reggie 27.01.02, 23:25 Pierwsze primo, ile meczy obejmuje karnet, czy tylko mecze ligowe? Od kiedy będą w sprzedazy? Drugie: Jak to potem przedłużyc ewentualnie na przyszły sezon?(2003). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baton Re: Karnety-konkrety IP: *.psi-net.pl 28.01.02, 23:08 > Pierwsze primo, ile meczy obejmuje karnet, czy tylko mecze ligowe? W ubieglym sezonie bylo to 10 spotkan (7+3), KAPLŻ, IMP oraz 1/2 MMPK. W tym bedzie pewnie jakos podobnie. > Od kiedy będą w sprzedazy? A tego to ja juz nie wiem.... > Drugie: Jak to potem przedłużyc ewentualnie na przyszły sezon?(2003). Wplacasz odpowiednia kwote w kasie, podajesz swoj numer karnetu i oni juz zakoduja, za chip o takim numerze jest OK. Sprytne i dobrze pomyslane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Karnety-konkrety IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 10:28 Musze wszystkich zmartwic. Karnety beda drozsze niz podawalem:((( Nowy karnet normalny kosztuje 170zl a jego przedluzenie 150. Ulgowy kosztuje 150 a przedluzenie 130zl. Ja wczesniej podawalem informacje za Tygodnikiem Zuzlowym, a o zmianie cen dowiedzialem sie z Gazety Pomorskiej. Odpowiedz Link Zgłoś