Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jenson Button: Jestem najlepszy

IP: *.uznam.net.pl 05.07.09, 17:20
    jestes dupa, nie najlepszy!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: AdiRos Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.acn.waw.pl 05.07.09, 17:22
        Najlepszy to ma bolid w tym sezonie a nie umiejętności.
      • Gość: fan F1 Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 17:27
        Zawsze był szybki i w czołówce... od końca :-)Zadufany w sobie
        narcyz!!! Zobaczymy w przyszłym sezonie :-)
      • Gość: kibic Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.09, 17:34
        Typowy Anglik, buc bez odrobiny pokory :/
        • Gość: Schumifan Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.prenet.pl 05.07.09, 20:23
          talentu mu nie brakuje jest bardzo kompletnym kierowca ale niestety główeczke to
          ma pusta,Kubica , Alonso,Hamilton a nawet Massa czy Kimas w tym samym bolidzie
          sprawili by mu ogromne problemy, Rubens gdy był młodszy o 5 lat pokazal by mu
          jak wyglada kontrola nad bolidem, calkowity brak realizmu z jego strony.
      • Gość: UP Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 18:47
        Gdyby był najlepszy, to wygrałby GP Chin i Anglii :) Teraz jest ino bardzo
        dobry. A w zasadzie dzięki bolidowi. Choć talentu mu nie brakuje.
      • don_tadeiro Jenson Button: Jestem najlepszy 05.07.09, 19:19
        zarozumiały patafian!! ma dobry samochod i tyle...
        jakos jakos wczesniej nie potrafił dobrze jezdzic
        IDIOTA!!
      • Gość: MM Re: Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.range86-142.btcentralplus.com 05.07.09, 19:54
        No chyba nie sądzicie, że on to naprawdę powiedział... Zapewne to wypowiedź wyrwana z kontekstu - przy okazji jakiegoś żartu. Wszystkie "prawdziwe" serwisy na temat formuły 1 - zaczynając od oficjalnego f1.com zawsze podkreślały skromność Jensona i to, że zawsze był w cieniu mimo zdolności i czekał na lepszy samochód. Ross Brawn pytał zespół po przejęciu go od Hondy, co z kierowcami - podobno zgodnie odrzekli, że Jenson jest genialnym kierowcą i bardzo dobrze zawsze im się z nim współpracowało - czy po tych wszystkich wpadkach gazety naprawdę będziemy nadal wierzyć we wszystko co dziennikarzyna pisze? Przecież poziom w ciągu ostatnich dwóch lat sięgnął dna błotnej kałuży... Nie dajmy sobie robić wody z mózgu - myślmy samodzielnie. Internet (póki co) jest wolny i każdy może coś mądrego w nim znaleźć. Myślmy... naprawdę nie boli.
        • Gość: Kibic Dokladnie IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 20:17
          Zapewne wszyscy sie po tym zasmiali. Z Buttonem na czele.
          A wpisy powyzej swiadcza, ze glupkow trzeba szukac zupelnie gdzie indziej.
        • Gość: miszcz Re: Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 21:06
          W pełni się z tym zgadzam! Jenson od zawsze był jednym z najlepszych w stawce. I
          bzdurą jest mówic, że Kimi i spółka daliby popalic Anglikowi. A Rubens - w jego
          wieku wielu kierowców zostaje mistrzami. Brazylijczyk niestety musi się z tym
          pogodzic - ponownie jest słabszy od kolegi z zespołu. Sam wielokrotny pogromca
          Rubinho - Michael Schumacher - od zawsze twierdził, że Jenson Button jest
          kierowcą z najwyższej półki. Potrzebował tylko bolidu, który byłby zdolny do
          walki. Moim zdaniem również jest to zwykłe "podkolorowanie" słów Brytyjczyka.
          Jenson - w tym roku jesteś najlepszy!!! Brawo!!!
      • Gość: zaz Jenson Button: Jestem najlepszy BURAK! IP: 188.33.55.* 05.07.09, 20:28
        Co za burak!!!
      • 2romki Re: Jenson Button: Jestem najlepszy 05.07.09, 22:14
        Button jest bardzo skromnym i błyskotliwym człowiekiem. A do tego całkiem
        niezłym kierowcą.
      • Gość: boszze Kto to tlumaczyl??? IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 22:32
        - Kto? Ja jestem najlepszy - odpowiedział Jenson Button zapytany
        przez dziennikarza o to kto jest najlepszym kierowcą Formuły 1 w
        historii lider klasyfikacji kierowców.

Toz to zdanie nie ma zadnego sensu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poprawcie to bo az boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: asdf Re: Kto to tlumaczyl??? IP: *.aster.pl 06.07.09, 07:52
          Zdanie jak najbardziej ma sens, a Button jak zwykle żartował.
      • Gość: Iwan Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 22:22
        To typowe dla niego poczucie humoru... Niesłusznie po nim jedziecie, on to
        wszystko powiedział specjalnie, chcąc udzielić niekoniecznie poważnego wywiadu
        ;] Zresztą nie powiedziałby takiego czegoś serio... No ale jak tak wszystko
        bierzecie to dalej nazywajcie go "burakiem"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka