switonemsi 14.08.09, 08:22 To Wielka Brytania ma jakieś gwiazdy? W koszykówkę? I proszę o pisanie "Zjednoczone Królestwo" gdyż Wielka Brytania to trochę niepoprawne politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Wielka Brytania i UK to nie jest to samo IP: *.chello.pl 14.08.09, 10:08 Wielka Brytania = United Kingdom & Northern Ireland a gwiazd kosza mają o wiele więcej niż Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecz!!! transmija tylko na tvp sport??? IP: *.213.38.84.otvk.pl 14.08.09, 11:32 Elo gdzie będzie można oglądnąć meczyk Polska vs Wielka Brytania bo nie mam TVP Sport i tu jest duży problem ,może na jakiejś innej stacji tv lub na internecie ??? napiszcie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławoj Re: transmija tylko na tvp sport??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 11:45 no na necie będzie pewnie na itvp.pl skoro TVP sport transmituje. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glaca Re: transmija tylko na tvp sport??? IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.09, 15:23 www.justin.tv/lukkaszewski27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivanfabric Dziś mecz, dziś mecz!!!:))) IP: 92.3.174.* 14.08.09, 12:00 Mam bilety na dzisiaj i na mecz z Turcją w niedzielę:)) Wielka szkoda, że GB bez swoich gwiazd, a ostrzyłem sobie zęby na obejrzenie na własne oczy Gordona i Denga... Nic na ozdobę pozostaje pojedynek Gorti - Hedo w niedzielę na który bym poszedł nawet ze złamaną nogą;)) Jeśli zagrają w tym turnieju z taką determinacją jak w środę to spodziewam się trzech zwycięstw Polaków!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: Dziś mecz, dziś mecz!!!:))) IP: *.zone9.bethere.co.uk 14.08.09, 22:40 zapomniałem o tym cholera,ale w niedziele i jutro bede na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clg Wielka Brytania bez gwiazd w meczu z Polską IP: *.kalisz.mm.pl 14.08.09, 12:16 tu będzie mecz a tu może być w lepszej jakości ta druga strona jest często aktualizowana i może pojawi się link na godzinę przed meczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wielka Brytania bez gwiazd w meczu z Polską IP: *.chello.pl 14.08.09, 22:09 przeciez tego sie nie da oglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecz!!! Transmisja IP: *.213.38.84.otvk.pl 14.08.09, 15:31 Dzięki nigdzie nie mogłem znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsds Wielka Brytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 21:15 tym wpisem potwierdziłeś swoje zupełne ignoranctwo i głupote - radze dowiedzieć się cos wiecej o zawodnikach z Wielkiej Brytanii niż tylko to co usłyszysz podczas ogladania meczyków od komentatorów, tam są gwiazdy a nie tu Odpowiedz Link Zgłoś