          dotyczących sytuacji ktore sie wydarzyły i miały miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka