nutopia 06.06.07, 11:06 plus tego taki, że słyszeć będę a teraz czekam na wpisy typu: szkoooda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:07 i po co k..a wróciłas?? miało Cie nie byc:pp tk sie cieszylam :D <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:07 rasgeea napisała: > i po co k..a wróciłas?? miało Cie nie byc:pp tk sie cieszylam :D > > <rotfl> pomyślałam sobie, co beze mnie zrobim moja raseega??? i zostałam:D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:09 nooo, to masz szczęście:D bo tak naprawdę, ta moja "wscieklosc" to reakcja obronna, ze mnie zostawilas... :D ja to juz spazmów z tesknoty dostawalam:D a tak szczerze liczylam, ze przywieziesz dla mnie jakąś pamiatke:D po liptonie?:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:08 szkooooda........... ........że dopiero o tym TERAZ piszesz :) nadrabiaj zaległości na forum :) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:13 nutopia napisała: > dopiero teraz się dowiedziałam to dlaczego tak późno ?! babola Ci normalnie zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:27 rasgeea napisała: > nutopia napisała: > > > dopiero teraz się dowiedziałam > > > to dlaczego tak późno ?! babola Ci normalnie zrobili ech... życie nutopii Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:12 mala_mee napisała: > A co się stało???? zaspała :DDD -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:13 mala_mee napisała: > A co się stało???? jak zwykle u mnie - zmiana planów na pięć minut przed:( Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:14 nutopia napisała: > jak zwykle u mnie - zmiana planów na pięć minut przed:( eeee skąd taka minka?:! nie ma tego złego:)))) może tak miało być:D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:20 nutopia napisała: > jak zwykle u mnie - zmiana planów na pięć minut przed:( A człowiek od rana stał w oknie i machał chusteczka prawie czystą... echh baby Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:23 trypel napisał: > nutopia napisała: > > > > jak zwykle u mnie - zmiana planów na pięć minut przed:( > > A człowiek od rana stał w oknie i machał chusteczka prawie czystą... > echh baby > więc to przez ciebie! machałeś tą płachtą i pilot nie chciał startować Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:25 nutopia napisała: > więc to przez ciebie! machałeś tą płachtą i pilot nie chciał startować Nie nie.. to nie ja - to kolega sie cieszył ups płakał że mu żona na pół roku do Londynu wyjezdza służbowo i co on biedny tu pocznie :D Ja machałem taką małą papierową ledwo osmarkaną z okna na Ursynowie Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:27 trypel napisał: > > Nie nie.. to nie ja - to kolega sie cieszył ups płakał że mu żona na pół roku d > o > Londynu wyjezdza służbowo i co on biedny tu pocznie :D > > > mój boże - dziewczyny! trzeba pocieszyć kolegę!!! trypel dawaj zdjęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:30 nutopia napisała: > mój boże - dziewczyny! trzeba pocieszyć kolegę!!! > trypel dawaj zdjęcie! no własnie :D dawaj :D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:33 hehe akurat tego kolegi zdjęcia nie dam :) za ładny jest drań Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:34 trypel napisał: > hehe akurat tego kolegi zdjęcia nie dam :) za ładny jest drań ależ z ciebie kolega nie chcesz pomóc przyjacielowi przecież trzeba go pocieszyć! Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:34 trypel napisał: > hehe akurat tego kolegi zdjęcia nie dam :) za ładny jest drań uuuktoś tu jest zazdrosny :D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:38 no o tego kolege to jestem :D nawet bardzo -szczesciarz cholerny... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:56 trypel napisał: > no o tego kolege to jestem :D > nawet bardzo -szczesciarz cholerny... nie martw się, o Tobie tez pamietać bedziemy :D ale ten kolega... opowedz nam o nim chociaz :D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:00 Jak zaczne o nim opowiaqdać to sam sie zakocham.... nie ma szansy... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:01 trypel napisał: > Jak zaczne o nim opowiaqdać to sam sie zakocham.... nie ma szansy... nie no, a tak pieknie się zapowiadało :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:01 trypel napisał: > Jak zaczne o nim opowiaqdać to sam sie zakocham.... nie ma szansy... oj nie broń się przed tym <tuuuuuuliiiiiimyyyyyy> ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:35 trypel napisał: > hehe akurat tego kolegi zdjęcia nie dam :) za ładny jest drań nooooo nooooo oooo ..... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:36 myszz napisała: > nooooo nooooo oooo ..... zawiesiłaś się? ;p -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:37 zastanawiam się czy tu nam kolega nie chciał czegoś powiedzieć... ? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:38 nie filozuj mysza, bo z tego to tylko będą kłopoty ;p -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:40 eee jaaa tylko tak ... czytam między wierszami sobie Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:38 trypel napisał: > hehe akurat tego kolegi zdjęcia nie dam :) za ładny jest drań Przystojny i do tego drań?????? Ty lepiej dobrze poszukaj fotki;PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:42 Mówiłem Ci - to ten co nawet w tivi wystepuje... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:44 trypel napisał: > Mówiłem Ci - to ten co nawet w tivi wystepuje... Jeszcze nie zdąrzyłam Go zobaczyć...Posiedzę wieczorem przed tivi może sie napatoczy;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:59 izabellaz1 napisała: > Jeszcze nie zdąrzyłam Go zobaczyć...Posiedzę wieczorem przed tivi może sie > napatoczy;PPP > > czemu ja nie ogklądam tivi ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:19 rasgeea napisała: > czemu ja nie ogklądam tivi ??????????? Nie wiem;P Twoja strata:D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:22 izabellaz1 napisała: > Nie wiem;P Twoja strata:D > > phi, a ja myślałam ze duzo na tym zyskuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:13 To znaczy, że lecim na smalec do B;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:14 izabellaz1 napisała: > To znaczy, że lecim na smalec do B;PPPPP > dawaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:18 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > To znaczy, że lecim na smalec do B;PPPPP > > > dawaj:) Tera to ju po ptokach bo Trypel z córą wyjeżdża;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:39 izabellaz1 napisała: > To znaczy, że lecim na smalec do B;PPPPP > Iza - zlituj się! Smalec w taki upał? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:57 lupus76 napisał: > Iza - zlituj się! Smalec w taki upał? w ogóle SMALEC???? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:10 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > To znaczy, że lecim na smalec do B;PPPPP > > > > Iza - zlituj się! Smalec w taki upał? We włosy wetrzem i będziem jechać wieprzem;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:12 izabellaz1 napisała: > We włosy wetrzem i będziem jechać wieprzem;PPP co poniektórzy to wcierać już nie musza:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:20 rasgeea napisała: > izabellaz1 napisała: > > > We włosy wetrzem i będziem jechać wieprzem;PPP > > co poniektórzy to wcierać już nie musza:D Nooooooooooo miałam taką koleżankę na studiach:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:23 izabellaz1 napisała: > Nooooooooooo miałam taką koleżankę na studiach:DDD daj spokój, tam pachy, tu tłuszcz we włosach... zwariowac można... <szok> Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:24 ... bo życie generalnie jest dość obrzydliwe... ;PPP Napijmy się! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:28 i.nes napisała: > ... bo życie generalnie jest dość obrzydliwe... ;PPP > > Napijmy się! i ten pomysł mi sie podoba:)) ZDROWIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:28 i.nes napisała: > ... bo życie generalnie jest dość obrzydliwe... ;PPP > > Napijmy się! Uwielbiam Cię:DDD! Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:14 nie wpuścili cie na pokład bo byłas pijana Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:15 myszz napisała: > nie wpuścili cie na pokład bo byłas pijana > nie nie nie, jej nie wpuścili jak zobaczyli :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:24 myszz napisała: > aż dziw że jej nie zamknęłi... > chcieli ale bali się podejść... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:23 myszz napisała: > nie wpuścili cie na pokład bo byłas pijana > będzie o tym w "Uwadze";) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:30 kochana, ostatnio kiepskiej nie wpuścili na pokład bo się zataczała... czerpiesz ze złych wzorców Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:34 myszz napisała: > kochana, ostatnio kiepskiej nie wpuścili na pokład bo się zataczała... czerpies > z ze złych wzorców > już nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:31 To Ty miałaś lecieć??? Nie przelecieć. To teraz dopiero rozumiem, czemu uszy, a nie głowa :P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:35 lupus76 napisał: > To Ty miałaś lecieć??? Nie przelecieć. To teraz dopiero rozumiem, czemu uszy, a > > nie głowa :P łomatko! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:54 lupus76 napisał: > Za dużo herbaty z tytki :) sznurek znów nosem wciągnęłam - może to od tego? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 11:57 hmmm z tego cio ja wiem, wszytskie sznurki ma ines :D nie chciala mi dać <beczy> potem musze wciągać granulowaną ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:01 rasgeea napisała: > hmmm z tego cio ja wiem, wszytskie sznurki ma ines :D nie chciala mi dać > <beczy> potem musze wciągać granulowaną ... :D \o rany ta to musi mieć kopa! Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:02 i to jakiego :D mówie Ci spróbuj :D tylko wiesz, do jednorazowego użytku :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:02 rasgeea napisała: > hmmm z tego cio ja wiem, wszytskie sznurki ma ines :D nie chciala mi dać > <beczy> potem musze wciągać granulowaną ... :D A tak z innej mańki - czy Kaczyński też Wam siękojarzy z herbatą i sklepem obuwniczym? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:03 hłe hłe hłe, wiesz, Ty juz moze nie pal ani liptona ani granulowanej, co najwyzej wdychaj :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:07 rasgeea napisała: > hłe hłe hłe, wiesz, Ty juz moze nie pal ani liptona ani granulowanej, co > najwyzej wdychaj :D > > Nie no, bo za każdym razem, jak Go widzę, to się zastanawiam: "Kaj sie taki trep Ulung"? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:08 lupus76 napisał: > Nie no, bo za każdym razem, jak Go widzę, to się zastanawiam: "Kaj sie taki > trep Ulung"? > hahahaha :)) to ci synku wyszło :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:30 rasgeea napisała: > > > hahahaha :)) to ci synku wyszło :D > Cienkójem mamósió :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:05 rasgeea napisała: > hmmm z tego cio ja wiem, wszytskie sznurki ma ines :D nie chciala mi dać > <beczy> potem musze wciągać granulowaną ... :D Porządek musi być - zgodnie z zasada, że wszystkie sznurki prowadzą do mnie. Nie becz. Kiedyś to wszystko odziedziczysz :DDD -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: nie poleciałam 06.06.07, 12:09 > Porządek musi być - zgodnie z zasada, że wszystkie sznurki prowadzą do mnie. > > Nie becz. Kiedyś to wszystko odziedziczysz :DDD ale obiecujesz?:D zreszta, ostatnio tez obiecalas.. :p Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 A czemu Cię nie wpuścili do samolotu ? 06.06.07, 12:27 Witam :-)) Bombę niosłaś, czy co ? NN Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A czemu Cię nie wpuścili do samolotu ? 06.06.07, 12:28 niezorientowany1 napisał: > Witam :-)) > Bombę niosłaś, czy co ? > NN przecież wiesz jak wyglądam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A czemu Cię nie wpuścili do samolotu ? 06.06.07, 12:31 No właśnie! Seks-bomba :P Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: A czemu Cię nie wpuścili do samolotu ? 06.06.07, 12:36 nutopia napisała: > przecież wiesz jak wyglądam:) **A to dranie :(( Piloci chcieli Cię molestować ? I do tego w Locie ? To dobrze , że nie poleciałaś, niech się Lot nauczy dobrych manier :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś