Gość: może internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 15:36 To ja na babski relaks polecam ciekawe stronki w internecie, rady, porady, pogaduchy, lub jakiś blog kobiecy, np. www.lovetrap.pl. Bardzo ladna grafika :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: romea Re: lovetrap.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 17:00 Oj, to bardzo fajna kobieca strona. Czasem zaglądam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: lovetrap.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 12:26 Na tym blogu jest fajny artykulik o płaskim brzuchu. Chyba zastosuje sie do podasnych rad. Mam wesele nie długo ;) Inne artykuły tez nie są złe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: lovetrap.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 18:00 Ja tez weszłam na ta stronę i musze przyznac Paniom racje. Poczytalam gó..e artykuły i spodobały mi sie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: lovetrap.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 14:17 O, moja córka siedzi na tym ovetrap całe dnie! Aż byłam ciekawa co to jest. Poczytalam sama i tez uważam, ze ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: lovetrap.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 17:38 a która z Pan jest zalogowana? Odpowiedz Link Zgłoś