katarzyna.zofia Re: Wykonam, poszukuje... 22.03.12, 21:38 Witam, poszukuję do dłuższej współpracy grafików komputerowych - sporządzanie nowych grafik lub łączenie istniejących. Proszę o przesłanie portfolio na adres katarzyna.w@op.pl. Szczegóły w kontakcie mailowym. Odpowiedz Link
gebana Re: Wykonam, poszukuje... 15.03.16, 17:20 Sprawdź firmę u której zamawiam www.awante.pl, nie miałam nigdy problemów. Odpowiedz Link
agencja-reklamowa-poznan Foldery reklamowe 01.04.12, 11:26 Zapraszam do współpracy, projektujemy i wydajemy foldery reklamowe. Odpowiedz Link
il-ny Re: Wykonam infografiki 18.07.12, 08:32 Jeśli ktoś jest zainteresowany zleceniem wykonania infografiki proszę o informację na kontakt@artweb-media.com Szczegóły: www.artweb-media.com/pl/oferta/grafika-uzytkowa/infografika.html Fachowo, rzetelnie i terminowo. Odpowiedz Link
micall Re: Wykonam, poszukuje... 23.08.12, 10:38 Polecam agencję interaktywną www.design-pro.com.pl wykonali dla mnie nową stronę, efekt bardzo fajny i ceny także przystępne Odpowiedz Link
piootr3 Re: Wykonam, poszukuje... 26.08.12, 08:22 Chcę zmienić wygląd strony. Potrzebny nowy layout. Ciekawa grafika. Pozdrawiam - Piotr Odpowiedz Link
eeevita Re: Wykonam, poszukuje... 03.09.12, 19:44 Olsztyńska firma SSI poszukuje grafika/webdesignera. Jeśli projektujesz layouty stron internetowych, znasz CSS'a i jesteś z okolic Olsztyna - wyślij nam swoje portfolio na ewa@skuteczne.info Zlecenie w ramach umowy o dzieło/kontraktu, z możliwością dalszej współpracy Warunki i wszelkie inne informacje dostaniesz w mailu zwrotnym :) Odpowiedz Link
asika51 Re: Wykonam, poszukuje... 03.10.12, 14:05 Witam serdecznie Czy wirtualny aktor zastąpi realnego prezentera? Może wirtualny celebryta grupamy.pl Odpowiedz Link
asika51 Kamery motion capture 04.10.12, 12:28 Witam serdecznie jeśli interesujesz się technologią przechwytywania ruchu Motion Capture dla celów biomedycznych, animacji w grach czy filmach mamy w ofercie małe kamery Vicon Bonita o dużych możliwościach za niższą cenę. grupamy.pl Odpowiedz Link
fvfvfv Re: Wykonam, poszukuje... 09.11.12, 09:00 Studio82 wykonuje usługi w zakresie: -wizualizacji wnętrz -wizualizacji produktów -wizualizacji kuchni -wizualizacji dla celów reklamy -animacji 3D -grafiki 3D. Zapraszam na stronę www.studio82.pl Odpowiedz Link
noclafnoclaf Szukamy kreatywnego grafika 13.11.12, 10:25 Polski producent wysokiej klasy mebli łazienkowych poszukuje kreatywnego i doświadczanego grafika (z dobrą znajomością pakietu Adobe CS3: InDesign, PhotoShop, Acrobat Pro, Illustrator) do prac związanych z tworzeniem identyfikacji wizualnej oraz z bieżącymi pracami graficznymi. Wszystkie zainteresowane osoby prosimy o przesłanie swojego portfolio wraz z danymi kontaktowymi na adres mailowy noclaf@noclaf.pl Odpowiedz Link
nowakas0 Re: Szukamy kreatywnego grafika 31.01.13, 10:19 Zapraszamy do współpracy - zajmujemy się przygotowaniem materiałów graficznych do druku, projektujemy użyteczne strony internetowe: www.assistmedia.pl/oferta/kreacje-graficzne.html Odpowiedz Link
www.indigo-design.pl Re: Szukamy kreatywnego grafika 03.02.13, 13:10 Witam, jestem zainteresowana współpracą. Oto mój e-mail: pracownia@indigo-design.pl Proszę się odezwać na powyższy adres. Podaję również link do mojej strony indigo-design.pl/ Nie ma na niej wszystkich prac, w razie zainteresowania podeślę portfolio na maila. Pozdrawiam, Natalia Magda Indigo design Odpowiedz Link
redgear Wykonywanie wizualizacji, grafika 3d, Red Gear 20.11.12, 00:42 Witam, firma Red Gear podejmie się wykonaniem fotorealistycznych wizualizacji wszelkiego rodzaju. Wykonujemy wizualizacje architektoniczne, wizualizacje krajobrazu, wizualizacje wnętrz, wizualizacje projektów urbanistycznych, wizualizacje produktów. Zapewniamy duże zaangażowanie i indywidualne podejście do projektów. www.redgear.pl Odpowiedz Link
meluska11 Re: Wykonywanie wizualizacji, grafika 3d, Red Ge 28.01.13, 21:47 Jeśli chodzi o wizualizacje 3D różnego rodzaju produktów to polecam innviso.pl, ogromny zasób wizualek. Odpowiedz Link
monisia_3030 Re: Wykonywanie wizualizacji, grafika 3d, Red Ge 06.04.13, 20:29 Ze swojej strony mogę polecić 4dl.pl. Proponują innowacyjne rozwiązania za atrakcyjną cenę co więcej działają na terenie całej polski Odpowiedz Link
katerina_32 Re: Wykonywanie wizualizacji, grafika 3d, Red Ge 07.04.13, 21:13 także mam dobre zdanie o firmie 4DL..robią świetne wirtualne spacery w bardzo niskich cenach, wizualizacje 3d a także świetne strony internetowe. Warto wejść na ich stronkę i poczytać referencje, sami się przekonacie że są nieźli Odpowiedz Link
wojjaak Re: Wykonywanie wizualizacji, grafika 3d, Red Ge 11.09.14, 12:49 Jedną z najlepszych firm na rynku jest www.aunar3d.pl wykonują świetną grafikę komputerową, byłem pod wrażeniem ich osiągnięć i projektów ! Odpowiedz Link
wojjaak Re: Wykonywanie wizualizacji, grafika 3d, Red Ge 11.09.14, 12:50 Ciekawa sprawa z tą firmą.. Jedną z najlepszych jest chodzi o 3d jest według mnie firma www.aunar3d.pl niesamowite projekty tworzą, grupa ludzi z pasją ! Odpowiedz Link
www.indigo-design.pl Wykonam projekt graficzny 14.01.13, 10:04 Projektuję strony internetowe, loga oraz grafiki do druku (artystyczne oraz użytkowe) m.in. plakaty, wizytówki, ulotki, foldery reklamowe etc. Kontakt dostępny na stronie naszej pracowni indigo-design.pl/ Pozdrawiam i zapraszam do współpracy -------------------- Natalia indigo-design.pl/ Odpowiedz Link
opeeeeeeeeeeeeeeeeeera Re: Wykonam projekt graficzny 28.01.13, 15:27 Dla zainteresowanych portal z wizualizacjami 3d: innvisio.com Odpowiedz Link
milikuti Re: Wykonam projekt graficzny 21.02.13, 14:06 opeeeeeeeeeeeeeeeeeera napisała: > Dla zainteresowanych portal z wizualizacjami 3d: innvisio.com Mam własny sklep internetowy i przyznam, że już od jakiegoś czasu myślę nad wdrożeniem wizualizacji. Nie wiem jak to się przekłada na rzeczywisty wzrost sprzedaży, ale zobaczymy. Odpowiedz Link
zebra1bra Re: Wykonam projekt graficzny 18.03.15, 13:06 Dobre projekty graficzne sklepów z RWD robią tu: www.aptusshop.pl/aptusshop/projekt-graficzny-sklepu-internetowego.php Odpowiedz Link
noclafnoclaf Szukam osoby / firmy, która wykona na strone www 05.02.13, 14:16 aplet flash. Zainteresowane osoby prosimy o kontakt pod adresem noclaf@noclaf.pl Odpowiedz Link
bimbruje Grafik komputerowy, freelancer / FV 11.02.13, 18:36 Witam, oferuję projekty graficzne w dobrej cenie, strony internetowe CMS Joomla lub autorski, projekt logo oraz identyfikację wizualną dla firm. Z mojej strony gwarantuję rzetelność, zaangażowanie w realizacje zlecenia. Forma rozliczenia jaką najczęściej stosuję to faktura VAT. Portfolio: projektbeztytulu.pl . Serdecznie zapraszam do współpracy. Odpowiedz Link
kiddi.74 Wykonam ilustracje, poszukuje zleceń ;) 06.05.13, 19:45 Witam, chętnie podjęłabym współpracę jako ilustratorka. Z wykształcenia jestem art.plastykiem, grafikiem. Współpracuję z Wydawnictwami Edukacyjnymi. Jestem autorem książek i zeszytów edukacyjnych, które zostały wydane i opublikowane. Większość z nich można obejrzeć na mojej stronie www.mojeilustracje.pl Składam, ilustruję i jestem autorem tekstów. Wykonuję również karty plastyczne do wycinania i składania lub wypychania. Rysuję również kolorowanki, dorysówki do zadań w podręcznikach, rebusy, zgadywanki, krzyżówki i inne rzeczy do rozwiązywania. Zajmuję się ilustracją do bajek, wierszy, książek- wykonuję również projekty i skład okładek z przygotowaniem do druku. Chętnie opracuję dla Państwa koncepcję książki edukacyjnej, lub przygotuję gotową publikację na zadany temat. Mogę wziąć również udział w Państwa projektach jako współautor zadań lub ilustracji. Projektowałam również opakowania z grafiką - z przygotowaniem pod wykrojnik. Zapraszam do współpracy pozdrawiam serdecznie Monika Ostrowska 695 724 098 Odpowiedz Link
1gazeta101 Re: Wykonam, poszukuje... 16.05.13, 15:52 Wykonujemy profesjonalne projekty logo, identyfikacji wizualnej, layoutów stron www. Zapraszamy na naszą stronę firmową www.LogotypCafe.pl Mamy bogatą galerię zrealizowanych projektów i potwierdzenia w postaci referencji od klientów. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
daniel_da20 Re: Wykonam, poszukuje... 17.05.13, 19:34 Witam, Szukam kogoś kto był by w stanie wykonać prostą wizualizację w jakimś z programów darmowych (np. sketchup)lub w programie z licencją studencką (np. Archicad. Wizualizacja jaką potrzebuję to tunel i rondo turbinowe. Wszelkie szczegóły jestem w stanie przekazać mailowo. Posiadam rysunek Cada który przedstawia to co chcę w 3D w 2D. oczywiście zapłacę. Proszę o kontakt na maila daniel_da20@wp.pl Odpowiedz Link
kinguin.graphics Re: Wykonam, poszukuje... 06.06.13, 23:16 Jestem kreatywnym i pomysłowym grafikiem, zaczynającym karierę w branży prywatnej, choć już doświadczonym projektami dla organizacji studenckich. Studiuję informatykę na 4. roku UW. Zapewniam, że mimo faktu bycia informatykiem, jestem osobą komunikatywną i otwartą w kontaktach :) Przyjmę zlecenie wykonania grafiki komputerowej za darmo ( w celu rozbudowania swojego portfolio) lub po kosztach w przypadku większego zlecenia. Wykonam: -logotypy -ulotki -grafiki profesjonalne pod prezentacje -foldery reklamowe -ilustracje -okładki -plakaty -infografiki -reklamy prasowe -conept art -jeśli byliby Państwo zainteresowani czymś innym, proszę pisać. Gwarantuję szybkość, dokładność oraz głowę pełną pomysłów, gotową do współpracy. kinguin.graphics@gmail.com Odpowiedz Link
grafika_architektura_nauka Korepetycje Projekty Grafika Architektura... 23.07.13, 07:17 UWAGA: Promocja na korepetycje WAKACYJNE!* *tylko do końca września. Korepetycje: pomoc w zaliczeniach, projekty, wizualizacje, architektura wnętrz, animacje, nauka, tutoriale video, lekcje on-line: (korepetycje online wyglądają tak samo jak te bezpośrednio u ciebie w domu, ale są tańsze !) 1. Archicad + Artlantis 2. 3ds max studio +Mental Ray +V ray +Scanline 3. Adobe Flash 4. Corel Draw 5. Photoshop +Elements 6. Exel 7. Power Point 8. After effect 9. Kerkythea (silnik do fotorealistycznych wizualizacji do programu SketchUp) 10. Word 11. Windows Poziom od podstawowego do zaawansowanego. Miasta w których pomagamy: Łódź Wrocław Warszawa Kraków Szczecin Bydgoszcz Lublin Katowice Białystok Gdynia Częstochowa Poznań Kielce Gdańsk Piotrków Tryb. Bełchatów Pabianice Katowice Łask Tomaszów Mazowiecki Telefon: 695-95-25-91 Doświadczenie: 19-to letnie doświadczenie jako grafik projektant. Certyfikaty: Korepetytor z 13-sto letnim doświadczeniem w prowadzeniu zajęć. Stypendysta naukowy Ministerstwa Oświaty. Odpowiedz Link
