kalkos 30.05.05, 21:23 podobono trudne. sam kiedys nie przeszedlem. ctime.cool.ne.jp/MyDiamondBaby/game.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalkos Re: my diamond baby 30.05.05, 23:03 ktos moze sie zainteresuje, bo skomplikowania w niej sporo Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: my diamond baby 30.05.05, 23:09 zainteresowalam sie i widze, ze latwo nie pojdzie: mam dlugopis i taki nozyk jak do tapet i stoje Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 30.05.05, 23:33 ja stoje kawalek dalej. pod poduszka patrzylas? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: my diamond baby 30.05.05, 23:57 zaczynam od nowa patrzylam a ze zgaszonym swiatlem patrzyles? i jeszcze kartke mam ale i tak nie wiem co do czego Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 31.05.05, 00:09 patrzylem, ale mam tylko zielone plamy. kartke poluz kolo mikroskopu i pogryzdaj Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: my diamond baby 31.05.05, 00:10 tak, no to stoje. jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: my diamond baby 31.05.05, 00:13 znalazlam kabelek od komputera, ale nadal stoje Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 31.05.05, 00:28 a masz juz ten daltonistyczny labirynt? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 31.05.05, 00:27 poloz, czerwony jestem. bez polskich czcionek klika czlowiek co w glowie slyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: my diamond baby 31.05.05, 08:21 Jak siegnac ten kluczyk spod lozka??? i co trzeba przeciac nozykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: my diamond baby 31.05.05, 08:24 nozyka juz sie pozbylam teraz ukladam sobie cos jakby puzle... Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 31.05.05, 09:42 kluczyk siegasz magnesem. jest mocno schowany nad drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: my diamond baby 31.05.05, 09:51 nad drzwiami wejsciowymi? kurcze, tam nijak nie moge nic siegnac nie widac konca drzwi (gornej czesci)... i tkwie w tym punkcie... Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: my diamond baby 31.05.05, 09:58 dobra, daje sobie spokoj na pol godziny, bo mi szare komorki juz siadaja Licze na pomoc w sprawie tego kluczyka... Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 31.05.05, 10:02 jak patrzysz na drzwi, to w miejscu, gdzie masz zebrane przedmioty jest taka klapka/kratka. tam jest karta graf. do komputera i trzy takie poprzeczki. srodkowa z nich to magnes Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: my diamond baby 31.05.05, 10:05 dzieki obklikalam tam kilka razy i wczesniej nic z tego mi nie wychodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 31.05.05, 11:05 zrobilam puzle, lece dalej ))) mam kroliczka i jakiegos... pilota? Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 31.05.05, 11:06 ALE nie moge polozyc kartki loko mikroskopu ani znalezc kabelka (jakis kabelek jest ale nie daje sie podniesc Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 31.05.05, 11:13 jak udalo ci sie wziac ten kabel. tam jest ta strzalka cholerna ( Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 31.05.05, 11:19 ha! tworzcie kratke wentylacyjna. tam cos jest (ale nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 31.05.05, 11:40 (kratke trzeba otworzyc.. kroliczkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: my diamond baby 31.05.05, 12:30 a skad masz tego kroliczka? czy to cos rozowego, co zjechalo po ulozonych puzzlach? (jakas czasteczka to chyba jest) ale ja za nic nie moge tym otworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: my diamond baby 31.05.05, 12:46 no i ja tez juz mam kroliczka i tego niby pilota ale ja wczesniej mowilam o innych puzlach mialam na mysli ten kolorowy labyrynt Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 31.05.05, 12:55 zrobiles/as ten daltonistyczny labirynt? wczoraj przy tym odpadlem Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: my diamond baby 31.05.05, 13:03 tak kiedys mialam taka mala reczna ukladanke trzeba bylo poprzesuwac tak kloci, zeby ulozyla sie droga dla tej rozowej czasteczki, wtedy ona przejdzie te droge i dostaniesz ja... tyylko jeszcze dla niej nie znalazlam zastosowania Ja teraz utknelam z ta latarka z wentylatora... wlaczylam wentylator przy gornej lampie, dostalam kluczyk do dolnej (chyba) szuflady, tam byl obrazek i trzeba go... Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: my diamond baby 31.05.05, 13:40 poddaje sie... przerwa na jakis czas, bo obklikalam juz chyba wszystko i do niczego mi ta czasteczka ani latarka nie pasuja nie mam tez pomyslu co z tym sejfem... Poczekam, az ktores z was to rozwiaze i da wskazowke Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: my diamond baby 31.05.05, 13:54 mam cos dziwnego zielonego (karta graficzna mowicie?) - co z tym zrobic?? mam jeszcze srubokret i kartke (druga, nie te zlozona, ktora sie kladzie przy mikroskopie) trafilam na dwie gry - w jednej przeskakuja mi szare i zielone kulki, nie bardzo kapuje o co chodzi, w drugiej siedzi cos rozowego w rogu, ale w zaden sposob nie moge tego uruchomic... czy ktos mnie moze pchnac do przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 31.05.05, 14:01 srubokretem rozkrec komputer i wloz karte. obejrzyj srodek komputera! kulki musisz tak przeskocyc, zeby tylko jedna zostala i na nia kliknac Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 do kalkos... 31.05.05, 14:12 masz juz obrazek na scianie? on ma cos wspolnego z lustrem, tylko jak to rozgrysc?? Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: my diamond baby 31.05.05, 14:09 karte graficzna musisz wlozyc do komputera (srubokretem sie rozkreca chyba); Kartke wkladasz do drukarki chyba (juz dokladnie nie pamietam), a w tej grze musisz tak naciskac kulki, zeby ci zadna nie zostala (one gina jak sie je odpowiednio naciska), labirynt tez trzeba ukladac tak jak pisalam w poscie wyzej (porzesuwa sie klocki aby powstala droga dla tej kulki) Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 31.05.05, 14:14 jeszcze nie mam kartki do drukarki. zapomnialem, gdzie byla Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: my diamond baby 31.05.05, 14:18 ja tez juz nie pamietam a nie na tej szufladce pod ksiazkami? Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: my diamond baby 31.05.05, 14:19 albo gdzies miedzy ksiazkami czy w ktorej z ksiazek, tak mi sie cos kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 31.05.05, 21:28 slucchajcie, ja czyms (nie pamietam czym) poskrobalam po tej scianie z palamami i mi sie pokazaly jakies chinskie znaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 31.05.05, 21:29 a na innej scianie sa literki!!!!!!!! po zgaszeniu swiatla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: my diamond baby 31.05.05, 14:18 Nie umiem ruszyć tych ukadanek! A do czego wpisuje się ten kod co został napisany tym niebieskim ołówkiem na tej kartce koło mikroskopu? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: my diamond baby 31.05.05, 14:18 ja wczoraj rozwiazalam jesli ktos ma jakies pytania, to chetnie odpowiem- wreszcie i ja sie na cos przydam srubokretem do komputera - cos wyjmij i cos wloz. gra z kulkami - musisz tak kombinowac, zeby wszystkie zniknely. gra z rozowym czyms na scianie - musisz wydrukowac do niej "daltonistyczny labirynt" podpowiem tyle, ze w lewym dolnym roku ma byc kreska zakonczona czerwonym kolorem - reszte musisz ulozyc sama, bo zadne kody nie dzialaja. cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 31.05.05, 14:22 a dla ukladajacych labirynt pomocny link: game.memopad.jp/webgame/MyDiamondBaby/tips/?scid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: my diamond baby 31.05.05, 14:23 ja to wszystko mam, stanelam z ta niby latarka (czy to moze jakis mikrofon jest?) i ta rozowa kolka... nie wiem czym rozgrysc sejf (na razie wiem tylko, ze jest za sciana) i do czego sa te trojkaciki pod mikroskopem? i jeszcze cos laczy obraz na scianie z lustrem i chyba szyba w2 oknie (te skosne kreski jakby cien) Poprosze o podpowiedz odnosnie tej latarki - do czego ona jest? A!!! przypomnialo mi sie, ze wlozylam kasete do magnetowidu tylko nie moge go odpalic (brak chyba pilota) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: my diamond baby 31.05.05, 14:52 ta latarka to chyba szpchelka. opukaj sciane pod wywietrznikiem. a z ta rozowa kulka zajrzyj za szafke miedzy lozkiem a ksiazkami. ta kulka to taka zabawka co chodzi po kablach. telewizor potrzebuje kabelka laczacego go z video. odsun szuflady przy kompie i zajrzyj do niech od strony sejfu. Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: my diamond baby 31.05.05, 15:00 na scianie jest pewnie jakis napis, tylko ja nie mam zainstalowanego japonskiego i mam same kwadraciki co tam jest napisane? niestety kabelka nie mam, bo nie mam otwartej pierwszej szuflady. skad do niej klucz wziac? Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 31.05.05, 21:31 tym mikrofono-latarkiem posmyraj sciane Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: my diamond baby 31.05.05, 14:48 jak wydrukowac? (papier mam juz w drukarce) chyba brakuje mi kabelka zeby cos podlaczyc - gdzie go szukac? Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 wiatraczek (?) 31.05.05, 14:44 Czy ma jakies znaczenie to, czy wiatraczek jest wlaczony i sie kreci, czy nie? Mam na mysli ten maly wiatraczek na polce z ksiazkami Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbara Re: my diamond baby 31.05.05, 14:53 Czy ktoś wie jak otworzyć sejf? Kulki w sejfie świecą się na zielono i nic więcej. Co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: my diamond baby 31.05.05, 15:14 co do wiatraczka na polce - nie mam pojecia. kolejnosc klikania w te zielone kulki na sejfie zobaczysz pod mikroskopem. musisz najpierw miec szkielko (wyglada jak biala kuleczka) nie pamietam skad sie je bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: my diamond baby 31.05.05, 15:27 bierze sie je z tej gry z szarymi kulkami Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 brak cierpliwosci 31.05.05, 15:30 stracilam juz chyba cierpliwosc niby naciskam kulki w sejfie wg kolejnosci i nic klucza od 1 szuflady tez nigdzie dorwac nie moge Zmykam odswierzyc chyba glowe, mam nadzieje, ze jak wroce, to ktos mi rozjasni w glowie Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 15:37 utknelam dokladnie w tym samym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 16:28 jeszcze raz: biala kuleczke (szkielko) kladziecie do mikroskopu, zerkacie i wedlug kolejnosci jakie wskazuja strzalki naciskacie swiecace na zielono kulki na sejfie. zgadza sie? Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 16:42 no niby tak robie i nic z tego nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 16:53 hmm a sprobuj w odwrotnej kolejnosci, albo tak jakby to co bylo pod mikroskopem odczytac jako odbicie lustrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 17:03 tak tez probuje i nic czy na koncy po 6 strzalkach trzeba nacisnac na srodkowe kolo, czy lapac za boczna klamke i ma sie otworzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 17:13 przeszlam!! kod na szkielku - do gory nogami i w odwrotnej kolejnosci; potem reszta jest juz latwa, az do momentu otwarcia drugiego sejfu i tu dam podpowiedz, ktora wygrzebalam w necie, bo sama za Chiny bym nie doszla: bbs.memopad.jp/archive/s101.jpg bbs.memopad.jp/archive/s102.jpg bbs.memopad.jp/archive/s103.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 20:17 brakuje mi kluczyka od gornej szuflady. mam nadzieje, ze jak napisze posta to sam sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
szani38 Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 20:25 a gdzie byl??? bo ja go tez nie znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 20:34 o ile dobrze pamietam, butelke z luminolem z sejfu trzeba rozbic o obrazek powieszony nad lozkiem, cos wtedy upada na polke pod mikroskopem i to jest ten kluczyk. no chyba, ze jednak zle pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 20:34 spadl mi, jak rozbilem butelke. a wlaczylas wideo? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 20:33 hm. nie moge wlaczy telewizora. kaseta wlozona. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 20:35 a podlaczyles kabelkiem do video? mowilam juz, gdzie go szukac Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 21:41 slchajcie: nie moge podniesc kabelka. z gierek udalo mi sie ZANLEZC tylko ta zielono-szare kulki. i co dalej????? Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 21:42 jak urucchomic ta gre z fioletowa kulka??? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 21:50 musisz rozlozyc na tym kartke i naciac nozem. chyba Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 21:51 jedyna kartka, jaka mam, lezy w drukarce, a druga na biurku kolo mikroskopu. ide sie pochlastac zaraz dysponuje jedynie nozykiem Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 21:49 kabelek wystaje zza rogu szafki z szufladami. ten drugi jest dla "zmyly" Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 21:50 tyle ze ja moge otworzyc tylko dwie dolne, gornej nie wyczytalam w Waszych postach, ze gorny kluczyk jest w butelce z sejfu, ktory mozna otworzyc po przejsciu jego lamiglowki, ale nie moge uruchomic tez lamioglowki na sejfie (((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 21:52 jeszcze raz bo sie zgubilam - gdzie utknelas? powiedz co masz i co zrobilas. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 23:24 miedzy lozkiem a szafka, ta od ksiazek i tv, jest pusty rog. rozowa kulka kladziesz na kablu i ona cos ci przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 23:28 wlozylam dyskietke... i co dale? (juz nie kontaktuje...) Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 23:31 kurcze... wstukuje to co bylo pod mikroskopem, odwrotna kolejnosc i jak przy lusterku... i nic!!! czy na koniec wciskac srodkowa kulke? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: brak cierpliwosci 31.05.05, 23:34 chyba tak, nie pamietam. ja klikalam na te zielone dokladnie w takiej kolejnosci jak mialam pod mikroskopem, znajomy tez. nie wiem dlaczego inni musza patrzec do gory nogami, albo od prawej. kombinuj. Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbara Re: my diamond baby 01.06.05, 13:02 Dzieki za pomoc przy sejfie. Przeszłam! Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 31.05.05, 23:27 jak zrobilas, zeby sie kulki swiecily? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lubie.wampirow Re: my diamond baby 31.05.05, 20:48 pomocy! do czego mam użyć nożyka? skończyły mi się pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lubie.wampirow Re: my diamond baby 31.05.05, 20:59 no to teraz już nic nie rozumiem. mam nożyk i pisak. uruchomiłam komputer, ale nie mam hasła. kartkę wsadziłam do drukarki. nie wiem co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: my diamond baby 31.05.05, 20:59 jak ta g włączyć ? Pojawiają się 3 okienka z obrazkami - jak uruchomić/? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lubie.wampirow Re: my diamond baby 31.05.05, 21:01 pod obrazkami masz "play" Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lubie.wampirow Re: my diamond baby 31.05.05, 21:05 sama wpadłam na to genialne odkrycie dopiero dziś. już miałam się pytać... Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 31.05.05, 21:07 rosa. jestem na samym koncu. mam te trzy wzory do ulozenia (a wlasciwie juz ulozylem kolejno) i co? pociagnalem wajche muzyka zagrala ale mnie z pokoju nie wypuscili. trzeba po kazdej sekwencji wajche ciagnac czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lubie.wampirow Re: my diamond baby 31.05.05, 21:09 proszę o pomoc. mam pisak i nożyk, nie mam hasła do komputera oraz pomysłu co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 31.05.05, 21:17 wyjelas cos z komputera? patrzylas w rogu za lozkiem? masz kluczyk spod lozka? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: my diamond baby 31.05.05, 21:19 musisz miec kartke, ktora polozysz obok mikroskopu, na niej pisakiem zrobisz mazy (ostatnio modne slowo:d) i pokaze ci sie haslo. kartka albo z poleczki pod ksiazkami albo z takiego kwadratowego zamknietego pudekla przy ksiazkach - nie pamietam dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 31.05.05, 21:12 koniec. romantyczny do boolu. poszukam nowej gry Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 31.05.05, 21:16 ale, ze ktos to przeszedl w 11 minut wg statystyk to nie wierze. chyba za 50 razem. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: my diamond baby 31.05.05, 21:27 ale to jak komputerowa wersja pokoju zamieniala sie w realna bylo fajne znalazles cos? Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: my diamond baby 01.06.05, 17:23 Czy u was chodzi to w wersji angielskiej, czy tylko z krzaczkami? Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 01.06.05, 19:47 jestem na etapie rozwalenia lustra mlotkiem te kolorki, ktore mi sie pojawily, ulozylam barwami tworzacymi, bo to jedyny logiczny sposob ich ulozenia. i co dalej? ( Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 01.06.05, 19:52 do barw masz dwie podpowiedzi, jedna po zgaszeniu swiatla i druga chyba na wideo. litery poczatkowe nazw kolorow przyporzadkuj cyfrom Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 01.06.05, 20:02 a poza tym mam miec kolory na nastepujace literki: 2, 9, 13, 16, 19, 15 czyli b, i, m, o, p, r przy czym kolory blue, orange, pink i red nie stanowia dla mnie kopotu, ale jak tu rozplanowac zolty i zielony w literkach i oraz m????? Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 01.06.05, 20:04 mam kasete, teraz sprobuje wlaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 01.06.05, 20:05 i d-pa blada oczywiscie, video nie chce sie wlaczyc ( Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 01.06.05, 20:06 dodam,z e wlaczylam juz jeden kabelek. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: my diamond baby 01.06.05, 20:08 jeszcze musisz miec drugi. poczytaj wyzej, tam powinna byc odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 01.06.05, 20:11 jeden kabelek wyjelam zza szuflad. a drugi??? Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: my diamond baby 01.06.05, 21:57 czy wy mieliscie obrazek na scianie? Pomocy, sejf ma tylko szare kulki, pod mikroskopem nie ma szkielka, nie wiem jak wlaczaci egorny wentylator, jak otworzyc kratke wentylacyjna? Obecnie dysponuje dyskietka i jakims kluczykiem, ktorego znalazlam obok kabla pomiedzy lozkiem i szafka z ksiazkami. Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 01.06.05, 22:35 co zrobic jak juz rozwiklam sejf przy drzwiach????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 01.06.05, 22:43 to znaczy zgadlam melodyjke, zaswecilo mi sie zolte swiatelko (kabelek), ale mnie z pokoju nie wypuscili (((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: my diamond baby 01.06.05, 23:03 no dobra, przeszlam, ale musialam skorzystac z tych obrazkow, ktore podaliscie. jak mialabym niby wpasc na pozostale dwie piosenki??? Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: my diamond baby 02.06.05, 00:51 Pas possible! Mecze te kulki i wiem, ze jutro drugi raz sie tego nie podejme! Odpowiedz Link Zgłoś
graza27 Re: my diamond baby 07.06.05, 12:56 bardzo trudne! jakn znaleźć szpachelkę? męczę się już dwa dni POMOCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: my diamond baby 07.06.05, 21:44 ja nie mogę dać rady z zielonymi lampkami, ze środka komputera wyjęłam coś jakby dynamit, a na ścianie po zgaszeniu światła mam tylko 2 niebieskie kwiatki czy coś podobnego. Pomóżcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: my diamond baby 09.06.05, 01:08 nie mogę otworzyć dolnej ani górnej szuflady/tylko środkową/ nie mam kasety ani nie widze sejfu pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: my diamond baby 09.06.05, 01:10 znalazłam jeden kabel za szufladami, drugiego do video nie mogę odnaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
owca Pomocy :-/ 09.06.05, 10:23 gdzie mam znaleźć drugi kabel? pierwszy /ten od komputera/ znalazłam za szufladami ale drugiego nigdzie nie widzę nie mam otwartej pierwszej szuflady, gdzie szukać klucza nie wiem też co zrobić z tymi kwadracikami na ścianie pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Pomocy :-/ 09.06.05, 10:35 jedna zadrukowana, labiryn z różowym stworem przeszłam druga kartka zapisana i szkiełko włożone do mikroskopu... co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna210 Re: Pomocy :-/ 09.06.05, 10:38 jak otworzyłaś tą skrzyneczkę w której była kartka do zamalowania? Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Pomocy :-/ 09.06.05, 10:40 kluczykiem nie pamiętam już którym jeden pod łóżkiem jeden przy kablach jeden pod poduszką i jeszcze jeden na wiatraku na suficie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna210 Re: my diamond baby 09.06.05, 11:13 sejf jest w tej wnęce za komputerami,właściwie bardziej po prawej stonie komputerów.Ja zajżę dopiero po południu,bo teraz moja Dominika wstała i muszę się nią trochę zająć.Powodzenia i dzięki "owca" za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
owca kabel 09.06.05, 11:31 no dobra... nie mam już tylko kabelka do video gdzie szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
blecku Pomocy !!! 09.06.05, 12:51 Jest tu jeszcze ktoś kto mógłby mi pomóc??? Dopiero zaczynam i nie wiem jakie hasło trzeba wprowadzić do komputera??? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Pomocy !!! 09.06.05, 13:01 o ile pamietam, musisz wlozyc kartke do drukarki i wydrukowac. a moze porysowac na kartce na stoliku przy mikroskopie Odpowiedz Link Zgłoś
blecku Re: Pomocy !!! 09.06.05, 13:06 kartkę do drukarki włozyłam ale nie dam rady wydrukować, Odpowiedz Link Zgłoś
blecku Re: Pomocy !!! 09.06.05, 13:09 a jak użyć nożyka???i gdzie jest druga kartka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Pomocy !!! 09.06.05, 13:10 jeszcze drugą /mniejszą/ kartkę musiasz znaleźć i kredkę na tamtej co włożyłaś do drukarki będzie się drukowało jak wpiszesz kod do kompa Odpowiedz Link Zgłoś
blecku Re: Pomocy !!! 09.06.05, 13:20 a jak zagrać w tę drugą grę z różową kulką??? Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Pomocy !!! 09.06.05, 13:27 a wydrukowałaś i powiesiłaś na ścianę kartkę? Odpowiedz Link Zgłoś
blecku Re: Pomocy !!! 09.06.05, 13:31 Na jednej ścianie powiesiłam zamazany obraz, a na drugiej ścianie jak zgasze światło to mam jakieś litery, Odpowiedz Link Zgłoś