mmyczkowski 08.05.07, 09:00 To my dziękujemy panie Adamie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice Re: 18 urodziny 08.05.07, 09:05 mmyczkowski napisał: > To my dziękujemy panie Adamie To dobra gazeta,która towarzyszy mi w codziennym życiu od 18 lat. Gratulacje z powodu osiagniecia wieku dojrzałego.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lusidebest Re: 18 urodziny 08.05.07, 14:57 Sobotnia i niedzielna poludniowa kawa bez Wysokich Obcasów, bez Gazety?nie smakuje...Dziekuje za wiedze jaka dzieki Wam otrzymalam...Kolejnych jubileuszy, milionow czytelnikow i wielkiego optymizmu. Sto lat! Lucyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: 18 urodziny IP: *.CNet2.Gawex.PL 08.05.07, 15:57 Gratuluje,Gazeta jest moja stroną startową odkąd dowiedziałam się co to internet.Tak trzymać. You are the best!!!Bravo Panie Adamie! Odpowiedz Link Zgłoś
lechir Re: 18 urodziny 08.05.07, 16:22 GRATULACJE! Tylko proszę - tak TRZYMAĆ!!! Jedyny dziennik - WIARYGODNY i ROZSĄDNY! Odpowiedz Link Zgłoś
beata0077 Re: 18 urodziny 08.05.07, 16:30 Jesteśmy z Wami od 18 lat, codziennie. Niech dojrzałość nie przewróci Wam w głowie a sympatia i wierność czytelników nie wpędzi w bezkrytyczne samouwielbienie. Trzymajcie poziom, niezależność i się. Z wyrazami czytelniczej miłości dla wszystkich redaktorów naczelnych, podnaczelnych, bardziej zwierzchnich i najmniej zwierzchnich, współpracowników i goszczących na łamach okazjonalnie. Wszystkiego najlepszego! Joanna, Beata, Julia Huberskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja20s Re: 18 urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:42 wszystkiego najlepszego z okazji 18-tych urodzin ;) życzy kaja20s ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: 18 urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:48 100 lat i jeszcze więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: 18 urodziny 08.05.07, 09:20 Dziękujemy i prosimy o kolejne 18 lat. Na złość lewakom spod znaku PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: 18 urodziny IP: 195.205.162.* 08.05.07, 13:12 coś Ci się pochrzaniło kolego, a może to już choroba (obsesja?), może przydałby Ci się jakiś dłuższy urlop? Co do życzeń - gazeta ma swoje miejsce i będzie je miała ... mimo, że już jej nie czytam Życzę więcej obiektywizmu w przekazie ... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: 18 urodziny 08.05.07, 09:28 Panie Adamie, jestem z Panem i pana Gazeta od pierwszego numeru i bardzo za to dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Jestem jaki jestem..po trosze dzięki GW...:) 08.05.07, 13:01 kolejnych 180 lat zyczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Re: Jestem jaki jestem..po trosze dzięki GW...:) IP: *.pools.arcor-ip.net 08.05.07, 13:06 wakacje w Polsce, bez porannej gazety wyborczej nie do pomyslenia ;). I od roku nareszcie codziennie w internetowym wydaniu. Najserdeczniejsze zyczenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:04 20 lat niech zyje nam Odpowiedz Link Zgłoś
brutus123 Re: 18 urodziny 08.05.07, 13:06 Great way to keep in touch with mother country, although, your flash ads are extemely annoying. Keep up the good work. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: 18 urodziny IP: 193.203.44.* 08.05.07, 13:07 gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!najlepszy portal!!!!!!!!!!!wszystkiego naj,naj,naj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystkaKLOBUCK Re: 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:08 Wszystkiego naj Gazeto Wyborcza!Jestes juz pelnoletnia...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mariolanda1 Re: 18 urodziny 08.05.07, 13:25 18 lat to dopiero wchodzenie w dorosłość, przed TOBĄ jeszcze wiele, wiele lat, oby jak najdłużej. Czytam CIĘ od samego początku, i jesteś dla mnie i mojej rodziny największym autorytetem. Szkoda tylko, że p. Adam teraz tak niewiele pisze. Jeszcze raz 100 lat i wszystkie najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: 18 urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:14 polecam artykuł na pardon.pl o GW Uwaga: Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz. Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do jednej minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
chojowaty 18 urodziny 08.05.07, 13:19 Osobiście cieszę się ,że Gazeta Wyborcza jest i przetrwała już 18 lat.Chociaż prawda jest taka, że mam do was jak i do kościoła katolickiego żal o brak chęci do wychowania Polskiego społeczeństwa, które miota się skołowane od 1989 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_bywa Re: 18 urodziny 08.05.07, 13:22 Najserdeczniej dziekuje za te 18 lat i Panu, Panie Adamie i calemu zespolowi GW.Byliscie i jestescie dla mnie "swiatelkiem w tunelu". To dzieki Wam nie czuje sie w tym kraju jak wyrzutek, ktory cholubi wartosci bardzo niepopularne w roznych okresach ostatnich 18 lat. Zyje juz bardzo dlugo na tym "najpiekniejszym ze swiatow", dlatego bardzo prosze - wytrwajcie !!! Dzieki Najwyzszemu udalo mi sie dzieci wychowac w tym samym duchu i mam nadzieje, ze one tez beda mogly sie jeszcze wiele lat cieszyc Waszym istnieniem. Zycze im tego z calego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matmala Re: 18 urodziny IP: *.bsk.vectranet.pl 08.05.07, 13:23 oby następne lata były równie owocne, a nawet lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druh z piotrkowa Re: 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:31 Były chwile kiedy było mi ciężko w III RP, ale zawsze była Gazeta. Moze to niestosowne porównanie ale symboliczne, choc mam 33 lata, Gazeta w moim dorosłym życiu jest najmniej tym dla mnie czym w połowie lat 80 był (czasach nastoletności) Świat Młodych. I wtedy i dzis nie wyobrażam sobie mojego świata bez Świata Młodych i Gazety. tak trzymać! prosze Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susanna Re: 18 urodziny IP: *.pool80180.interbusiness.it 08.05.07, 13:33 dobra robota panie Adamie! 100 lat i wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: 18 urodziny 08.05.07, 13:42 Więcej, Gazeto. Dzięki Tobie nie mam poczucia, że żyję w próżni, że wszyscy myślą tak jakoś ... inaczej... pokrętnie ... a tylko ja jak ten wyrzutek cierpię w kątku, bo mi się rzeczywistość nie podoba. Więc więcej niż 100 lat, bo jesteś potrzebna. Na przykład niedobitkom wykształciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELLA 18 urodziny IP: 217.17.45.* 08.05.07, 13:39 POdziękowania za to co jest i prośba o poprawę poziomu "Wysokich obcasów" abym się nie musiała wstydzić domyślnego tutułu "dla iditek". STO LAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: 18 urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:40 Gratuluję i dziękuję za 18 lat!!!! Tak trzymać bądzcie najlepsi przez następnych 18, 18 ..... Życzę wytrwania mino krytyk zazdrośników oraz licznej rzeszy wiernych czytelników. Pozdrawiam CAŁĄ REDAKCJĘ :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:40 Bardzo dobre-jak zawsze.Brawa-100 lat!!!!!!!Dla całej Redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:42 Wielskie brawa i serdeczne życzenia!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon 20stki raczej nie doczekacie -akcje Agory spadają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 23:09 pracujcie w pocie czoła - może się podźwigniecie, choć do świetności już pewnie nie wrócicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: 18 urodziny IP: *.chello.pl 08.05.07, 13:43 A ja sie na pierwszych numerach Gazety uczylam czytac ;-) I teraz jakos tak kazdy dzien zaczynam i koncze z Wyborcza. Panie Adamie, dziekuje i gratuluje udanego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h.k z lublina 18 urodziny IP: 212.106.22.* 08.05.07, 13:45 Z całego serca wszystkiego najlepszego p. Michnikowi i całej Redakcji. Czytam codziennie Waszą Gazetę w wydaniu internetowym i trochę żal, że tak mało. Niestety moja renta nie pozwala mi na zakup gazety codziennie ale dziękuję i za to. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ryyys 18 urodziny 08.05.07, 13:48 Szanowny Panie Adamie, z okazji jubileuszu najlepsze życzenia na przyszłość i wyrazy uznania dla dokonań Pana i zespołu Pana współpracowników. To dobrze, że jest GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryter Re: 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:43 Kolejnych lat, rownie udanych i jeszcze wiekszego profesjonalizmu. Szkoda tylko, ze od czasu upadku wojewodztw przestaliscie sie kompletnie interesowac tzw prowincja. W moim regionie Gazeta Wyborcza Poznan, to tylko Poznan. Pierdoly ale z Poznania, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_P. 18 urodziny IP: *.telkonet.pl 08.05.07, 13:50 100 lat i jeszcze więcej! Sama mam 18 lat i od małego pamiętam Gazetę Wyborczą w domu! Na starych numerach malowałam farbkami jako przedszkolak, a dziś sama chętnie kupuję, czytam i zawsze popieram! W mojej subiektywnej ocenie GW jest najbardziej krytycznym i konkretnym dziennikiem, bez podporządkowania się władzy (dzięki Bogu), bez kadzenia i owijania w bawełnę. Kolejnych 18nastek :)! Odpowiedz Link Zgłoś
anna.m7 Re: 18 urodziny 08.05.07, 13:53 Gazeto bądź nadal taka, jak jesteś. Czytam Cię od początku, od pierwszego numeru aż do dziś. Nie wyobrażam sobie dnia bez Wyborczej. Nie zmieniaj się. Patrz politykom na rece i nie popuszczaj. Masz świetnych dziennikarzy. Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś