Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Schumacher wraca do F1. Największe powroty do s...

30.07.09, 10:32
    dodałbym jeszcze do tej listy Brett'a Farve grającego w football amerykański.
    Też było to wielkie wydarzenie w sporcie, którego finał co roku ogląda około 1
    mld widzów
    Obserwuj wątek
      • Gość: nick Schumacher wraca do F1. Największe powroty do s... IP: 195.116.80.* 30.07.09, 12:37
        a ja bym dodał Matusiaka:)
      • Gość: dx Re: Schumacher wraca do F1. Największe powroty do IP: *.devs.futuro.pl 30.07.09, 15:37
        Miliard widzow oglada final american footbaal? Chyba jesli yankee policzymy x4, bo w sumie wagowo jeden yankes to jak 4 zoltkow.
      • Gość: BumS Ja bym dodał... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 31.07.09, 20:02
        Ja jeszcze bym dodał wirtuoza futbolu, złote dziecko Leona Benhałera,
        największy talent piłkarski XXI wieku - RaduMatu. Radosław Matusiak zagrał 2
        dobre mecze w reprezentacji oraz pół sezonu w lidze. Pożegnał się z futbolem,
        by wrócić w chwale.
        • Gość: BumS Re: Ja bym dodał... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 31.07.09, 20:03
          O, już koś wspomniał... jak widać legenda żyje w Narodzie
          • Gość: Juru Ja bym dodał - i uwaga do autores IP: 189.217.82.* 31.07.09, 23:17
            Gdzie jest Magic Johnson?? To pewnego do dziś oglądanego na całym świecie Meczu
            Gwiazd już nikt nie ogląda? Jakby to zczubaki pisały, to by pomyślały. Ech...

Druga rzecz - też poniekąd związana ze zczuba.pl: chłopaki piszą relacje na
            żywo, a z interpunkcją bojów toczyć nie muszą. Państwo redaktorstwo ze sport.pl,
            a także innych podzespołów gazeta.pl, wstawiają przecinki, gdzie im podejdzie.
            To nie angielski.

(Ostatnia uwaga może trochę nie na miejscu, bo pewnie nie trafi do odbiorców,
            ale inni czytający zrozumieją)
      • Gość: df Schumacher wraca do F1. Największe powroty do s... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 18:04
        Alain Prost, Formuła 1

Francuz nie znalazł się w składzie Ferrari na sezon 1992. W poprzednim był dopiero piąty, nie wygrał żadnego wyścigu i musiał uznać wyższość kolegi z zespołu Ayrtona Senny.

To bardzo ciekawe... W roku 1991 Ayrton Senna i Alain Prost jeździli w jednym zespole? Jakże ciekawych rzeczy można się tutaj dowiedzieć...
      • Gość: ziper powrót jordana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.09, 18:07
        jordan wrócił a potem grał bez sukcesów w wizards.... BEZ SUKCESÓW ? ty
        dziennikarski ignorancie tyle ile pracy włożył Jordan w powrót do wizards to
        ty nie wykonasz przez 100lat, sukcesy ? grales kiedy w wieku 40 lat w lidze
        NBA baranie bez szkoły ?? co ty byś chciał dwóch tytułów z rzędu z przeciętną
        drużyną ? sukcesy mozesz zobaczyć nawet na youtube ....rekord punktowy (all
        time) dokonany przez zawodnika powyżej 40 lat, rzuty zapewniające zwyciestwo w
        ostatniej sekundzie, co tam jeszcze byś chciał ? sprawdz też efektywność
        zawodnika w ciągu 48 minut na parkiecie, nie wiesz nic a piszesz artykuł,
        pozatym ..Jordan na pierwszym miejscu a za nim cała reszta...ponieważ jako
        jedyny wrócił i zdobył mistrzostwo (3 krotnie) w sportach drużynowych ,.no
        chyba ze lance to też sport drużynowy...ali to też drużyna .... martina ... .
        itd. ale oczywiscie wielki szacun dla wszelkich sportowych come backów ...Come
        Back Wszech Czasów to jednak tyko MJ
        • Gość: 666 -->ziper ! IP: *.chello.pl 01.08.09, 23:46
          Gość portalu: ziper napisał(a):

> jordan wrócił a potem grał bez sukcesów w wizards.... BEZ SUKCESÓW ? ty
          > dziennikarski ignorancie

Chłopie masz rację, Jordan był największy, ale pisząc agresywnie i atakując
          sprawiasz, że twoja wypowiedź staje się nieciekawa do czytania i sam odbierasz
          sobie rację takim naładowaniem emocji. To tak na przyszłość

pozdrawiam.
        • Gość: ziper Re: powrót jordana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.09, 07:58
          no tak mogło się obyć bez baran i ignorant ale tak mnie ostatnio teksty na
          gazecie wkurzają ze reaguje na nie nerwowo i przegięciowo. skoro oni piszą bez
          szacunku i pomyślunku o różnych rzeczach to ja odpowiadam na tym samym
          poziomie..+ epitety.

pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka