Gość: kkkkkk IP: *.retsat1.com.pl 15.08.09, 19:37 a ! to w Anglii nie mają tak skomplikowanego i trudno dostępnego sprzętu medycznego? no prosze, kto by pomyslał... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o_O Marcin Gortat przejdzie w Polsce badania IP: *.chello.pl 15.08.09, 19:37 rozumiem, ze londyn to wiocha zabita dechami i nie mozna tam przeprowadzuic rezonansu w jakims szpitalu/prywatnej klinice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol jedyny polski ogon w enbiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 20:07 juz mnie wkurza to ciagle gadanie "jedyny polak w NBA" moze zacznijcie pisac, jedyny cienias w nba albo jedyna polska maskotka albo jedyny polski ogon (no razem z megagwiazda skibiniewskim) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelson Re: jedyny polski ogon w enbiej IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.09, 20:16 to znowu ty buraku i te prymitywne teksty nie widziałes wczoraj meczu ile traci polska w obronie bez niego wez sie nie udzielaj jak nie masz pojecia o temacie dzieciaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: jedyny polski ogon w enbiej IP: 62.233.167.* 15.08.09, 20:21 >Gość portalu: lol napisał(a): ssij trzonek, gnomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: jedyny polski ogon w enbiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 07:11 Imbecylu!!! Schowaj już może swój tępy ryj gdziekolwiek indziej!!! Pajacu, nudzi Ci się, pobaw się własnym członkiem, zostaw, dyletancie, basket w spokoju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelson gortat do domu a Lampe na lidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 20:24 maciek Lampe dzis udowodnil, ze takich ogonow gortatow to on rozwala na poczekaniu. 100 razy Lampe jest lepszy od ogona gortata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelson Re: gortat do domu a Lampe na lidera IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.09, 20:27 jestes tak tepy ze nawet sie podpisujesz jak ja ale z ciebie rolnik zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 20:28 ale ten gortat jest slaby, Maciek Lampe wyglada przy nim jak profesor. Jest najlepszy, Maciek Lampe the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: podsumowanie IP: *.flashnet.pl 15.08.09, 21:07 Cześć Paul. Znowu pigułki odstawiłeś? Co na to oddziałowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: podsumowanie IP: 62.233.167.* 15.08.09, 21:11 Gość portalu: Behemot napisał(a): > Cześć Paul. Znowu pigułki odstawiłeś? Co na to oddziałowa? oddziałowa poszła kupe i przygłup dorwał się do psychotropów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: podsumowanie IP: 62.233.167.* 15.08.09, 21:13 Gość portalu: zed napisał(a): > ale ten gortat jest slaby, > Maciek Lampe wyglada przy nim jak profesor. Jest najlepszy, > > Maciek Lampe the best powiesiłeś sobie zdjęcie Maćka nad łóżkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 21:38 statsy Macka z Londka mowia swoje. on jest po prostu najlepszy w tej kadrze. wiec zamiast ciagle pisac o jedynym polskim ogonie w enbiej, mozna by wiecej pisac o Macku. Wtedy bedzie zachowana rownowaga i bedzie OK zygac mi sie chce jak czytam "gortat to gortat tamto." niedlugo beda pisac jaki gortat nosi nr buta i jaki duzy ma odbyt. a wszyscy beda sie tym podniecac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol zygac mi sie chce czytajac "gortat to gortat tamto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 21:40 zygac mi sie chce czytajac "gortat to gortat tamto" Lampe jest najlepszy o czym swiadcza jego statsy, wiec piszcie o Macku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akil Re: zygac mi sie chce czytajac "gortat to gortat IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.09, 22:00 co to za matoł masakra dzici Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlik Marcin Gortat przejdzie w Polsce badania IP: *.wroclaw.mm.pl 16.08.09, 03:05 czepiacie sie gortata, ze tak sie wszyscy nim jaraja. jesli powiecie przecietnemu kowalskiemu "nba" i "maccabi" jak myslicie, ktora nazwe bardziej skojarzy i ktora go bardziej przyciagnie przed tv? rozumujac tak jak wy ogladalnosc kosza spadnie ponizej wyscigow psich zaprzegow na alasce... poza tym nie uwazam, zeby lame byl lepszy. moze ma wiecej talentu, ale gortat ma wiecej serca i charakteru do gry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Marcin Gortat przejdzie w Polsce badania IP: *.flashnet.pl 16.08.09, 09:09 Stary - To "Wy" to jest jeden sfrustrowany koleś nadający pod różnymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Warto jechac do Bamberg 16.08.09, 03:31 tylko 70 tys mieszkancow, ale az 11 browarow Odpowiedz Link Zgłoś