Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wielka Brytania bez gwiazd w meczu z Polską

14.08.09, 08:22
    To Wielka Brytania ma jakieś gwiazdy? W koszykówkę?

I proszę o pisanie "Zjednoczone Królestwo" gdyż Wielka Brytania to trochę
    niepoprawne politycznie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: marcin Wielka Brytania i UK to nie jest to samo IP: *.chello.pl 14.08.09, 10:08
        Wielka Brytania = United Kingdom & Northern Ireland
        a gwiazd kosza mają o wiele więcej niż Polacy
      • Gość: mecz!!! transmija tylko na tvp sport??? IP: *.213.38.84.otvk.pl 14.08.09, 11:32
        Elo gdzie będzie można oglądnąć meczyk Polska vs Wielka Brytania bo nie mam
        TVP Sport i tu jest duży problem ,może na jakiejś innej stacji tv lub na
        internecie ??? napiszcie :D
        • Gość: Sławoj Re: transmija tylko na tvp sport??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 11:45
          no na necie będzie pewnie na itvp.pl skoro TVP sport transmituje. Pozdro.
        • Gość: glaca Re: transmija tylko na tvp sport??? IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.09, 15:23
          www.justin.tv/lukkaszewski27
      • Gość: ivanfabric Dziś mecz, dziś mecz!!!:))) IP: 92.3.174.* 14.08.09, 12:00
        Mam bilety na dzisiaj i na mecz z Turcją w niedzielę:))
        Wielka szkoda, że GB bez swoich gwiazd, a ostrzyłem sobie zęby na obejrzenie
        na własne oczy Gordona i Denga...
        Nic na ozdobę pozostaje pojedynek Gorti - Hedo w niedzielę na który bym
        poszedł nawet ze złamaną nogą;))
        Jeśli zagrają w tym turnieju z taką determinacją jak w środę to spodziewam
        się trzech zwycięstw Polaków!!
        • Gość: ty Re: Dziś mecz, dziś mecz!!!:))) IP: *.zone9.bethere.co.uk 14.08.09, 22:40
          zapomniałem o tym cholera,ale w niedziele i jutro bede na pewno
      • Gość: clg Wielka Brytania bez gwiazd w meczu z Polską IP: *.kalisz.mm.pl 14.08.09, 12:16
        tu będzie mecz

a tu może być w lepszej jakości

ta druga strona jest często aktualizowana i może pojawi się link na godzinę przed meczem
        • Gość: :) Re: Wielka Brytania bez gwiazd w meczu z Polską IP: *.chello.pl 14.08.09, 22:09
          przeciez tego sie nie da oglądać :)
      • Gość: mecz!!! Transmisja IP: *.213.38.84.otvk.pl 14.08.09, 15:31
        Dzięki nigdzie nie mogłem znaleźć
      • Gość: sdsds Wielka Brytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 21:15
        tym wpisem potwierdziłeś swoje zupełne ignoranctwo i głupote - radze dowiedzieć się cos wiecej o zawodnikach z Wielkiej Brytanii niż tylko to co usłyszysz podczas ogladania meczyków od komentatorów,
        tam są gwiazdy a nie tu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka