Dodaj do ulubionych

AkAdEMiKi :)

13.08.07, 21:03
Czy ktoś coś wie na temat akademików na miasteczku akademickim
(standardy itp.)Mnie konkretnie chodzi o akademik prywatny na
ul.Langiewicza 18.Z góry thx :>
Obserwuj wątek
    • kwiat_paproci Re: AkAdEMiKi :) 13.08.07, 21:12
      Nie wiem co prawda, na jakiej ulicy jest mój akademik, ale chyba chodzi o ten
      sam, bo też jest na miasteczku, a tam są dwa prywatne, bardzo podobne i blisko
      siebie :) Nie wiem, co chcesz wiedzieć, a poza tym, jak tam jest, przekonam się
      dopiero w tym roku na własnej skórze. Nie chcę Cię martwić, ale jak byłam w
      czerwcu podpisywać umowę, to gość z sekretariatu powiedział, że już są ostatnie
      wolne miejsca :/ Możliwe jednak, że to był tylko taki chwyt marketingowy,
      żebyśmy się z koleżanką nie ociągały z podpisami ;) W akademiku pokoje są 1 i 2
      - osobowe, są one rozmieszczone w segmentach 4 i 5 - mieszkaniowych, w każdym
      segmencie są 2 łazienki i 1 kuchnia. Można podłączyć internet za 20 zł za
      miesiąc. Opłaty są wliczone w czynsz, który wynosi dla 1-osobowego pokoju 430 i
      450 zł (dla 5 i 4 - mieszk. segmentu). Jeśli zużyje się mało energii, to podobno
      zwracają nadwyżkę. Pokoje są umeblowane oczywiście. Nie wiem, co jeszcze mogę
      dodać :)
      • iffonka88 Re: AkAdEMiKi :) 14.08.07, 09:10
        Dzięki kwiat_paproci:* A nie wiesz czy jest tam jakaś pralnia albo
        stołówka ?
        • kwiat_paproci Re: AkAdEMiKi :) 14.08.07, 18:31
          Stołówki zdaje się nie ma, ale jest rzut kamieniem do stołówki kulu :) O pralnię
          też zapomniałam spytać, ale podejrzewam, że w łazienkach może być pralka.
          ---
          www.omniglot.com/soundfiles/hovercraft/hovercraft_pl.mp3
          To tyle o mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka