Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

EuroBasket 2009. Areny mistrzostw Europy

IP: *.cust.tele2.se 03.09.09, 19:04
    "jedyny taki obiekt w warszawie"...4000 tys. miejsc, zenujace, ze to najwieksza hala w 2 milionowym miescie! Lepiej wogole sie tym nie "chwalcie". U mnie w miescie (miasto 100 tys. Norrköping- Szwecja)sa dwe duze hale- jedna do hokeja na 4000 tys, a druga do kosza na 3500 tys.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Skromny Re: EuroBasket 2009. Areny mistrzostw Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 19:25
        Również i Ty nie masz się czym chwalić... U mnie we wsi znajduje się klubokawiarnia na 16 osób i bar dla osób 20!!!
      • Gość: gaax Doping IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 19:32
        Zachęcam wszystkich zbulwersowanych organizacją meczu gwiazd w Hali oraz w
        Łodzi do wysłania maili na adres pzkosz@pzkosz.pl odnośnie wnerwiającej muzyki
        uniemożliwiającej doping. Ktoś pomylił siatkówkę z koszykówką. Przykładowy mail:
        Witam,
        na wstępie chciałem podziękować PZKosz za pracę wykonaną przy organizacji
        Mistrz Europy 2009 w Polsce. Wszyscy kibice są za to wdzięczni.
        Jednak wśród kibiców pojawia się coraz więcej obaw związanych z nadchodzącym
        turniejem.
        Obawy dotyczą możliwości dopingu podczas meczów. Podczas ostatnich meczów
        reprezentacji organizatorzy skutecznie uniemożliwiali fanom spontaniczny
        doping, wnoszenie okrzyków zagrzewających do gry zagłuszając ich wysiłek
        muzyką. Miało to miejsce podczas ostatnich spotkań z Chorwacją w Łodzi oraz
        podczas "Meczu gwiazd" w Hali Stulecia. Muzyka włączana była bardzo często,
        nie była dopasowana do atmosfery, a dodatkowo trwałą nawet gdy zawodnicy
        biegali już po parkiecie. Biorąc pod uwagę fakt, że te mecze nazywane były
        "sprawdzianami organizatorów przed ME" kibice przypuszczają, że sytuacja nie
        zmieni się podczas całego turnieju. Byłaby to strata zarówno dla kibiców
        naszej reprezentacji,samej drużyny narodowej (która będzie oczekiwała
        wsparcia), a także kibiców z innych krajów którzy przybędą dopingować swoje
        zespoły, w tym tak rozśpiewanych i entuzjastycznych fanów jak Grecy czy
        Hiszpanie. Wrzeszczcie niekorzystnie wpłynie to na postrzeganie całej
        dyscypliny, dla której szansą na odzyskanie popularności są nadchodzące
        Mistrzostwa.
        Mam nadzieję, że PZKosz mając na uwadze dobro turnieju oraz polskiego basketu
        dopilnuje aby organizatorzy, którzy poprowadzili imprezę profesjonalnie,
        zgodnie ze standardami imprez koszykarskich.
      • Gość: mike EuroBasket 2009. Areny mistrzostw Europy IP: *.lublin.mm.pl 03.09.09, 20:11
        W "Olivii" grają hokeiści Stoczniowca i koszykarze Prokomu Trefl Sopot.

Co za bzdura. Po pierwsze, od ponad roku nie istnieje drużyna o nazwie Prokom
        Trefl Sopot. Po drugie, żadna drużyna PLK nie gra ani nawet nie zapowiada gry
        w "Olivii".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka