mukomuko 13.05.10, 13:31 najlepiej mi z moim chłopakiem mam nadzieje stworzyć z nim trwały związek który przetrwa wszelkie burze, w obecnych czasach wydaje się to mało realne ale udaje sie czytałam o tym w SENS-ie www.zwierciadlo.pl/index/sens/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opcja-0 Re: chwile we dwoje 15.05.10, 22:43 jak dwoje ludzi się darzy uczuciem i szacunkiem to jest to realne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: chwile we dwoje IP: *.171.91.229.static.crowley.pl 27.05.10, 13:03 na pewno ci się uda mukomuko, czasy są ciekawe i zyje się szybko a druga osoba może stać się ostoją artykuł czytałam -godny uwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
karo-la26 Re: chwile we dwoje 04.06.10, 15:08 Polecam Państwu Villę Pod Róża w Wiśle. Jest to kameralne miejsce, w pięknej okolicy niedaleko cenrtum. Pyszne jedzonko,bardzo miła pomocna obsługa.Spędziliśmy tam tydzień czasu i bardzo miło wspominamy. Telefon 33-855 20-36 polecamy to miejsce www.villapodroza.eu Odpowiedz Link Zgłoś
aneta1008 Re: chwile we dwoje 28.05.10, 14:53 No cóż, nie pozostaje nic innego jak się starać, zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Ale można się pocieszać, że nie jest to nierealne, bo ludziom się udaje - kwestia tylko tego, czy im się chce starać i czy dobre się dobrali i coś ich łączy. Odpowiedz Link Zgłoś
redolka Re: chwile we dwoje 25.06.10, 12:46 Ech, zazdroszczę Ci, też chciałabym mieć takie rozterki czy uda mi się przeżyć szczęśliwe chwile z partnerem czy nie. Ja niestety wciąż jestem sama i powiem szczerze, że już mam trochę tego dosyć. Więc zamiast nad burzami w związku teraz myślę czy mam jeszcze szansę spotkać kogoś, kto będzie chciał spędzić ze mną życie. Już jestem po 30-tce, mam 6- letnie dziecko i coraz mniej nadziei. Przepraszam, że się tak zwierzam, ale jakoś naszło mnie pod wpływem tego Twojego postu. Ostatnio nawet zaczęłam rozglądać się z serwisami internetowymi, gdzie można poznać partnerów. Może słyszałyście coś o biurze matrymonialnym mydwoje.pl? Myślę o tym portalu, ale jeszcze nie jestem do końca przekonana czy to ma sens, więc byłaby wdzięczna za Wasze sugestie. Może coś innego mi polecicie? Trzymajcie za mnie kciuki i życzcie mi szczęścia, bo tego chyba mi trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
bilbona Re: chwile we dwoje 11.07.10, 16:52 Hej Redolka! Głowa do góry, zobaczysz, że jeszcze znajdziesz szczęście i los się do Ciebie uśmiechnie:) Wystarczy tylko w to wierzyć. Piszesz, że jesteś po 30-tce, uwierz mi, że to naprawdę nie jest dużo. A że masz dziecko? Wiesz, jak trafisz na odpowiedniego faceta, to może być to nawet atut:) Ukształtowane dziecko, dla którego facet może stać się ojcem. Nie zamartwiaj się, na pewno będzie dobrze:) Co do tego portalu o którym piszesz, to śmiało z niego korzystaj. Sama z niego nie korzystałam, ale koleżanka z pracy ma tam swoje konto i jest zadowolona. I z tego co wiem, to właśnie jest to portal dla Ciebie, bo ludzie tam szukają poważnego związku, a nie zabawy. A tego chyba właśnie szukasz, prawda?:) Powodzenia życzę i trzymam za Ciebie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
redolka Re: chwile we dwoje 16.07.10, 09:50 Dzięki Bilbona! Może i masz rację, że dziecko niekoniecznie może stanowić "ciężar" przy poznawaniu nowego faceta. Chciałabym kogoś takiego spotkać, ale obawiam się, że to może nie być proste… Wprawdzie ostatnio poprawia mi się humor i zaczynam wierzyć, że jeszcze znajdę w życiu szczęście, ale zobaczymy... Co do tego mydwoje, to dzięki, może faktycznie się skuszę. Bo tak jak mówisz, szukam kogoś "na poważnie". Wiesz, to już nie ten okres, żeby rozglądać się za chłopakami na krótkie znajomości. Dzięki raz jeszcze za słowa otuchy! Odpowiedz Link Zgłoś