Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skandal na US Open: Djoković wygwizdany w Nowym...

05.09.08, 18:12
    Zapisy wywiadów z Djokowicem i Roddickiem można przeczytać tutaj:
    www.usopen.org/en_US/news/interviews/2008-09-04/200809041220586913234.html
    oraz tutaj:
    www.usopen.org/en_US/news/interviews/2008-09-04/200809041220503132296.html
    Zrobiła się awantura o nic. Jak to zwykle spowodowana nachalnością
    dziennikarzy i zbyt niekontrolowanym temperamentem Djokowica. Niezależnie czy
    Nole ma rację czy nie, to powinien się nauczyć nie prowokować. Jak cię pytają
    na zywo po meczu, to naucz się paru sztampowych i wyświechtanych formułek i
    nigdy nie mów co naprawdę myślisz.

Obserwuj wątek
      • Gość: KSP Brawo Novak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 19:02
        • Gość: lol Re: Brawo Novak! IP: 38.112.25.* 05.09.08, 19:58
          Bardzo dobrze Novak! Roddick jest cienki i tyle. Musial sie jakos
          popisac jak to amerykanie maja w zwyczaju. Jakos nie moge nawet na
          niego patrzec bleeee..
      • Gość: ram Re: Skandal na US Open: Djoković wygwizdany w Now IP: *.net-serwis.pl 05.09.08, 19:56
        >Jak cię pytają
        > na zywo po meczu, to naucz się paru sztampowych i wyświechtanych
        >formułek i nigdy nie mów co naprawdę myślisz.
        >

<sciana>

Ja pier..

Az ciezko to komentować..
        Taka mentalność mnie powala, nie ważne co myślisz ani czujesz ważne
        żeby ładnie przed kamerą wypaść?? I nie podpaść "innym"?
        Ważniejsze co pomyślą o tym inni a nie co ja o tym myśle?
        zastanów się nad tym..
        pozdro!
      • strikep Widzialem Djokovic na zywo na US Open 2008 05.09.08, 20:41
        Nie znosze tego cymbala, nasmiewal sie rok temu z moego ulubionego
        player - Nadal.
        Djokovic po meczu skrytykowal Andy, i od razu zostal booed przez
        caly satadion i przezemnie.
        Mam nadzieje, ze ten tutas przegra znowu z Federer!!!
      • Gość: devojka Re: Skandal na US Open: Djoković wygwizdany w Now IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 21:19
        ha, bałkańska natura i tyle. a gwizdy publiczności tylko dowodzą, ze
        miał rację - grał przeciwko nim.
      • Gość: zdegustowany Djokovic jak małe dziecko IP: *.gemini.net.pl 06.09.08, 00:11
        Nie rozumiem tego człowieka. Jeśli on sam żartuje z innych to jest OK i ma to
        być dowodem jaki jest świetny i wyluzowany. Jeśli jednak to z niego ktoś
        zażartuje, to jest obraza majestatu i głośne biadolenie.
        Swoją drogą, w tym turnieju uskarżał się już na ból tylnej części biodra, ból
        lewej kostki, potem prawej (pewnie nie pamiętał nawet która go boli), kłopoty
        żołądkowe i problemy z oddychaniem. Cudownym zbiegiem okoliczności po uwagach
        Roddicka i Robredo wyzdrowiał...
        • Gość: uno Re: Djokovic jak małe dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 11:52
          nie wyzdrowial, tylko nie zdążył zachorować ;) mecz z Roddickiem
          trwał krócej niż z Robredo. on po dłuższym czasie po prostu nie daje
          rady fizycznie.
      • Gość: miras Skandal na US Open: Djoković wygwizdany w Nowym... IP: *.xdsl.centertel.pl 06.09.08, 09:41
        No i dobrze powiedział amerykańcowi.I tu Amerykanie pokazali jak są
        ograniczeni umysłowo.Oni by chcieli naśmiewać się ze wszystkich,ale ktoś z
        nich nigdy.BRAWO DJOKOVIć!!!
      • Gość: tenisista Djokovic to symulant, dlatego jego reakcja jest w IP: *.chello.pl 06.09.08, 12:58
        pełni zrozumiała, poczuł się zaatakowany, a z psychologii wiemy, że jak ktoś
        powie niewygodną prawdę o kimś innym, to ten chce za wszelką cenę udowodnić że
        jest inaczej i się zaczyna dziwnie zachowywać. Roddick może i żartował, ale
        myślę że na prawdę to się wielu zawodników podśmiewa od lat z Djokovica który
        lubi symulować swoje "dolegliwości". możliwe że czasem coś tam go zastrzyka, ale
        tak mają wszyscy tenisiści, a on próbuje to manifestować, robi przerwy, to tak
        jak jego odbijanie piłki przed każdym serwisem, jest wprowadzaniem zamieszania
        na korcie, które ma wybić przeciwnika z rytmu. pewnie nikomu to nie przeszkadza
        na poważnie, ale trudno się z takiej teatralnej chorobliwości nie śmiać.
      • Gość: MArcepan Skandal na US Open: Djoković wygwizdany w Nowym.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 13:09
        ja jebe ale wy jestescie glupi. chodzi o to ze Djokovic moze sie smiac ze
        wszystkich, a jak z niego sie smieja to juz jest nie fair.
        wlaczcie myslenie.
        Djokovic to burak, Roddick sie troche z niego pozlewal a ten juz naburmuszony.
      • Gość: Monisia Skandal na US Open: Djoković wygwizdany w Nowym.. IP: 80.50.236.* 18.09.08, 20:23
        Słuchajcie uwazam ze Nole troche przesadzil, no bo przeciez Rodi tylo zartowal
        jednak on mogl poczuc sie nie atakowany i wysmiewany(sam gram w tenisa stolowego
        i wim ze jak ktos mnie atakuje przed meczem to jest to tylko po to aby cie
        zdekoncentrowac) dlatego trzmam strone novaka xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka