Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike

IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.09, 13:43
    SUPER wszystko sie zgadza! gortat jest tak dobry jak michael jordan
    tyle ze siedzi na lawce.
    Obserwuj wątek
      • Gość: osti23 Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 13:57
        z tego co wiem to D Wade gra w Conversach
        • Gość: tymek Re: Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike IP: *.stk.vectranet.pl 04.08.09, 14:14
          zgadza się, ale convers należy do koncernu nike
        • Gość: Beny Re: Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 15:22
          Już nie :)
      • Gość: Raczyk Re: Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike IP: 212.109.135.* 04.08.09, 15:27
        Technicznie Dwyane Wade nie gra ani w Nike ani już w Consach (btw Cons nie
        należy do Nike), jak poinformował sam D-Wade na twitterze Wade gra w butach
        brand jordan, który stanowi oddzielną markę.
        • exxon71 Re: Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike 05.08.09, 04:23
          Zmartwie Cie - Converse nalezy do Nike i to juz od 6 lat.
      • Gość: DOMINO Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike IP: *.warszawa.gddkia.gov.pl 04.08.09, 15:41
        Kupiłem synowi buty NIKE ( ok. 300 zł ). Po miesiącu but zaczął
        pękać i powstał otwór na trzy duże palce z przodu i taki sam z boku
        na wysokości dużego palca. Przeżyłem już pół wieku na tym świecie
        ale nigdy czegoś takiego nie widziałem pomimo, że grałem w gałę od
        lat 60-tych na okrągło całymi dniami i to w tenisówkach. Ekspert
        reklamację wyśmiał pomimo, że wystarczyło wsadzić łapę do środka i
        wyczuć na wysokości dziur wstawkę ze sztywnej "papy", która działała
        jak żyletka. Przydał by się ojciec Gortata by ekspertowi wypunktować
        z głowy pracę w tym zawodzie. NIK-dy nie kupuj tego obuwia.
        Gortatowi współczuję, że w to wdepnął ale czego się nie robi dla
        kasy.
        • Gość: erf Re: Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike IP: *.zone9.bethere.co.uk 04.08.09, 22:25
          buty kupuje sie w firmowym sklepie a nie na tandecie czy sklepach
          pseudosportowych gdzie sprzedają podróby

całe zycie gram i chodze w najkach i to sa nawygodniejsze buty na swiecie,
          niektóre modele mam od 8 lat i dalej sa ok
          nike to 2 razy wygodniejszy but od kazdego innego, nie ma porównania
          (szczególnie buty do kosza)
          • Gość: M Re: Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.09, 23:24
            "niektóre modele mam od 8 lat"

Zmień te buty bo śmierdzisz. Przez 8 lat przyzwyczaiłeś się do smrodu, ale
            uwierz mi - 8 letni "model" śmierdzi... od 7 lat.
            • Gość: gosciu Re: Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 23:59
              Moze twoje buty śmierdzą - słyszałeś może, iż buty można umyć?

Sam mam nike'i w których biegałem (amatorsko)... z 10 lat lub więcej... w tym
              roku kupiłem nowe. Na starych wypolerował się bieżnik, poza tym nic więcej się z
              nimi nie stało...
              • Gość: Ridee Re: Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike IP: *.toya.net.pl 05.08.09, 02:05
                W koszykówkę gram od ponad 15 lat i tylko 2 rzy miałem buty innej firmy niż NIKE
                (raz FILA i raz ADIDAS). W tym czasie zniszczyłem ich naprawdę sporo (najlepsze
                jakie miałem to bez wątpienia PIPEN'y z gąbką skarbetką w środku - miód!!!) i są
                to najlepsze , najbardziej wygodne i najrtwalsze buty ze wszystkich.

NIKE RULLEZ !!!!!
              • Gość: Bolo Re: Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike IP: *.116.137.32.wireless.dyn.drei.com 05.08.09, 06:47
                ja pralem w maszynie ,ale oczywiscie rzadko.Adidas skora 10 lat.
        • Gość: mex Re: Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike IP: *.kielce.vectranet.pl 04.08.09, 23:08
          Zamij się Pan lepiej budowaniem dróg i autostrad tak jak wynika to z IP, a nie
          wyżalaj, że buty złe
        • Gość: ;] Re: Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike IP: *.chello.pl 05.08.09, 06:40
          odpowiedz prosta, mial za male buty. Siedze z drugiej strony i wiem jak ludzie
          kupują buty (facet z długością stopy 27.5 cm kupuje buty 30 cm bo narzeczona mu
          głowę urwie jak nie wróci z danymi butami ;) i w drugą stronę "och jakie ładne,
          nie ważne że cm za małe ) :)
      • Gość: ghj Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.09, 16:24
        akurat Wade to gra w Converse'ach panie ekspercie Cegliński ;)
        • Gość: adam Re: Marcin Gortat podpisał kontrakt z Nike IP: *.mmj.pl 04.08.09, 22:24
          Tak się składa, że jeśli kogoś poprawiamy, to warto mieć najnowsze informacje -
          a te brzmią, iż od nowego sezonu Wade zagra w Jordanach. Informował o tym chyba
          już z miesiąc temu
      • Gość: huffy Marcin Gortat będzie grał w butach Nike IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 04.08.09, 23:00
        ale ważna wiadomość,a ja będę grał/ubierał/ w tym na co mnie będzie
        stać i co stwierdzę że jest wygodne.
        • Gość: cz Re: Marcin Gortat będzie grał w butach Nike IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 10:23
          no nawet nie wiesz jak ważne w świecie NBA jest ważne kto jakie ma buty. Mówię
          serio :)
      • Gość: kjubn vince carter > all IP: *.wroclaw.mm.pl 04.08.09, 23:28
        i tyle.
      • Gość: er_dżordan Marcin Gortat będzie grał w butach Nike IP: *.mgsp.pl 05.08.09, 00:03
        Czy ktoś się orientuje ile Nike daje za taki tatuaż z Jordanem?
        Warto sobie zrobić?

[url=http://fajna-ksiazka.pl/nike-niosaca-blask,p,330099]Nike niosąca
        blask[/url]
      • Gość: znany gracz Marcin Gortat będzie grał w butach Nike IP: *.ntlworld.ie 05.08.09, 00:25
        ja od nowego sezonu prawdopodobnie bede gral w Sofixach, choc mialem tez propozycje od Junopolu, zastanowie sie jeszcze
        • jarkoni Re: Marcin Gortat będzie grał w butach Nike 05.08.09, 01:56
          Ja się przymierzam do Relaksów z Podhala, chociaż Wojas złozył lepszą propozycję
          i chce płacić 350 zł rocznie za grę w jego traperach...
          Też myślę
          • Gość: bakk a ja od 13 roku życia gram w tych samych... IP: 217.8.190.* 05.08.09, 09:50
            ... Forerun'ach kupionych na targowisku przy gazowni ;)
      • Gość: gosc Marcin Gortat będzie grał w butach Nike IP: *.itt.com 05.08.09, 02:25
        co na to Jordan, wydaje mi sie ze to nie jest fair, to tak jakby
        Gortat przywlaszczyl sobie znak handlowy Jordana za ktory to on
        dostaje pieniadze od Nike, Jordan jak i Nike moze sie nie zgodzic
        zeby Gortat uzywal tego znaku,mysle ze zrobil sobie tatuaz w
        glebokiej niewiedzy jakie moga byc konsekwencje.Mysle ze Jordan
        zrobil sobie tatuaz tylko za pozwoleniem Nike.
      • Gość: Buty Marcin Gortat będzie grał w butach Nike IP: 213.71.142.* 05.08.09, 06:30
        Chciałem tylko nadmienić, że jeżeli chodzi o gigantów w produkcji butów to
        Reebok do nich nie należy.
        Raptem jakieś trzy lata temu Reeboka wchłonął koncern Adidas jako gigant
        rynku, i możemy mówić tu o walce Nike Adidas, po Reeboku pozostała już tylko
        marka :)
      • Gość: agent SB z PO Nike,potwierdzam jakość tego obuwia.. IP: 217.17.37.* 05.08.09, 07:26
        superwygodne,lekkie i trwałe . kupiłem od razu dwie pary , nie mogę
        zedrzeć pierwszej od dwóch lat chodząc prawie nonstop latem i zimą..
        źreebokami zniszczyłem sobie pięty..
      • switonemsi Marcin Gortat będzie grał w butach Nike 05.08.09, 08:13
        Buty Gortat. Ja bym kupił :)
        • Gość: kolo Sprandi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 08:22
          tylko Sprandi !!!
          • Gość: Gartat Re: Sprandi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 08:43
            Ja slyszalem, ze marcin popie... w butach firmy Daichmann i ma
            torebke Koko Szanel !
      • Gość: boczek150 Marcin Gortat będzie grał w butach Nike IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 09:01
        No nie wiem czy zmiana butów, w których grał w NBA na model, w którym grał
        wcześniej wyjdzie na dobre ;-P Może to właśnie była kwestia tych bucików??

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka