straad 16.01.02, 13:37 Chociaż minęły trzy dni od zawodów w Willingen ciągle nie mam doliczonych zdobytych tam punktów. Czy inni też z czymś takim się spotkali? Proszę kogoś władnego w tej sprawie o sprawdzenie tego i odpowiednie zareagowanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gregor Re: Punkty za Willingen! IP: 212.160.90.* 16.01.02, 14:37 Kpisz sobie z wszystkich !!!!! Czy moze jestes nie do konca sprawny umyslowo?? Trzeba czytac regulamin!!!! A z reszta czekaj sobie na wyniki moze kiedys dostaniesz te pare punkcikow. Odpowiedz Link Zgłoś
straad Re: Punkty za Willingen! 16.01.02, 16:51 Po pierwsze grzeczniej, nie jesteś u siebie na budowie. Po drugie stan mojego umysłu dziękuję ma się dobrze. W odróżnieniu najwyraźniej od Twojego, takie konwulsyjne naciskanie klawiszy (szczególnie wykrzyknika)chyba świadczy o niezłym rozchwianiu emocjonalnym (czyżby też umysłowym?). Po drugie znam regulamin i za cholere nie pamiętam tam punktu który unieważniałby konkurs w Willingen, a jeżeli takie zdarzenie miało miejsce, to zamiast wydziarać jape, trzeba było to napisać, no ale najwyraźniej w dzieciństwie brałeś za mało witaminek i teraz widać efekty. Wciąż czekam na jakąś rozsądną osobę, która w kulturalny sposób wyjaśniłaby mi dlaczego nie ma konkursu z Willingen wykazywanego w "historii gracza" i nie są doliczane punkty? Być może przeoczam jakąś oczywistą rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
machy Re: Punkty za Willingen! 16.01.02, 17:34 Sluchaj, ja nie wiem jak Ci sie udalo typowac, bo mi nie i od Bischofshoven mam juz zakopane 19 I. Po prostu Willingen sie nie liczylo do Ad-ama . Spwradz, to nawet na forum redakcja pisze ktore zawody sa wziete do Ad-ama. Ja tez nie wiedzialem o tym. Powodzenia w zakopcu. Odpowiedz Link Zgłoś