Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BOJKOT forum

IP: *.as.kn.pl 03.11.08, 22:41
    Na znak protestu przeciw metodom Jazona nie wchodżmy na forum przez
    pare dni, mozna sie umówić co do formy i daty. Mozna na ten czas
    wyznaczyc sobie też inne miejsce spotkań. Niech sobie sam ze soba
    walczy, Jazon będzie moderatorem Jazona. Co to jest komuna czy co?
    Nie mozna usuwać wątków które nikogo nie obrażają a sa jedynie
    pastiszem w sezonie ogórkowym. Chyba że mu zależy na tym aby tu nie
    wchoodzić
    Obserwuj wątek
      • psyhol2 Re: BOJKOT forum 03.11.08, 22:50
        Czy mam rozumieć, że Jazon to człek z Torunia a zwolennikom Polonii
        to produkt niestrawny ?
        • el_kujawiako Re: BOJKOT forum 04.11.08, 07:44
          tak geniuszu, szczególnie że biim to fan Sparty.
      • Gość: Jazon Re: BOJKOT forum IP: *.tvk.torun.pl 04.11.08, 08:01
        Biim nie przesadzasz czasem? Zreszta Twoja sprawa- jezeli forumowicze tak bardzo
        tesknia za Twoim watkiem to kibicuje Twojej inicjatywie, bo oznaczałoby to że
        nie mam racji usuwajac na forum wypowiedzi owcolubnych trolli. Prosze zatem aby
        jezeli ktokolwiek ma cos w tej kwestii do powiedzenia powiedział to przed bojkotem.
        • Gość: Szrek Re: BOJKOT forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 08:31
          Na samym wstępie oświadczam: nie mam najmniejszego zamiaru
          podejmować żadnego bojkotu forum. Powód: nie wchodzę tu dla Jazona i
          nie on mi solą w oku. Co najwyżej jego metody działania. Ale każdy
          mądry człowiek powinien zdawać sobie sprawę ze skutków, jakie niesie
          za sobą kopanie się z koniem...

Jazonie, nie pierwszy juz raz, tyle że tym razem "z innej strony"
          skierowano pod twoim adresem TE SAME zarzuty. Może zatem warto by
          było abyś zastanowił sie nad sprawą. Chyba, że jesteś tak zadufany w
          sobie, tak nienaprawialny... Według mnie ty masz jakiś kompleks
          starego belfra, który nic tylko swój przedmiot uważa za
          najważniejszy na świecie a reszta do pieca. Forum, choć z
          założenia "żużlowe" powinno być również miejscem, w którym jego
          uczestnicy mają prawo do pogawędki na każdy inny temat. Byle
          zachować zasady kultury, nie obrażać nikogo itp, itd. Gdybyś
          potrafił to zrozumieć nikogo by nawet nie zabolało to, że coraz
          większą ilość forumowiczów nazywasz "trollami"...

Do Biima: podjąłeś dość radykalną formę walki z chorobą drążącą to
          forum. Myślę, że niepotrzebnie. Ewentualny bojkot forum nie jest
          potrzebny, co najwyżej tylko przyspieszy jego upadek. Sposób, w jaki
          swoją "misję" realizuje Miłościwie Nam Panujący wystarczy, żeby
          nikomu o niczym wkrótce nie chciało się tutaj rozmawiać. Pozdrawiam
          • Gość: Jazon Re: BOJKOT forum IP: *.tvk.torun.pl 04.11.08, 08:45
            No i tu sie Szrek róznimy, bo ja nie uwazam zeby forum tematyczne było miejscem
            do pogawedki 'na kazdy inny temat', zwłaszcza jezeli efektem jest to ze tak jak
            w zeszłym sezonie ogórkowym produktem jest watek 'dyskusje Bacy i Szreka', po
            lekturze którego mozna zwatpic ze w ogole ktos tu rozmawia o zuzlu. Natomiast w
            kwestii kto jest choroba tego forum to juz sie wypowiadałem.
            Niemniej może i dobrze że temat został poruszony- jezeli naprawde jakas
            przekonująca liczba forumowiczów ma tu ochote dyskutowac o wypasaniu owiec to
            prosze bardzo o zgłoszenie tego faktu- ja wtedy rezygnuje z moderacji i wiecej
            mnie nie zobaczycie.
            • Gość: Szrek Re: BOJKOT forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 08:51
              Jeśli mogę coś zauważyć: zapomniałeś dodać, jak wspaniałe oceny
              uzyskujesz od moderatorów (czy kogoś tam jeszcze) GW. To ma przecież
              fundamentalne znaczenie dla prowadzonej przez nas dyskusji.

Swoim wpisem dowiodłeś, że jesteś jednostką nienaprawialną,
              całkowicie zamkniętą na opinie innych. Czyli potwierdziłeś, za co
              dziękuję, że kopanie się z koniem nie ma sensu.
              • Gość: Jazon Re: BOJKOT forum IP: *.tvk.torun.pl 04.11.08, 09:35
                To samo mozna Szrek powiedziec o Tobie. Wyjasniłem swoje stanowisko i poddaje
                sie pod publiczny osąd- trudno zebym chyba zebym zrezygnował z moderowania bo
                np. nie podobam sie bacy. Nie miej do mnie pretensji ze jakos nie widac
                (przynajmniej jak dotad) masowego poparcia dla tezy 'forum zuzlowe jest miejscem
                do pogawedek na każdy temat'. Jezeli takie stanowisko zdobedzie poparcie to ja
                zrezygnuje z moderacji i nie bede utrudniał 'dyskusji'. Jak zawsze przy takich
                okazjach starasz sie robic za męza stanu, kiedy to Ty po czesci doprowadziłes do
                zaistniałej sytuacji dyskutujac z trollem- a przy okazji nieprawdziwe jest Twoje
                stwierdzenie ze 'coraz wieksza liczbe forumowiczów' uwazam za trolle. Sytuacja w
                tym względzie sie nie zmieniła- jest jeden, oraz ten który zapewnia mu racje
                bytu rozmawiajac z nim.
                • Gość: Szrek Re: BOJKOT forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 10:40
                  Nie zamierzam uchodzić za żadnego "męża stanu" bo mężem jestem
                  wyłącznie mojej żony i niech tak już zostanie. A że w sytuacji, gdy
                  inni dla poparcia swych wątpliwych racji nawołują do pospolitego
                  ruszenia staram się zachować odrobinę zdrowego rozsądku? Zdaje się,
                  że znalazłeś kolejną między nami różnicę.
                  Swoją rezygnację zapowiadasz za każdym razem gdy tylko ktoś zgłosi
                  do ciebie zastrzeżenia. Kampanii na rzecz określoną zwoływać nie mam
                  zamiaru (bo zawsze może zostać zmoderowana), ale ty w końcu mógłbyś
                  zrobić jedną z dwóch rzeczy: 1/ przestać odgrzewać to rozgotowane
                  danie; lub 2/ w końcu zachować się jak mężczyzna.
                  Protestując przeciwko otwarciu forum "żużlowego" na dyskusje
                  pozasportowe jego uczestników zachowujesz się jak proboszcz naszej
                  parafii, który podczas mszy przeznaczonej dla dzieci zwrócił uwagę
                  tym matkom, których dzieci płakały podczas jego kazania. Trudno
                  zrozumieć taką postawę prawda? Jeśli w okresie pomiędzy sezonami,
                  gdy nic ciekawego się nie dzieje, forumowicze wchodzą na forum aby
                  pogaworzyć o czymkolwiek to oznacza, że forum spełnia swoją rolę.
                  Dlaczego więc starasz się to zmienić? A może spowodujesz (wśród
                  moderatorów jak utrzymujesz jesteś uznanym autorytetem), że na czas
                  zimowej przerwy forum żużlowe zniknie? Wtedy ty nie miałbyś
                  problemów z własną osobowością a forumowicze z tobą...
                  Z obecności na forum Bacy uczyniłeś wielki problem. Zgadzam się:
                  wraz z jego pojawieniem unaocznił się twój problem, albowiem okazało
                  się, że nie umiesz czytać treści zawartej pomiędzy wierszami lub w
                  innej niż uznana przez ciebie formie i z nią polemizować tylko
                  zwalczasz tych, których nie potrafisz zrozumieć więc walczysz
                  jeszcze zacieklej, gdy tylko zauważysz "nick". Twój "wzorzec" zdaje
                  się sugerować, że powinno się walczyć z wszystkimi Murzynami tylko
                  dlatego, że nie zgadzamy się z poglądami jedynego napotkanego? Tyle
                  razy próbowałem zwrócić ci na to uwagę i tyle samo razy nic z tego
                  nie rozumiałeś. Wiem, że tym razem też tak będzie...
                  • Gość: Jazon Re: BOJKOT forum IP: *.tvk.torun.pl 04.11.08, 11:40
                    Nie mam zamiaru po raz kolejny wchodzic w kwestie czy miedzy wierszami kólka
                    juhasów kryje sie treśc- do czego jesteście zdolni wszyscy mogli zobaczyc w
                    ostatniej przerwie miedzy sezonami. A rezygnacje faktycznie zapowiadam za każdym
                    razem kiedy ktos z waskiego grona baca- Ty- Szlachcic, ostatnio Biim (co do
                    którego jednak mam nadzieje ze po prostu nie widział co zrobiliscie z jego
                    watkiem) zgłosi zastrzezenia- pod warunkiem ze zobacze jakies poparcie dla tej
                    idei. Widzisz takowe? Zachecam zatem innych do wypowiedzenia swojej opinii.
                    Niestety Ty z kolei nie potrafisz przyjac chocby hipotetycznej mozliwości ze dla
                    wiekszości wchodzących tu ludzi ma to byc miejsce dla dyskusji o zuzlu, a nie
                    miejsce gdzie przeczytaja Twoje dyskusje z baca, które beda trwac przez 100
                    postów a sprowadza sie do tego ze obaj lubicie sobie po 'górolsku' pogadać-
                    dopoki z jednej strony jest moja opinia, a z drugiej Twoja, to nie wymagaj ode
                    mnie zebym przyjał bezkrytycznie punkt widzenia z którym sie nie zgadzam.
                    Stałych forumowiczów jest nieco wiecej- okolo 20-tu sadzac po liście typujacych
                    i wypowiadających sie. Dla mnie sa to ludzie których opinia sie liczy i na ich
                    opine czekam, zamiast 'zachowac sie jak meżczyzna' bo Tobie sie nie podobam- nie
                    wspominając juz o tym ze gdybyś razem z wiadomo kim był pewny ze robie cos nie
                    tak, to juz dawno by mnie tu nie bylo, bo nikt na gorze by nie tolerował
                    moderatora łamiącego regulamin.
                    • Gość: Szrek Re: BOJKOT forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 13:48
                      Wobec udowodnionej powyższym wpisem twej nienaprawialności i
                      bezktytycyzmu (gdybym chciał ci dokuczyć "ukwieciłbym" tę cechę ale
                      nie chcę) pozostaje mi tylko stwierdzić, że nie jesteś wart dalszej
                      dyskusji. Daleko mi do zawracania kijem Wisły, jeszcze dalej do
                      walki z wiatrakami. Gdyby ciągnąć to dalej i tak nikt z nas nie
                      wygra (bo co tu niby jest do wygrania?) a co najwyżej ucierpi...
                      forum.
                    • Gość: Biim Re: BOJKOT forum IP: *.as.kn.pl 04.11.08, 16:02
                      zakładając wątek o żużlowcach z Chin (chyba na dobrym tematycznie
                      forum go założyłem) nie miałem nawet nadziei na to, że będzie to
                      dyskusja poważna, bo i takowa być nie mogła. Miało być śmiesznie i
                      Baca ze Szrekiem to zauważyli. Niczego nie widziałem złego w ich
                      dialogu i nic mojemu wątkowi nie ubyło z tego powodu. jAk To SZrEK Z
                      bACą, musiało być o Poroninie i po góralsku. Jazon więcej luzu, bo w
                      takich sytuacjach poznaje sie kto kim jest.
                      • Gość: Jazon Re: BOJKOT forum IP: *.tvk.torun.pl 04.11.08, 19:03
                        Jakos zatem zniose opinie sztywniaka bez poczucia humoru- przykro mi Biim ale
                        gdybym zostawił ten watek to za miesiac mielibyśmy dyskusje na 100 postów o
                        wyższości ciupaski nad orczykiem.
      • kibic.zalogowany [...] 04.11.08, 15:37
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Szrek Re: BOJKOT forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 16:24
          Trzeba uważać, przyszły posiłki dla Jazona
          • kibic.zalogowany Re: BOJKOT forum 04.11.08, 16:49
            Szrek... no zlituj się... jakie posiłki?
            po prostu tak jak Jazon nienawidzę infantylności trolli na tym forum i tyle!
            • Gość: Szrek Re: BOJKOT forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 17:37
              Po dłuższym zastanowieniu można dojść do przekonania, że bardziej
              się opłaca być nieokrzesanym chamem niż trollem.
            • Gość: Biim Re: BOJKOT forum IP: *.as.kn.pl 04.11.08, 17:45
              Zawsze można zmienic forum, albo po prostu nie wchodzić. Głupie
              rozumowanie, tym bardziej, że to jest forum bardzo prowincjonalne
              jeśli chodzi o ilośc osób tu piszących, ale rozumiem że zawsze
              lepiej skrytykować cos lub kogoś, niż samemu zabrac zdanie, nie
              mówiąc już o zapodaniu jakiegos tematu.
              • Gość: Szrek Re: BOJKOT forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 18:18
                Nie ważne Biimie czy to forum jest jak twierdzisz "prowincjonalne"
                czy nie. O tym jakie ono jest najlepiej świadczy fakt, że założony
                przez Ciebie wątek zniknął, a impertynencje napisane pod Twoim
                adresem przez kibica.zalogowanego mają się całkiem dobrze. Przykład
                Jazona niestety potwierdza, że "mieć zabawki" nie zawsze
                oznacza "umieć się bawić". To jak się kto bawi jest wypadkową tego
                kim jest.
                • Gość: Jazon Re: BOJKOT forum IP: *.tvk.torun.pl 04.11.08, 18:58
                  Jasne Szrek naprawde przepraszam że nie siedziałem przed forum cały dzień zeby
                  szukac okazji do usuniecia czegoś. Jak chce sie kogos uderzyc to i kij sie
                  znajdzie.
                  • Gość: Szrek Re: BOJKOT forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 20:34
                    To samo można odnieść do sposobu, w jaki traktujesz niektórych
                    forumowiczów. Jak chcesz "kogoś uderzyć to i kij znajdujesz".
                    • psyhol2 Re: BOJKOT forum 04.11.08, 21:26
                      Czytając wywody Jazona ze Szrekiem przypomina się "dyskusja" bacy z
                      tym "drugim".
                      Każdy cos prawi, choć na dobrą sprawą nikt nie wie o co, i nikogo to
                      nie obchodzi. Jeżeli to forum tematyczne, to co może mnie obchodzić,
                      że ktoś ma ochotę iść do "apteki".
                      Wracając do tematu powiem, że jest tu kilka osób, co w pewien sposób
                      zwiazali sie z żużlem. Lecz nie trwale, bo gdyby to trwało dalej,
                      nie mieli by czasu na obecną "produkcję". A tak cos napiszą, cos
                      dodadzą i jadą dalej. Każdy uważa się nie jak ktos napisał za "męża
                      opatrzności", ale za wyrocznie ! Ba, jedyną i nieomylną !. I jaką ma
                      to wartość, kiedy na forum w przewija w porywach kilka osób !. Czy
                      warto tak upaść, by sobie dogryzać ? Czy to jest celem waszego
                      życia ? Jeżeli tak, to jesteście żałośni.
                      • Gość: baca Re: BOJKOT forum IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.08, 22:19
                        Oj jajzon jajzon ty masz jakąś obsesję starygo bacy co? Jak tylko
                        widzisz nick baca to zarozki szukosz łowiecki i Poronina. A gdzie w
                        wątku Biima - bardzo fajnym zresztą i ciekawszym na koniec sezonu
                        niż twoje ględzenie o Andersenie - coś o łowieckach było?
                        Forumowiczem który pisze bez przerwy o owcach jesteś ty sam.
                        Nawiasem mówiąc wcale się nie dziwię - jo sam często myślę o
                        kobietach.
                        Zrozumiałeś aluzję? Nie, no skąd. Na wszelki wypadek od razu skasuj
                        i po problemie. Taki z ciebie moderator.
                        Biim - szacunecek - naraziłeś się mitycznej "górze" i jej pupilowi.
                        Hej.
                        • Gość: Biim Re: BOJKOT forum IP: *.as.kn.pl 04.11.08, 23:12
                          Nigdy nie szukałem kompromisów z tym czy z tamtym. Kiedys ze
                          Szrekiem mielismy na pieńku i do dziś nie zawsze sie z nim zgadzam,
                          ale mamy do siebie szacunek, bynajmniej ja go mam.Co do Jazona, to
                          nie powiem że z nim mi nie po drodze. Zawsze szanuje czyjes poglądy,
                          bo nie uwazam sie za alfę i omegę, ale ostatnie posunięcie Jazona
                          jest dyskwalifikacją dla jego metod. To typowe zagranie z byłej
                          epoki i na ten temat zero dyskusji. Sory Toruńczyku, ale zadne
                          tłumaczenie, nawet o trolach, do mnie nie trafia. Ja to widze
                          inaczej., że pod pod podtekstem mojego wątku postanowiłes dołożyć
                          Szrekowi i Bacy. Wykorzystałeś moment i znalazłeś haka na nich,
                          tylko ze nie przewidziałeś że mi ten dialog wogóle nie przeszkadza.
                          Jak chce to go czytam, jak nie chcę, to go olewam, jak mam czas to
                          coś na ten temat napiszę, a jak nie to ide do apteki :) "tA
                          DEMOKRACJA TO PIĘKNA RZECZ" tak jak śpiewa pANASEWICZ. Ktos to
                          rozumie, albo nie...Serdecznie pozdrawiam, CZABAN MÓWIŁ... hehe
                        • Gość: mila77 Re: BOJKOT forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 23:28
                          Oj baco baco poco włazita i piszeta tu na forum po swojemu nicht wos nie
                          rozumia jeno chyba jajzon co wos wykasowywuje lepiej byśta pilnołały swoje
                          gadziny na halach a nie pisały na kumputrze coby nerwować jajzonka.A mozeby tak
                          byśta dały zjedną koze cy łowce na łofiare co by wom jajzonek łodpuścił??hej.
                          • Gość: Szrek Re: BOJKOT forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 07:49
                            "tA
                            DEMOKRACJA TO PIĘKNA RZECZ" tak jak śpiewa pANASEWICZ. Ktos to
                            rozumie, albo nie...
                            Święte słowa Biimie. Sam fakt, że w domu stoi fortepian z nikogo nie
                            czyni wirtuoza, a z demokracji trzeba umieć korzystać. Podałeś
                            jedyny słuszny sposób korzystania z forum: interesuje mnie czytam,
                            chcę biorę udział, w przeciwnym razie gila mnie to i tyle. Szkoda,
                            że niektórzy nie są w stanie tego objąć i przywracają do życia
                            opowieści dziadka komucha, który zęby zjadł na cenzurowaniu cudzej
                            korespondencji.
                            Do Psychola - Masz rację, że nie warto na forum się wykłócać, bo
                            niby o co. Ale powiedz co lepsze: utwierdzać głupotę w jej potędze
                            czy kiedy trzeba wysłać sygnał, że żyje?
                • kibic.zalogowany Re: BOJKOT forum 05.11.08, 15:16
                  Gość portalu: Szrek napisał(a):

> Nie ważne Biimie czy to forum jest jak twierdzisz "prowincjonalne"
                  > czy nie. O tym jakie ono jest najlepiej świadczy fakt, że założony
                  > przez Ciebie wątek zniknął, a impertynencje napisane pod Twoim
                  > adresem przez kibica.zalogowanego mają się całkiem dobrze. Przykład
                  > Jazona niestety potwierdza, że "mieć zabawki" nie zawsze
                  > oznacza "umieć się bawić". To jak się kto bawi jest wypadkową tego
                  > kim jest.

Szreku: a jak się odniesiesz do takich impertynencji?
                  "Teraz kolego przesadziłeś...GDZIE GNOJKU JEST TEMAT O ŻUŻLOWCACH Z
                  CHIN? CZY ty JESTES POPIE....NY ?"
                  wszycho gra, tak??
                  • Gość: Szrek Re: BOJKOT forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 15:25
                    Komuś nerwy puściły?
                    • kibic.zalogowany Re: BOJKOT forum 05.11.08, 15:35
                      błagam Cię Szrek! jakie znowu nerwy? po prostu Ciebie pytam czemu masz klapki na
                      oczach i jedne rzeczy widzisz, a innych nie?
                      • Gość: Szrek Re: BOJKOT forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 15:51
                        Dokładnie z tych samych powodów, dla których inni je mieli. Poza tym
                        jeśli tego typu zwroty tak bardzo cię rażą - choć akurat poinieneś
                        być ostatnim urażonym - zwróć się do ich autora nie do mnie.
      • Gość: Jazon Wnioski IP: *.tvk.torun.pl 05.11.08, 10:15
        Czytałem sobie ta dyskusje i doznałem olśnienia- po częsci natchnał mnie Psyhol,
        po częsci inne opinie- zwłaszcza te niewyrażone. Pomyslec by mozna że
        dyskutujemy o czyms waznym dla kształtu tego forum, tymczasem wypowiedziało sie
        jedynie kilka osób. Wychodzi na to że reszta po prostu ma to gdzies. Skoro tylko
        mi zalezy żeby na forum były tylko dyskusje o zuzlu, a innym forumowiczom przy
        okazji wątku nie chce sie napisac nawet dwóch zdań (obojętnie z jaka opinią) to
        zadałem sobie pytanie w imie czego mam sie stresować i znosic nieustanne
        narzekania trolli na moją moderacje? Prosze bardzo- wygraliscie. Przed chwila
        zrezygnowałem z moderacji, wraz z powyższym watkiem zrezygnuje równiez z
        obecności na forum. Żałuje ze odchodze w takiej chwili i w takich
        okolicznościach, ale koncepcja forum ktore każdy może sobie tak po prostu
        zasmiecać pogaduchami nie na temat jest mi całkowicie obca. Skoro innym
        odpowiada to zycze powodzenia. Nadal jednak uwazam, ze bez kontroli kołko
        juhasów rozwali to forum szybciej niz moje 'metody'. Na szczęscie to juz nie
        bedzie mój problem
        Demokracja to faktycznie piekna rzecz, ale w tym wypadku zawiodła, bo wiekszośc
        elektoratu została w domu a najgłosniej jak zawsze krzyczała opozycja. Mam
        nadzieje że nowy moderator wszystkim sie spodoba i nie bedzie nikomu
        przeszkadzał w twórczych dyskusjach- jezeli frekwencja dopisze tak jak teraz to
        moze byc nim nawet baca po otrzymaniu głosu Szreka a reszcie wstrzymującej sie.
        Tak- demokracja to piekna rzecz...
        Pozdrawiam tych ktorzy tworzyli to forum przez ostatnie lata

• Gość: Szrek Re: Wnioski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 10:24
          "Baba z wozu koniom lżej"
          • Gość: baca Re: Wnioski IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 15:45
            A jo ci powiem jajzon na koniec jedno bo tyle na ciebie wystarczy -
            weź ty sie ode mnie od.......
            • Gość: Szrek Re: Wnioski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 15:53
              Co wam Baco powiem to wam powiem ale wam powiem: zawiedliśta mnie
              setnie. Wszak nie kopie się leżącego. Zwłaszcza, gdy w hAmeryce taka
              tragedyja nastała. Słyszeliśta, że one teroz bendom miały w Białym
              Domu Barak?
              • Gość: baca Re: Wnioski IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 20:21
                A jo żech go położył? Hej. A słyszołech słyszołech co bych mioł nie
                słyszeć nie dość że Barak to ponoć tam jesce ciemno jak w dupie u ...
                • Gość: Szrek Re: Wnioski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 20:33
                  Tak se pomyślołek, co "kiej dać komu paleć biere cała renka"
                  • Gość: baca Re: Wnioski IP: *.ip.netia.com.pl 05.11.08, 21:41
                    A do kogóż to gazdo pijecie hej.
                    • czawez Jak chamstwo i góralska muzyka zdominowały forum żużlowe. 06.11.08, 00:23
                      Pewna era tego forum dobiegła końca. Ogromie żałuję, bo doskonale pamiętam jak fajnie było się spierać i dawać odpór chamstwu. Pamiętam doskonale jak w sezonie ogórkowym powtała instytucja moderatora. Potrzeba była pilna a nasz wybór był absolutnie TRAFIONY! Dzięki Jazo za te lata moderacji. Choć mnie bolało czasami nieusuwanie wątków (vide:"bydgoskie pieski Chomskiego"), to uważam, że było super!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka