Gość: pluto IP: 87.205.144.* 21.08.08, 12:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzekson2 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 12:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Zmarł Andrzej Baczewski IP: 193.120.72.* 21.08.08, 12:46 kondolencje. umarl tak jak zyl, otoczony sportowcami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia [...] IP: *.chello.pl 21.08.08, 12:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_stachura Re: Zmarł Andrzej Baczewski 21.08.08, 12:53 "był światkiem" żeby tak w GW pisali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur spoczywaj w spokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 12:52 głu.pia soniu, człowiek do końca kontynuował swoją pasje, dlaczego zasłużony dla sportu człowiek nie może pomagać naszym na olipmiadzie mimo swego wieku, całe życie poświecił sportowi i teraz ma oglądać olimpiadę w małym telewizorku na działce?... Zmarł na olimpiadzie jak rycerz na bitwie. Chwała temu Panu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Żenujące wypowiedzi IP: *.gprs.plus.pl 21.08.08, 12:56 Wasze wypowiedzi są żenujące. Są ludzie, którzy sportowi poświęcili życie i nie robili tego dla pieniędzy, czy darmowych wczasów. Kto z Was wie, gdzie jest Racot? Dzięki temu człowiekowi setki milionów ludzi widziały w Pekinie polską flagę z nazwą tej miejscowości, a kibice cały czas wspierali naszych zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Piękna śmierć 21.08.08, 13:33 Jest takie żartobliwe powiedzonko: "Chcę umrzeć spokojnie, we śnie, jak kierowca autobusu. A nie w strachu przed nieuchronną śmiercią, jak jego pasażerowie." Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Poseł o nazwisku Ziemniak? 21.08.08, 13:35 Akurat człowiek ten zmarł nie podczas oglądania zawodów lecz podczas wchodzenia na stadion. W dodatku chodziło o zawody w dyscyplinie, która nie była obiektem jego pracy. Akurat nie ma wielkiej rozbieżności między klimatami Pekinu i kontynentalnej Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działacz ;) [...] IP: *.generacja.pl 21.08.08, 15:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amo Re: O tym co jest żenujące IP: *.centertel.pl 21.08.08, 16:54 Według ustawy flaga zawierająca na białej części godło Polski jest traktowana na równi z flagą bez godła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Jesteście czereśniakami zwykłym chwastem IP: *.acn.waw.pl 21.08.08, 17:19 Gdzie jest napisane, że Pan działacz przebywał na darmowej delegacji?! Pokażcie mi to łaskawie. Przyleciał z kibicami Racotu nie z misją. Z tego tekstu nic wiecej nie wynika. Wasze domysły docinki w obliczu śmierci to intelektualne zero. Pokażcie te teksty swoim rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcydiabel Re: Jesteście czereśniakami zwykłym chwastem IP: *.chello.pl 21.08.08, 18:03 Kosa. Jest pewien problem. A nawet kilka. 1. Wiekszosc ludzi czytajacych tutaj teksty nie potrafi CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM 2.Wiekszosc ludzi pisze tylko po to, zeby komus dokopac. I dowartosciowac swoje zalosne zycie... 3. Wiekszosc ludzi na forach to glupcy, do ktorych nie dociera co sie do nich pisze/mowi... Wiec nie warto sie na nich wkurzac. Im trzeba wspolczuc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa_2 Re: Jesteście czereśniakami zwykłym chwastem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 06:27 Zgadzam się. Żałosne "ziobbo_zero_cyferki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliski Proszę o odrobinę współczucia IP: *.ca-ib.com.pl 21.08.08, 18:50 Jestem osobą bliską tego Pana. Informuję, że za wyjazd do Pekinu zapłacił z własnych pieniędzy. Będę wdzięczny za powstrzymanie się od niektórych komentarzy, ponieważ osoby dużo bliższe temu Panu niż ja również czytają te komentarze i boli je to dużo bardziej niż mnie. A mnie boli bardzo. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Wyrazy współczucia dla bliskich pana Baczewskiego 21.08.08, 23:08 Gazeta bardzo źle zrobiła, umożliwiając komentowanie tego artykułu i to w dodatku przez osoby niezalogowane. Znając chamstwo panujące na forach internetowych, należało to zablokować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Zmarł Andrzej Baczewski IP: *.chello.pl 21.08.08, 19:50 co pozytywne - na pewno mial fascynujace ostatnie dni, zwlaszcza niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB do moderatora forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 16:39 Szanowni Państwo, Zwracam się z uprzejmą prośbą o usunięcie postów na forum dotyczącym artykułu, który pojawił się wczoraj w waszym serwisie informacyjnym na temat śmierci mojego taty, Andrzeja Baczewskiego. Nie mogę się zgodzic, aby dobre imię mego taty było bezczeszczone przez osoby, które go nie znały i składają nieprawdziwe zarzuty na jego temat. Mój tata nie pojechał na Olimpiadę do Pekinu, jak się mu błędnie zarzuca za pieniądze podatnika, lecz na własny koszt. Osoby, które go znały wiedzą, że był skromnym, uczciwym i pracowitym człowiekiem. Pojechał do Pekinu, gdyż był miłośnikiem sportu zaangażowanym w jego promocję i rozwój w Polsce. Należy mu się szacunek. Z poważaniem, Agnieszka Baczewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: do moderatora forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 06:31 Przepraszam Panią za wypowiedzi wszystkich nikczemnych Polaków na temat Zmarłego! Odpowiedz Link Zgłoś