Gość: wrocławianin IP: *.fixedoddsgroup.com 16.12.03, 17:15 Powinniśmy się Katzurina trzymać jak najdłużej. Facet wie jak traktować ludzi i pokazywać im ich słabości bez poniżania ich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GAIGER Trener Idei-Śląsk Muli Kazturin przed meczem z ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 17:22 Muli to świetny gość , zarówno jako trener jak i zwykły człowiek - zawsze otwarty, szczery i sympatyczny. Obecne sukcesy to w dużej mierze jego zasługa, madre kierowanie drużyna i odpowiednie decyzje podejmowane na boisku to jego duże zalety. Mam nadzieje że uda mu się wywalczyc mistrza w EBL i awans do top16, z takim couchem jest to naprawdę możliwe, cikawe co teraz maja do powiedzenia ci którzy woleli Urlepa. Życze Ci Muli abys dalej był taki pogodny i odnoscił ze Śląskiem same sukcesy, niekoniecznie tylko w tym sezonie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virus Muli Kazturin najlepszym trenerem IP: *.net.kn.pl / 10.104.48.* 16.12.03, 17:30 Muli jest najlepszym trenerem w Europie i mamy szczęście, że pracuje u nas we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacekK Couch:) IP: *.gdc.pl / 192.168.2.* 16.12.03, 18:03 Przepraszam, ale nie potrafiłem się powstrzymać od wytknięcia tego błędu. Katzurin napewno nie jest najlepszym couch`em (kanapą). Jak już to coach`em Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Trener Idei-Śląsk Muli Kazturin przed meczem IP: *.chello.pl 16.12.03, 22:48 Więcej takich trenerów z zagranicy w polskim sporcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciu Re: Trener Idei-& & #35 346;l& & #35 261;sk Muli Kazturin przed meczem IP: *.sympatico.ca 17.12.03, 02:49 Dobry wywiad panie Romanski. Mam refleksje, mieszkam kolo Toronto, gdy iles tam lat temu (moze 10) Raptors powstali w NBA a pozniej Vancouver's Grizzlies pomyslalem ze teraz Kanada bedzie miala narodowy team prawie jak USA, powiedzmy drugi w swiecie. I co, nici. Graja sami obcy, Amerykanie, Portorikanczycy tylko nie Kanadyjczycy. Narodowy team jak byl daleko tak i jest dzis. Grizzlies zabrali Amerykanie do siebie a Toronto Raptors jak ma pieniadze na drogich Amerykanow to sobie radzi ale a Kanada nie ma z tego nic. Jak zrobic zeby swoi grali w druzynie - oto jest dylemat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ze Stuttgart Re: Trener Idei-& & & #35 35 346;l& & & #35 35 IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 17:39 Gość portalu: Maciu napisał(a): > Dobry wywiad panie Romanski. > Mam refleksje, mieszkam kolo Toronto, gdy iles tam lat temu > (moze 10) Raptors powstali w NBA a pozniej Vancouver's Grizzlies > pomyslalem ze teraz Kanada bedzie miala narodowy team prawie jak > USA, powiedzmy drugi w swiecie. I co, nici. Graja sami obcy, > Amerykanie, Portorikanczycy tylko nie Kanadyjczycy. Narodowy > team jak byl daleko tak i jest dzis. Grizzlies zabrali > Amerykanie do siebie a Toronto Raptors jak ma pieniadze na > drogich Amerykanow to sobie radzi ale a Kanada nie ma z tego > nic. Jak zrobic zeby swoi grali w druzynie - oto jest dylemat. Nie ma lepszej szkoly jak gra z mistrzami, powiem wiecej innej drogi niema jak konfrontacja rodzimych talentow z zagraniczna szkola gry. Czas cudownych zespolow od juniorow prowadzonych do dream team, to juz historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ze Stuttgartu Re: Trener Idei-Śląsk Muli Kazturin przed meczem IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 17:48 Fantastyczny gosc z tego trenera i rzeczywiscie doskonaly wywiad!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re:MULI TRZYMAJ SIĘ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.03, 12:46 SZKODA TYLKO ŻE ZESPÓŁ GO TAK WCZORAJ ZAWIÓDŁ,MAM NADZIEJĘ ŻE IM ZROBIŁ POBUDKĘ O 5.00 RANO. Odpowiedz Link Zgłoś