sk-design Re: Wykonam, poszukuje... 06.09.13, 04:48 Witam serdecznie. Tak jak w temacie - przyjmę zlecenia na grafikę komputerową, którą zajmujemy się od 2002 roku. Jesteśmy w stanie stworzyć dla Państwa profesjonalne projekty : - stron internetowych / sklepów internetowych wraz z zakodowaniem - wizytówek, ulotek, bannerów reklamowych, zaproszeń wraz z drukiem - całkowitej identyfikacji wizualnej firm - oklejeń aut, witryn sklepowych Oprócz tego w naszej ofercie znajduje się pozycjonowanie stron internetowych (zapewniamy pełną pomoc przy wyborze odpowiednich fraz) oraz tworzenie tekstów na stronę. Niektóre nasze prace oraz bardziej rozległy opis naszej działalności mogą znaleźć Państwo na naszym profilu, całe portfolio znajduje się na naszej stronie internetowej www.sk-design.pl Zapraszamy do współpracy, SK-Design. Odpowiedz Link
echoman Re: Wykonam, poszukuje... 24.09.13, 13:34 Znakomity copywriter Patryk Rykała patryk.rykala@gmail.com Odpowiedz Link
crazyfan_bulls Re: Wykonam, poszukuje... 22.10.13, 13:22 Profesjonalne projekty graficzne stron www. Tworzenie infografik. Projekty materiałów reklamowych i promocyjnych. www.energe21.com/infografiki Odpowiedz Link
vizionstudio Re: Wykonam, poszukuje... 05.12.13, 14:50 Własna strona internetowa to obecnie najlepsza metoda reklamy swojej działalności. Nasza Agencja Reklamowa Vizion Studio wykonuje profesjonalne i oryginalne strony, które odróżnią Cię od konkurencji. Gwarantujemy: ofertę dostosowaną do Państwa indywidualnych potrzeb szybki czas realizacji niezawodny kontakt usługi po sprzedażowe Zajmujemy się również usługami z zakresu pozycjonowania stron internetowych oraz usługą social media. W celu zapoznania się ze szczegółami dotyczącymi naszej firmy oraz naszymi realizacjami, zachęcamy do odwiedzenia naszej strony www.vizionstudio.pl Zdaj się na naszą kreatywność! Zespół Vizion Studio Odpowiedz Link
hauerpower-krakow Re: Wykonam, poszukuje... 15.12.13, 14:02 jaki jest sens tego wątku - ktoś to czyta ? :))) Odpowiedz Link
kinga564 Re: Wykonam, poszukuje... 20.12.13, 23:46 Wykonam projekty: logo, wizytówki, ulotki, kalendarzy i innych materiałów reklamowych. Posiadam doświadczenie, oferuję solidną pracę w przystępnych cenach. Zapraszam do współpracy. Kontakt i portfolio: kinga-grafik.blogspot.com Odpowiedz Link
janekkowal12 Re: Wykonam, poszukuje... 05.03.15, 13:11 Projekty graficzne logotypów oraz grafiki na potrzeby komercyjne www.kingaszumilas.com Odpowiedz Link
poleszakalicja Re: Wykonam, poszukuje... 23.12.13, 12:00 Oferta pracy dla grafika komputerowego. Więcej o ofercie : praca.gratka.pl/pracodawca/ogloszenie/grafik-komputerowy-2137726.html Odpowiedz Link
agnieszka_12345 Re: Wykonam, poszukuje... 03.01.14, 23:29 Witam, wszystkim osobą, które chcą stworzyć własną stronę internetową, odświeżyć jej wygląd lub wykonać jakiś inny projekt związany z grafiką komputerową gorąco polecam platformę www.itprojectplace.com/. Odpowiedz Link
kuba_kuba_kuba Re: Wykonam, poszukuje... 14.01.14, 10:57 Witam, jestem osobą prywatną i poszukuję wsparcia grafika. Potrzebuję przygotować projekt plakatu na prezent (druk cyfrowy 1 egz.). Mam koncepcję i wszystkie elementy (zdjęcia, grafiki ze stoków). Nie potrafię jednak tego złożyć, przygotować do druku, dorysować drobiazgów, a najważniejsze - spojrzeć okiem profesjonalisty i być może coś jeszcze dopracować. Front robót: 1. Wyszparować dwa elementy. 2. Dobrać tło (efekt głębi) we fragmencie. 3. Dorysować napis (pismem kaligrafowanym), uzupełnić niewielki kawałek grafiki (obcięty liść). 4. Wszystko razem zebrać, uzgodnić tonację kolorów (projekt jest cz-b), graficznie wykończyć, przygotować do druku. 5. Spojrzeć okiem profesjonalisty na koncepcję. Zamówienie nie jest duże. Może jednak dać satysfakcję, że choć to drobna praca, to da dużą radość obdarowanemu. Chciałbym nawiązać kontakt z kimś kto podejdzie to tego zlecenia z radością i zainteresowaniem. Na pracę mamy kilka dni. Budżet jest niewielki :-) Zainteresowanym wyślę projekt. Proszę o kontakt na maila qba@life.pl. Odpowiedz Link