annas1961 31.03.08, 17:57 witam, ile bierzecie za logotyp, mam zlecenie i nie chciałabym wziąść za mało , za odpowiedzi z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
synstefana Re: ile bierzecie za logotyp 31.03.08, 19:11 Moim zdaniem to najpierw powinieneś ocenić zdolności finansowe firmy, ale myślę że koło pięciu stówek (razem z poprawkami) powinieneś zawołać. Gdzieś mi się obiło o uszy, że koleś co zaprojektował logo firmy NIKE (ci od obuwia), dostał marne pieniądze za swoją pracę i pewnie gryzie się myślą, że za mało wziął do dzisiaj. Odpowiedz Link
mientkivv Re: ile bierzecie za logotyp 03.04.08, 14:28 zastanow sie dla kogo robisz logotyp i przede wszystkim na ile oceniasz swoje mozliwosci. Glupio krzyknac sobie nie wiadomo ile za marny projekt. Samo obrysowanie, tak dla przyblizenia problematyki, kosztuje jakies 200 zl (przynajmniej w moim przypadku). Odpowiedz Link
binbash8przez5 Re: ile bierzecie za logotyp 12.05.08, 20:47 Ja biore około 1200zł Masz swoje poglądy? Tu jest miejsce, gdzie możesz je swobodnie wyrazić! Pisz, komentuj i dyskutuj. Forum ŁódźLodzianin.Eu Odpowiedz Link