jelczu 30.07.09, 10:32 dodałbym jeszcze do tej listy Brett'a Farve grającego w football amerykański. Też było to wielkie wydarzenie w sporcie, którego finał co roku ogląda około 1 mld widzów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nick Schumacher wraca do F1. Największe powroty do s... IP: 195.116.80.* 30.07.09, 12:37 a ja bym dodał Matusiaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dx Re: Schumacher wraca do F1. Największe powroty do IP: *.devs.futuro.pl 30.07.09, 15:37 Miliard widzow oglada final american footbaal? Chyba jesli yankee policzymy x4, bo w sumie wagowo jeden yankes to jak 4 zoltkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumS Ja bym dodał... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 31.07.09, 20:02 Ja jeszcze bym dodał wirtuoza futbolu, złote dziecko Leona Benhałera, największy talent piłkarski XXI wieku - RaduMatu. Radosław Matusiak zagrał 2 dobre mecze w reprezentacji oraz pół sezonu w lidze. Pożegnał się z futbolem, by wrócić w chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumS Re: Ja bym dodał... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 31.07.09, 20:03 O, już koś wspomniał... jak widać legenda żyje w Narodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juru Ja bym dodał - i uwaga do autores IP: 189.217.82.* 31.07.09, 23:17 Gdzie jest Magic Johnson?? To pewnego do dziś oglądanego na całym świecie Meczu Gwiazd już nikt nie ogląda? Jakby to zczubaki pisały, to by pomyślały. Ech... Druga rzecz - też poniekąd związana ze zczuba.pl: chłopaki piszą relacje na żywo, a z interpunkcją bojów toczyć nie muszą. Państwo redaktorstwo ze sport.pl, a także innych podzespołów gazeta.pl, wstawiają przecinki, gdzie im podejdzie. To nie angielski. (Ostatnia uwaga może trochę nie na miejscu, bo pewnie nie trafi do odbiorców, ale inni czytający zrozumieją) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Schumacher wraca do F1. Największe powroty do s... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 18:04 Alain Prost, Formuła 1 Francuz nie znalazł się w składzie Ferrari na sezon 1992. W poprzednim był dopiero piąty, nie wygrał żadnego wyścigu i musiał uznać wyższość kolegi z zespołu Ayrtona Senny. To bardzo ciekawe... W roku 1991 Ayrton Senna i Alain Prost jeździli w jednym zespole? Jakże ciekawych rzeczy można się tutaj dowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziper powrót jordana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.09, 18:07 jordan wrócił a potem grał bez sukcesów w wizards.... BEZ SUKCESÓW ? ty dziennikarski ignorancie tyle ile pracy włożył Jordan w powrót do wizards to ty nie wykonasz przez 100lat, sukcesy ? grales kiedy w wieku 40 lat w lidze NBA baranie bez szkoły ?? co ty byś chciał dwóch tytułów z rzędu z przeciętną drużyną ? sukcesy mozesz zobaczyć nawet na youtube ....rekord punktowy (all time) dokonany przez zawodnika powyżej 40 lat, rzuty zapewniające zwyciestwo w ostatniej sekundzie, co tam jeszcze byś chciał ? sprawdz też efektywność zawodnika w ciągu 48 minut na parkiecie, nie wiesz nic a piszesz artykuł, pozatym ..Jordan na pierwszym miejscu a za nim cała reszta...ponieważ jako jedyny wrócił i zdobył mistrzostwo (3 krotnie) w sportach drużynowych ,.no chyba ze lance to też sport drużynowy...ali to też drużyna .... martina ... . itd. ale oczywiscie wielki szacun dla wszelkich sportowych come backów ...Come Back Wszech Czasów to jednak tyko MJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 -->ziper ! IP: *.chello.pl 01.08.09, 23:46 Gość portalu: ziper napisał(a): > jordan wrócił a potem grał bez sukcesów w wizards.... BEZ SUKCESÓW ? ty > dziennikarski ignorancie Chłopie masz rację, Jordan był największy, ale pisząc agresywnie i atakując sprawiasz, że twoja wypowiedź staje się nieciekawa do czytania i sam odbierasz sobie rację takim naładowaniem emocji. To tak na przyszłość pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziper Re: powrót jordana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.09, 07:58 no tak mogło się obyć bez baran i ignorant ale tak mnie ostatnio teksty na gazecie wkurzają ze reaguje na nie nerwowo i przegięciowo. skoro oni piszą bez szacunku i pomyślunku o różnych rzeczach to ja odpowiadam na tym samym poziomie..+ epitety. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś