Gość: frutak IP: *.uz.zgora.pl / 192.168.50.* 27.10.03, 22:39 Kosz jest fajny ale ja wole hattrick - pilkarski menadzer on- line. Calosc po polsku. Zacznij prowadzic druzyne juz dzis! www.hattrick.org Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Allan Houston dla Gazety: Z Lampe będzie OK IP: *.rokietnica.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 00:06 Z Lampe będzie ok, ale za kilkanaście dni, bo umieszczony został na liście kontuzjowanych :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GazetaNudzi Re: Allan Houston dla Gazety: Z Lampe będzie OK IP: *.210.210.211.Dial1.NewYork1.Level3.net 28.10.03, 01:32 Panowie i Panie: jest wiadomosci godna uwagi kazdego i jesli ktos jeszcze nie slyszal powtorzcie to jeszcze 3,000 razy:"Nowy koszykasz NY Knicks MLampe bedzie musial popierdalac calkiem ostro i pozniej podobno..znowu popracowac wiecej i na sam koniec jakby jeszcze ktos tego nie zrozumial..popracowac.." Uwaga moze powtorzcie to samo z ust papierza JP2, ze chyba w Watykanie ktos twierdzi, ze M.L. bedzie musial glownie poprawic WSZYSTKIE aspekty gry i wtedy moze zoastanie gwiazda NBA... Prosze niezapmniec powtozryc tego jesZcze i za dwa tygodnie, ze znany ex-prezydent Lech Walesa tez sadzi, podobnie jak i cala Ameryka Polnocna i Poludniowa, a nawet Azja mniejsza, ze M.Lampe powienien pracowac ciezko na treningach...Kurwa zalosne NUDY..powaznie scieme tutaj juz sie pisze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NBA fan Wywalic wreszcie Pola IP: *.client.insightBB.com 28.10.03, 03:05 Ile jeszcze bzdur napisze ten dzienikarz? Po jego wczesniejszych popisach na samym poczatku artykulu dochodza dwa kolejne: 1. Sportsmanship Award - to nie nagroda za sportowa gre jak raczyl nas poinformwac Pol, ale raczej za sportowa postawe. 2. Cytuje: Bog natchnal mnie kiedys blogoslawienstwem. Natchnal blogoslawienstwem??? W jakim to jest jezyku???? I juz nie moglem dalej czytac. Podsumowanie: Panie Michnik im szybciej Pan odwola Pola tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekS Ma szczescie naprawde IP: *.mad.east.verizon.net 28.10.03, 04:08 "Maciej Lampe ma szczęście. Jego szafka w szatni Knicks mieści się dosłownie metr od szafki Allana Houstona..." A nie musze przypominac ze jest duza szansa iz korzysta z tej samej muszli co Houston... i to pewnie zaraz po nim... na cieply sedes. Ot jak to autor ma malomiasteczkowe podejscie do tych gwiazd. To normalni ludzie z ktorymi sie gada Panie Pol. Wcale nie trzeba im podchodzic do tylka jak do krolewskiego. W Polsce byc moze tak jest, ale nie tu w USA. Tu sie gada jak ze znajomym na luzie, ale z szacunkiem. Pozdrawiam z NJ, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Allan Houston dla Gazety: Z Lampe będzie OK IP: *.pl 28.10.03, 07:50 kosz to moje życie.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Allan Houston dla Gazety: Z Lampe będzie OK IP: *.pl 28.10.03, 07:54 zgadzam sie z toba karol.. piłka to syf i .................................!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Allan Houston IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 28.10.03, 13:51 Pomimo, że wielu krotykuje Houstona to jest on moim ulubionym graczem NBA. Allan poprowadź chłopaków do gier posezonowych, choć wiem że będzie piekielnie ciężko. Pozdrawiam wszystkich fanów NBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re: Allan Houston IP: 82.160.4.* 28.10.03, 14:19 Houston nie jest rozgrywającym, jego nominalna pozycja to SG, chociaż czasami gra na SF. Na pewno jednak nie jest rozgwyającym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Allan Houston dla Gazety: Z Lampe będzie OK IP: *.starnettelecom.pl 28.10.03, 16:06 Najzabawniejszy fragment to kiedy koszykarz tak jednowymiarowy jak Houston mówi o potrzebie ciężkiej pracy nad KAŻDYM elementem gry :-). A dla Maćka życzenia pomyślności – zaczyna sezon na IL, co było do przewidzenia (może coś zmieni ewentualne zwolnienie O. Harringtona), ale dobrze, że na razie przynajmniej radzi sobie z dziennikarzami. ;-) P.S. Co do pomyłek w artykule, ta z Houstonem ma chyba wyjaśnienie: jest jakaś głupia polska szkoła nazywania wszystkich obrońców rozgrywającymi (SG – „ofensywni rozgrywający”). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bill Re: Allan Houston dla Gazety: Z Lampe będzie OK IP: *.cigna / 192.168.1.* 29.10.03, 11:00 Ejj, w NBA LIVE 2004 bedzie na pewno trojwymiarowy ... :) Ale masz racje, gosc niezle broni i ma niezly rzut z poldystansu i dystansu. I to wszystko. Ale jego najwiekszym atutem jest ... ... kontrakt na 80 i kilka melonow (nie mylic z malonami- pozdrawiam komentatora Swiatka z bylej WIZJI SPORT:) $$$ (bling bling) - o to tylko chodzi amerykanskim niggaz'om Jesli ktos mnie chce nazwac rasista, to od razu ripostuje, ze tez jestem niggaz'em i tez gram w kosza ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: Allan Houston dla Gazety: Z Lampe będzie OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 22:16 Od kiedy Allan Houston jest rozgrywającym ?!!!! To typowa dwójka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc15 Re: Allan Houston dla Gazety: Z Lampe będzie OK IP: w3cache:* / 192.168.4.* 29.10.03, 09:43 Allan Houston rozgrywającym??? Od kiedy? Moze cos sie pozmienialo do ostatniego roku ale jesli nie to pan Michal Pol chyba nie wie o czym pisze. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karaś Jezeli Allan mowi ze Lampe jest OK to masa IP: *.lublin.mm.pl 08.11.03, 16:45 Allan Houston to jeden z najlepszych SG w lidze a pozatym Knicks maja innych swietnych graczy na innych pozycjach od ktorych Maciek powinnien uczyc sie a moze kiedys bedzie wychodzil obok Allana w pierwszej 5.. Odpowiedz Link Zgłoś