Gość: Luki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 22:48 IBU a nie EBU :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: johnnybravo Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 22:53 i tak wole eurosport w tvp nie uslyszymy rach cia ciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kempes1970 Re: Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 12:07 a co ty wiesz o śniegu doliczaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbycho52 Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.pools.arcor-ip.net 17.12.08, 23:18 Co ten Korzeniowski chrzani,ze nie mozna pogodzic skokow z biatlonem.W Niemczech z tym nie ma zadnych problemow,oprocz tych dwoch dyscyplin pokazuja saneczkarstwo,bobsleje,narciarstwo alpejskie,lyzwiarstwo i wiele innch dyscyplin sportowych.Sa dwa kanaly 1 i 2 i pokazuja wszystko na zmiane.Trzeba tylko chciec.Trzeba otwarcie powiedziec,ze Korzeniowski byl wspanialym sportowcem,ale na szefa od sportu w tv kompletnie sie nie nadaje.Jest kompletnym ignorantem.Przeciez to nie pierwszy raz,te nie transmituja tego co ludzie chcieliby ogladac.To sie powtarza cyklicznie,puszczaja to co oni chca,a kibicow maja w pieciu literach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędzia chodu Re: Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 12:48 W zasadzie zgoda ze Zbycho52, z jednym małym "ale". Otóż Korzeniowski nie jest ignorantem. Jest jednym z tych, którzy co innego mówią, a co innego robią. Najpierw była autoreklama ile to nie będzie sportu na żywo w TVP 1,2,3. A potem skrzyknął kolesiów i założyli kanał kodowany dla uzasadnienia przerostów zatrudnienia i innych kosztów. Następnie nasz "kręcidupa" lamentował, że spada abonament, a teraz pieprzy o niemożliwości wstawienia sportu do ramówki. Za taką postawę wobec kibiców, których nie stać na dekodery, a kablówka nie dociera - krecha przez cały papier toaletowy. Nawet za wściekłej komuny było lepiej ze sportem w TVP, niż za Korzeniowskiego, bo Szczepański i s-ka podlegali pod KC, a KC chciało igrzysk. Teraz Robercik podlega sam sobie, razem z kolesiami kręci niezłe lody na dekoderach, to po cholerę ma się przejmować masowym kibicem. A już najbezczelniejszym przejawem chamstwa są informacje sportowe w TVP1 ok. 20.00, gdzie jest jedna wiadomość ze świata i kilka zapowiedzi transmisji kodowanych. Bo sprzedaż dekoderów jest ważniejsza, niż informacje. Charakter człowieka poznaje się po jego czynach - Korzeniowski to nie ignorant, a zwykła zachłanna świnia. Jak oszukiwał w sporcie, nieustannie podbiegając, tak teraz dyma kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
janek.302 Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem 17.12.08, 23:28 a niech sobie puszczaja skoki,i tak nie mają najmniejszych szans dorównać eurosportowi...słynne już rach ciach ciach...ichb komemtatorzy są świetni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czech17 Re: Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.cust.tele2.pl 18.12.08, 08:40 Zgadzam się z tobą w 1000000% Odpowiedz Link Zgłoś
jarek126 Re: Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem 18.12.08, 08:54 Niech TVP trzyma się jak najdalej od biatlonu i innych dyscyplin sportowych. Para komentatorów " Włodku jak mnie słyszysz - Darku , Darku nie słyszę cię" potrafi odebrac przyjemnoś oglądania każdego sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.wroclaw.mm.pl 18.12.08, 09:18 Hehe, to prawda. Między Eurosportem, a TVP jest przepaść. Np. dlaczego TVP transmitując skoki od wielu lat zazwyczaj spóźnia się na początek serii (w końcu wybitni eksperci muszą poględzić w studiu), a Eurosport mimo puszczania reklam w czasie przerw w serii nie spóźnia się nigdy, to ja nie wiem. A tandem Darek i Włodek oraz naczelni eksperci od piłki typu Jerzy Władysław Engel i inne mendy, to nieoglądalna mieszanka. Szkoda, że Miklasa nieomal zabrakło. Może w tym roku z Hannawaldem zasiądzie przy wigilijnym stole i zobaczy, jak Sven jednak bierze te sterydy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.symboliczna.net 18.12.08, 11:58 panowie wyzykowski i jaronski mnie zawsze rozbrajaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EuroSport lover Re: Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: 82.160.150.* 18.12.08, 09:43 Hahah RACHCIACHCIACH! SIIIKORA!! :D Pamiętam! Biatlon rlz ;) Od paru lat oglądam ;) Tylko EUROSPORT :D Skoki też kiedyś tam tylko leciały, jeszcze jak Mateja był najlepszy z Polaków :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rach ciach ciach! Re: Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.astral.lodz.pl 18.12.08, 10:28 komentatorzy Eurosportu we WSZYSTKICH DYSCYPLINACH WYPRZEDZAJA TVP! Biathlon dla Eurosportu! Rach ciach ciach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pre Re: Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 11:24 rach ciach ciach rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demon Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.mtvk.pl 18.12.08, 02:18 Skoki ogląda coraz mniej ludzi dzis juz niepodawają nawet ile widzów podobno trzy razy mnie niż dwalata temu co chyba nikogo nie dziwi bo nasi skoczkowie są tylko tłem dla innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadekjacek Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.tktelekom.pl 18.12.08, 08:22 Przyjrzyjcie się czyje reklamy są na stroju Sikory, a czyje na stroju Małysza. jak mówiono onegdaj: POLAM I WSZYSTKO JASNE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziun Eurosport - najlepszy kanał spotrowy na świecie IP: *.p.lodz.pl 18.12.08, 08:22 Mając Eurosport nigdy nie obejrzę tego samego wTVP i również skoki zawsze Eurosport. To tu dużo gadać to najlepszy kanał sportowy na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Eurosport - najlepszy kanał spotrowy na świec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 10:15 w Europie tak, na świecie nie. Jednakże nasz eurosport zgromadził naprawdę dobrych komentatorów pożyczając ich czasem z różnych stacji radiowych i telewizyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
telimena30 słaby kanałchylą się ku upadkowi-tylkoPolsat Sport 18.12.08, 12:34 zdecydowanie lepszy jest Polsat Sport, i jacy komentatorzy z Mateuszem na czele, nie eurosport to dla emerytów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsads Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: 195.47.201.* 18.12.08, 08:29 JAK widze tą ankiete i 14 % wskazuje ze skoki są ciekawsze od biatlonu to chyba oni nie oglądali biatlonu nigdy w życiu. Skoki są niesamowicie nudne tylko skacza i ogląda się w zasadzie tylko pierwszą 10. A w Biatlonie dość ze jest bieg to strzelanie jest mega emocjonujące . Dla mnie biathlon górą. Odpowiedz Link Zgłoś
petar Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem 18.12.08, 08:40 Jakbym zapewne zapłacił słono za kilkuletnie prawa do skoków, to też bym tego bronił mówiąc, że to lepsze niż biathlon. Inna sprawa, że ja też i tak wybrałbym Eurosport (szczególnie HD) zamiast tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcioo eurosport rulez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 08:44 nawet gdyby tvp pokazywala cos innego oprocz skokow to bym tego nienie wlaczyl, bo w eurosporcie sa dwaj najlepsi komentatorzy!!! potrafia z niczego zrobic prawdziwe widowisko - biatlon jest bardzo ciekawy i emocjonujacy, nawet zona zaczela go ogladac... z uwagi na komentatorow. a w lecie ci 2 panowie ciekawie opowiadaja i komentuja tour de france! pozdrawiam widzow europsortu jtm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 54 Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.nplay.net.pl 18.12.08, 08:53 to co prezentuje TVP Sport to totalna kompromitacja. korzeniowski może nadaje się do chodu, ale do zarządzania jest za krótki. ten przykład dobitnie pokazuje, że płacenie abonamentu to głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Biathlon pasjonuący ?????????????? IP: *.chello.pl 18.12.08, 09:13 Ludzie jak słyszę, ze biathlon jest taki super ciekawy to mnie krew zalewa. Szkoda, ze nikt nie zauważał tego sportu gdy Sikora dołował. Zresztą podobnie było ze skokami. A co do TVP, jest Eurosport więc o co to całe zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marja Re: Biathlon pasjonuący ?????????????? IP: 82.160.243.* 18.12.08, 09:55 Gość portalu: 23 napisał(a): > A co do TVP, jest Eurosport więc o co to całe zamieszanie. A no o to, kolego 23, zamieszanie, że w TVP robią to za nasze pieniądze. I przez to czujemy się nabici w butelkę, oszukani. W Eurosporcie robią to za swoje oferując nam produkt, który my kupujemy, albo nie. Dobrowolnie! Jeżeli nie doszedłeś - to Ci wyjaśniam. Jeżeli o tym wiesz, a mimo to zabierasz głos w ten sposób - to jesteś wynajętym łachudrą wynajętym do robienia PR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.xdsl.centertel.pl 18.12.08, 09:25 Pan Korzeniowski był sportowcem z charakterem.Pracując na etacie w TVP zwyczajnie stracił jaja i opowiada głupoty.Wmieszał się w tło ludzi Urbańskiego którzy kibiców mają w du...Dziwne zachowanie Korzeniowskiego który jako były sportowiec powinien być zainteresowany promocją sportu(nie mylić z "Gwiazdy jadą na lodzie").Jako szef sportu w TVP jest poprostu beznadziejny,ale najważniejsze by kasa się zgadzała.Zwykły wykonawca decyzji politycznych ignorantów pracujących w TVP.W kanałach otwartych możemy pokazywać polskich sportowców nie odnoszących sukcesów.Jakie dyscypliny oprócz piłki nożnej pokazujemy w TVP.Prawdą jest że z komentatorami z Eurosport p.Jarońskim i p.Wyrzykowskim nikt nie wygrałby jeżeli chodzi o komentowanie biatlonu i kolarstwa.Tylko po co stworzono program TVP Sport?Chyba tylko dla pozorów że istnieją kanały tematyczne.Sumując dzięki za EUROSPORT i rach ciach ciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawel7 Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.centertel.pl 18.12.08, 09:51 "- Mecze Polaków na mistrzostwach świata w piłce ręcznej trafiły z kodowanego Polsatu do otwartego dopiero po fazie grupowej" A to ciekawe :) Oglądałem mecze MŚ2002 w Korei-Japonii i MŚ2006 w Niemczech i mecze Polaków zawsze były na żywo w kanale otwartym. Pan Korzeniowski zamiast kłamać zatroszczyłby się o sport w TVP bo za Jego kadencji to tego sportu (poza tym co muszą pokazać) z roku na rok ubywa. LM we wtorki już nie ma, a pamiętam że były nawet transmisje na TVP z zawodów Copa America :) Siatkówkę też stracili Mi zawsze poza TVP zostają Eurosport czy Polsat Sport, ale większość kibiców zdanych jest tylko na TVP i widzimisie Pana Korzeniowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawel7 Re: Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.centertel.pl 18.12.08, 09:53 O fuck ale gafa :) mówi o piłce ręcznej a nie nożnej :) Zwracam szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORA bez przesady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 09:52 np. niemiecka stacja ZDF która jest bodajrze kanałem otwartym takim jak tvp1 bez żadnego problemu pokazuje sporty zimowe : biegi, biathlon, skoki. Fakt oni w bathlonie sa potengą, w skokach byli. Przeciez takie wydarzena przyciągają widzów, a nie każdy ma eurosport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evin68 Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.08, 09:57 Z przyjemnością oglądam na Eurosporcie każdego roku zawody biatlonowe - w tym sezonie - tym bardziej! Wiem jednak, iż wielu potencjalnych kibiców nie ma dostępu do wielu kanałów - w tym - do Eurosportu. Mamy światowej klasy zawodnika, w szczytowej formie - czemu sami siebie pozbawiamy tych, tak potrzebnych chwil emocji, rozrywki. To polska właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORA Wiecie co mnie najbarziej w tvp wkórza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 10:07 to że jak transmitują jakieś wydarzenie sportowe to w trakcie transmisji przerywają to na głupie komentarze. To znaczy one może i momentami nie są głupie ale powinny być po transmisji. Np. kiedy transmitowane jest pływanie to jak jest wyścig z udziałem naszego reprezentanta, to po wyścigu zaraz przerywana jest transmisja na komentarz po mimo że tam na basenie dalej toczą się wydarzenia. No ale po co pokazywać wyścig jakiejś Manadu skoro przedchwilą płyną polak i trzeba na gorąco skomentować, a Manadu niech sobie płynie kogo to interesuje prawda. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miauczyński Ziemniak symbolem Głowy Państwa IP: 217.98.64.* 18.12.08, 10:15 więc wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: 87.239.194.* 18.12.08, 10:49 Wstyd panie Korzeniowski! jedyny zimowy sport w którym nas widać a pan woli gotowanie... prawda jest taka ze nie ma pan siły przebicia w TVPis. Zresztą i tak nie przebijecie słynnego RACH CIACH CIACH!!! w EUROSPORT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.limes.com.pl 18.12.08, 11:01 Większość kibiców nie ma pojęcia, dlaczego Korzeń robi takie głupoty i w dodatku tłumaczy się jak kretyn. A jeśli nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze.Ciekawe tylko, czy sam dyrektor wziął w łapę,czy jego przydupnicy, a on jest tak głupi,że tego nie zauważył. Właśnie oglądam Eurosport i Sikorę. Zaczyna strzelać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: 193.201.167.* 18.12.08, 10:52 A ja i tak będę, jeśli tylko będę miał dostęp, oglądał Eurosport. Przyczyną będzie komentarz. Na Eurosporcie jest na dużo większym poziomie, niezależnie od dyscypliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikiSikora bezb Re: Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.limes.com.pl 18.12.08, 11:05 Sikora bezbłędnie. Właśnie przeczytałam, że pan dyrektor powiedział, że nigdzie nie jest powiedziane, że telewizornia państwowa ma pokazywać każdego sportowca, co odnosi sukcesy. Czy gdzieś można napisać do niego, że jest skończonym chamem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.acn.waw.pl 18.12.08, 11:02 Sikora wlasnie Rach ciach ciach, ktos w ogole wlaczyl tvp? po co, na redakcje rolna? Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek A kto wam powiedział, że TVP ma się ścigać 18.12.08, 11:10 z Eurosportem? Dlatego właśnie istnieją kanały tematyczne, że kanały otwarte nie uniosą wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.chello.pl 18.12.08, 11:29 Tak postawione pytanie sugeruje,że TVP pokazuje sport a przecież poza piłką nożną i skokami w TVP inne dyscypliny nie istnieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Prywatny folwark chodziarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 11:29 Powołanie kanału sportowego tematycznego, co uniemożliwiło telwidzom stacji otwartych oglądanie wielu transmisji sportowych, to robota Korzeniowskiego. Kłamliwe jego wymówki, pokrętnie tłumaczące kompletny brak sportu na poziomie w TVP1 i TVP2 na forum publicznym obrażają mnie jako widza i pracodawcę tego Pana ( z moich podatków kręci swój prywatny folwark ). Kiedy przypomnę sobie wieki entuzjazm z jakim propagował sport nieodżałowany Tomek Hopfer, to aż nie chce mi się wierzyć, że dożyłem czasów, gdy sportem w TV rządzi gość zainteresowany wyłącznie robieniem kasy. To jakaś epidemia wśród chodziarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony Re: Prywatny folwark chodziarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 13:18 100% racji. Dorwała się świnia do kodowanego koryta, zwołała bandę wieprzów i będą tak żarli, dopóki nie pękną. Oj przydałby się rzeźnik w zarządzie tefałpe, który by to towarzycho jednym ruchem przerobił na serdelki. Czyżby w ABW i CBA nie było kibiców, że ten złodziejski proceder za publiczne pieniądze nikogo poza wydymanymi widzami nie obchodzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Sikora w TVP przegrywa z ziemniakiem IP: *.range86-129.btcentralplus.com 18.12.08, 11:35 wypieprzyc korzeniowskiego z tvp - odkad tam prcuje to tvp nic sie nie oplaca transmitowac nawet euro 2008 Odpowiedz Link Zgłoś