Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Punkty za Neustadt

14.12.03, 17:44
    Bezpośrednio przed dzisiejszym konkursem skoków, ogłoszono że SOBOTNI konkurs zostaje odwołany, a NIEDZIELNY przełożony na godz. 14. Konkurs NIEDZIELNY jak wiemy odbył się, ale zostały uwzględnione nasze typowania na konkurs sobotni. Uważam to za niesprawiedliwe, gdyż przed NIEDZIELNYM konkursem wytypowałem wyniki na NIEDZIELĘ, natomiast nie miałem wówczas możliwości zmiany typów na SOBOTNI konkurs który mial się odbyć o 11 (typowałem miedzy godz 9 a 10 dnia dzisiejszego nie pamiętam dokładnie). Jak zauważyłem na forum nie tylko ja czuję się pokrzywdzony. Proponuję redakcji zaliczenie po prostu lepszych typowań. Jednym sobotnich innym niedzielnych. Moim zdaniem w tym wypadku nikt nie będzie pokrzywdzony. Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • redakcja_adam Re: Punkty za Neustadt 14.12.03, 18:12
        Prosimy uwaznie sledzic forum, nasze uzasadnienie jest tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=389&w=9668930
        a takze w oficjalnych wynikach Pucharu Swiata
        umieszczanych na stronie
        www.fis-ski.com
        na ktorych wyraznie jest powiedziane, ze konkurs ktory
        odbyl sie w niedziele, to przelozony konkurs z 13 grudnia.
        Konkurs numer 6 nie odbyl sie, zostal odwolany.

Rozumiemy rozczarowanie wielu graczy, ale poprawa ich
        sytuacji nie wchodzi w gre, poniewaz oznacza ona pokrzywdzenie calej
        rzeszy innych graczy, ktorzy swoje typowania oddali duzo wczesniej.
        A liczenie wynikow prawie 7500 graczy w sposob, jaki Pan proponuje, jest
        niemozliwe.

Redakcja

b_pajak napisała:

> Bezpośrednio przed dzisiejszym konkursem skoków, ogłoszono że SOBOTNI konkurs
        z
        > ostaje odwołany, a NIEDZIELNY przełożony na godz. 14. Konkurs NIEDZIELNY jak
        wi
        > emy odbył się, ale zostały uwzględnione nasze typowania na konkurs sobotni.
        Uwa
        > żam to za niesprawiedliwe, gdyż przed NIEDZIELNYM konkursem wytypowałem
        wyniki
        > na NIEDZIELĘ, natomiast nie miałem wówczas możliwości zmiany typów na SOBOTNI
        k
        > onkurs który mial się odbyć o 11 (typowałem miedzy godz 9 a 10 dnia
        dzisiejszeg
        > o nie pamiętam dokładnie). Jak zauważyłem na forum nie tylko ja czuję się
        pokrz
        > ywdzony. Proponuję redakcji zaliczenie po prostu lepszych typowań. Jednym
        sobot
        > nich innym niedzielnych. Moim zdaniem w tym wypadku nikt nie będzie
        pokrzywdzon
        > y. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka