Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KMIOTY Z WISŁY NIE POTRAFIĄ DOPINGOWAĆ

IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 10:46
    będąc tydzień temu w krakowie obejżałem mecz wisły z polonią.
    jak słyszałem doping krakusów to mi się żygać chciało.
    jedna strona: - wisła!, druga odpowiada: - kraków! i tak pare razy na przemian.
    ludzie!!! tak dopinguje się na dynamie w kijowie!!!
    kibiców-kmiotów z wisły trzeba było obowiązkowo wysłać do widzewa, lecha (nawet
    tego obecnego) albo do legii (gdyby otwarli stadion) bo w środę kompromitacja z
    barcą będzie nie tylko w wymiarze piłkarskim ale także w sferze beznadziejnego
    i debilnego dopingu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: regał Re: KMIOTY Z WISŁY NIE POTRAFIĄ DOPINGOWAĆ IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 11:03
        popieram, doping znam co prawda z telewizji ale to w zupełności wystarczy aby
        wyrobić sobie zdanie o kibicach z krakowa
        na trybunach na reymonta pachnie prowincją, a przecież kiedyś była tam
        stolica...
      • Gość: macias Re: KMIOTY Z WISŁY NIE POTRAFIĄ DOPINGOWAĆ IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 11:09
        Wole "Wisla - Krakow" niz stado bydla rzucajacego czym popadnie i
        powtarzajacego bez ustanku to samo mieso - w zaleznosci od przyjezdnej
        druzyny. "Widzew kurwy", "Pogon pizdy", itp. To jest wg Ciebie doping?!

Nie rozsmieszaj mnie!
        • Gość: kajo95 Re: KMIOTY Z WISŁY NIE POTRAFIĄ DOPINGOWAĆ IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 11:14
          a doping w stylu: "smuda do warszawy!" jest ok?
          poza tym, bez pierdół - doping na wiśle jest chamski - po co śpiewają "legia to
          stara k." na meczu z polonią zamiast dopingować swoich pupilków.
          paranoja!
          • Gość: flek Re: KMIOTY Z WISŁY NIE POTRAFIĄ DOPINGOWAĆ IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 11:16
            to prawda, wisła to kmioty, kmioty i jeszcze raz kmioty. doping w skali od 1 do
            10: 2.
      • Gość: JOGI Re: KMIOTY Z WISŁY NIE POTRAFIĄ DOPINGOWAĆ IP: 194.181.188.* 06.08.01, 11:17
        BYWAŁEM NA RÓŻNYCH STADIONACH W POLSCE I STWIERDZAM, ŻE NAPRAWDĘ SUPER
        ATMOSFERĘ SĄ W STANIE STWORZYĆ KIBICE CZTARECH KLUBÓW: LECHA POZNAŃ, LEGII
        WARSZAWA, POGONI SZCZECIN I WIDZEWA ŁÓDŹ. TO JEST PIERWSZA LIGA!!!
        • Gość: kajo95 Re: KMIOTY Z WISŁY NIE POTRAFIĄ DOPINGOWAĆ IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 11:22
          ja też tak uważam.
          trochę podpadli mi kibole poznańscy za doping w meczu polska-finlandia ale poza
          tym na lechu dopingują nieźle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka