iffonka88 13.08.07, 21:03 Czy ktoś coś wie na temat akademików na miasteczku akademickim (standardy itp.)Mnie konkretnie chodzi o akademik prywatny na ul.Langiewicza 18.Z góry thx :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiat_paproci Re: AkAdEMiKi :) 13.08.07, 21:12 Nie wiem co prawda, na jakiej ulicy jest mój akademik, ale chyba chodzi o ten sam, bo też jest na miasteczku, a tam są dwa prywatne, bardzo podobne i blisko siebie :) Nie wiem, co chcesz wiedzieć, a poza tym, jak tam jest, przekonam się dopiero w tym roku na własnej skórze. Nie chcę Cię martwić, ale jak byłam w czerwcu podpisywać umowę, to gość z sekretariatu powiedział, że już są ostatnie wolne miejsca :/ Możliwe jednak, że to był tylko taki chwyt marketingowy, żebyśmy się z koleżanką nie ociągały z podpisami ;) W akademiku pokoje są 1 i 2 - osobowe, są one rozmieszczone w segmentach 4 i 5 - mieszkaniowych, w każdym segmencie są 2 łazienki i 1 kuchnia. Można podłączyć internet za 20 zł za miesiąc. Opłaty są wliczone w czynsz, który wynosi dla 1-osobowego pokoju 430 i 450 zł (dla 5 i 4 - mieszk. segmentu). Jeśli zużyje się mało energii, to podobno zwracają nadwyżkę. Pokoje są umeblowane oczywiście. Nie wiem, co jeszcze mogę dodać :) Odpowiedz Link Zgłoś
iffonka88 Re: AkAdEMiKi :) 14.08.07, 09:10 Dzięki kwiat_paproci:* A nie wiesz czy jest tam jakaś pralnia albo stołówka ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: AkAdEMiKi :) 14.08.07, 18:31 Stołówki zdaje się nie ma, ale jest rzut kamieniem do stołówki kulu :) O pralnię też zapomniałam spytać, ale podejrzewam, że w łazienkach może być pralka. --- www.omniglot.com/soundfiles/hovercraft/hovercraft_pl.mp3 To tyle o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś