Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wspaniały DYPLOM !!!

18.01.02, 08:26
    Właśnie mam przed sobą ten wspaniały pamiątkowy Dyplom, aż łezka w oku mi się
    zakręciła ze wzruszenia. To jest żenujące. Trzeba było nie obiecywać żadnych
    nagród, a nie teraz wciskać chłam. Nawet nie stać was było na druk, na bardziej
    sztywnej kartce. A było tak sympatycznie.
    Obserwuj wątek
      • gorczyk Re: Wspaniały DYPLOM !!! 18.01.02, 08:29
        Pojechali z nami jak z gow**m.
      • andrex Re: Wspaniały DYPLOM !!! 18.01.02, 17:00
        Panie Michnik !!!

Jak Panu nie wstyd, taki kawałek pomiętej "gazety" nazywać dyplomem. Tek papier
        nie nadaje się do niczego nawet do toalety. Dziś właśnie kupiłem ostatni raz
        Pana gazetę. Dziękuję za "dyplom", a wszystkie te konkursy to nic innego jak
        naciąganie niewinnych i nieświadomych ludzi.
        • klemens23 Re: Wspaniały DYPLOM !!! 18.01.02, 17:26
          no i gdzie ten dyplom..ja przegladalem gazete w kiosku i nic nie
          znalazlem..widac to byl jakis maly kawalek papierka ze przeoczylem:))))
      • Gość: trax Re: Wspaniały DYPLOM !!! IP: *.acn.waw.pl 18.01.02, 17:39
        ale wy wszyscy jestescie pojebani. rece opadaja jak sie widzi co
        piszecie. "kupilem gazete ostatni raz", "naciaganie nieswiadomych
        graczy", "beznadziejny dyplom" - qrwa ,ludzie skad wy rzescie sie wszyscy
        wzieli. NIKT CI NIE KARZE KUPOWAC GAZETY, NIKT CI NIE KARZE GRAC W AD_AMA - NIC
        POZA ZABAWA W TA GRE NIE ANGAZUJESZ ,WIEC O JAKIM DO CGOLERY NACIAGANIU
        MOWISZ?? wreszcie z tym dyplomem - A CO TY BYS KURNA CHCIAL DOSTAC ??? jakby
        ustanowili ze nagrodzona bedzie pierwsza 10 to by napewno cos , jakis upominek
        dostali, ale skoro mowa jest o 1000 to co ty bys sobie wyobazal dostac za to ze
        wielki PAN byl na 568, 237, czy 899 miejscu??? krotko: - ZAL MI WAS....
      • Gość: Fredźka Re: Wspaniały DYPLOM !!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 18.01.02, 17:45
        Siadła rzemse trohe pizłam szmate w konta puściełam se kompitra i siedze se
        tak i mysle - głupie rzeście takie oj głópie - nagroduf wam sie zachciewuje za
        jakies tam 1000 miejscuf wam obiecali -pszecie za drugie miejsce daki kosulke
        za dyche - za czecie kupka za 2,50 - to nasrajom wam za te 1000 miejscuf .
        Cokonkursa was te gazeciane redachtory za cycuf robiom , za gówno was majom
        i na was srajom . Potraktujta ich raz jak papier do dupy - odpłaćta im piknym
        za nadobne , jak my raz prezesu sie oddźwienczyły .
        Jak nam raz prezes zamiast forsy dał dyploma , to my wzieny te dyploma ,
        obtarły my o gówno świeżo z dupy wysrane i oddały prezesu na biórko .
        Od tego czasu nikt nas w cyca nie robi .
        To cza zrobić tak - wyciońć tego dyploma , obetszeć se nim dupe po sraniu ,
        złozyć do koperty osranym dośrodka i wysłać gównemu redaktoru ty gazety .
        gwarantuju co wincy takiego numera wam nie zrobiom , cza ino znaczka za 1,10
        stracić ale i nato mam sposoba - nie kupita ty gazety bez jeden dziń i jeszcze
        wam zostanie .
        ja se tysz jutro jednego dyploma ze śmietnika wybiere i wyśle temu Michniku bo
        morze nie wie bidok co te jego redachtory z ludziami wyprawiajom .
        Tyle co on tera pon wielki , ino z prezydentami goda , zapomnioł juże na czyich
        plecach wypłynoł , dla roboli to ino gazeta za 2 złote i dyplom na sranie .
        • szymar "Każe" pisze się przez samo "ż". 18.01.02, 18:13
          "Każe" pisze się przez samo "ż".
          Ja tez gram w Ad-Ama, jestem około setnego miejsca i nie liczę na wielkie
          wygrane. Traktuję to jak zabawę, raz punktuję nieźle, raz gorzej. Ale przyznam
          szczerze, że też trochę rozczarowała mnie "nagroda-niespodzianka". Pomysł
          przyznania dyplomów był dobry, ale powinny być imienne i nieco bardziej, hm,
          eleganckie. Można było ich wydrukować np. 100, a nie tysiąc, wtedy nie byłby to
          aż tak wielki koszt, a i rozczarowanie części graczy mniejsze.
          Życzę powodzenia podczas konkursów w Zakopanem. :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka