Dodaj do ulubionych

Do czego służy to Forum

30.03.05, 10:05
Szybko przebrzmiały walory wirtualnych dyskusji. Przeważnie jest to mowa do
ściany, tyle, że prawdziwa ściana nie obraża i nie opluwa. Wolę ścianę.
Częstotliwość wpisów poszczególnych "zaszyfrowanych" rozmówców przypomina
znany dowcip Masztalskich: Ecik, co ty bardziej lubisz seks czy urodziny? -
Urodziny. - A dlaczego? - Bo są częściej.
Obserwuj wątek
    • dency Re: Do czego służy to Forum 30.03.05, 11:41
      ...a o czym szanowny pan chce porozmawiać?
    • foxal Re: Do czego służy to Forum 30.03.05, 21:35
      Kazde takie forum sluzy do wymiany mysli i pogladow i jest kontaktem z ludzmi z
      ktorymi inaczej nigdy bys sie nie spotkal.

Co zatem jest zlego w takiej definicji i celu forum?
      • dency Re: Do czego służy to Forum 31.03.05, 15:22
        ....przeto nic, tyle że nie ma komu i co pisać. Ot co...
        • pryszczaty Re: Do czego służy to Forum 31.03.05, 23:47
          Foxal znowu chce mówić ludzkim głosem... A niech próbuje. Tylko bez awantur.
    • asiaskarzysko Re: Do czego służy to Forum 01.04.05, 00:40
      Do wymiany obiektywno-subiektywnych poglądów i czasem nawet w formie dialogu
      między dwiema osobami, co w niedługim czasie prowadzi do sytuacji w której gdzy
      pojawi się ktoś nowy na forum jest tzw. "wielkie joł" ;-))

Optymistycznie pozdrawiam, kategorycznie odmawiam ;-))
      • foxal Re: Do czego służy to Forum 01.04.05, 05:47
        > Foxal znowu chce mówić ludzkim głosem... A niech próbuje. Tylko bez awantur.<

Nigdy nie mialem watpliwosci, ze mowilem i mowie ludzkim glosem, natomiast
        widze, ze Ty masz zastrzezenia co do mojego udzialu. Jeszcze dajesz mi
        ostrzezenia przed "jakimis awanturami" - czy planujesz przemawiac do mnie
        piesciami? Gratuluje inwencji - ciekaw jestem, czy to jest ostzrezenie
        charakterystyczne dla SK czy innego miasta regionu?

Baw sie dobrze.
        • pryszczaty Re: Do czego służy to Forum 01.04.05, 10:45
          Na Boga, Foxal wycisz się! Nie będziemy koncentrować się na twojej osobie. Są o
          wiele ważniejsze osoby i sprawy - PAPIEŻ UMIERA! Schyl głowę w pokorze.
          • ck_forever Re: Do czego służy to Forum 01.04.05, 10:48
            pryszczaty napisał:

> Na Boga, Foxal wycisz się! Nie będziemy koncentrować się na twojej osobie. Są
            o
            >
            > wiele ważniejsze osoby i sprawy - PAPIEŻ UMIERA! Schyl głowę w pokorze.
            Miejmy nadzieję, że przetrwa. We mnie jest jeszcze nadzieja, a w was?
          • foxal Re: Do czego służy to Forum 01.04.05, 15:29
            > Na Boga, Foxal wycisz się! Nie będziemy koncentrować się na twojej osobie. Są
            o wiele ważniejsze osoby i sprawy < Pryszczaty

NP: TY ????

Jak mozesz pisac takie banialuki, o wazniejszych osobach? Nic nie wiesz kto ja
            jestem, wiec twoje domniemania sa proba dowartosciowania samego siebie bez
            pokrycia w tym co piszesz.

Zabralem glos tak, jak kazdy inny moze na publicznym forum i jesli masz cos
            ciekawego dopowiedzenia to pisz i nie wdaj sie w durne zaczepki a twoj zywot
            bedzie spokojnejszy.

Pierwszy moj glos na ktory ty odpowiedziales nie byl zaczepny, tylko tobie sie
            nie podobal.

Jesli myslisz, ze twoj "parszywy" glos przewroci zdrowie Papiezowi, to niech
            cie Pan Bog trzyma w swojej opiece i blogoslawi. Ja Papieza, ani Jego
            autorytetu nie podwazalem zwlaszcza na tym forum z pryszczatymi, bo jak sam
            nick a to wskazuje cos z twoim charakterem jest nie tak, ze jest taki
            pryszczaty - biorac etymologie i znaczenia polskiego slownictwa.

Ty sie porostu odemnie odczep i nie czytaj tego co ja pisze - kapisz?

Forum SK umiera w sposob naturalny z braku piszacych, wiec chec pozbycia sie
            mnie za wszelka cene jest dzialaniem na szkode tego forum - czy ty masz na tyle
            zjelczalego oleju w glowie, zeby to zrozumiec? Cos mi sie wydaje, ze nie badzo.
    • asiaskarzysko Re: Do czego służy to Forum 01.04.05, 11:41
      We mnie zawsze jest nadzieja, bo nadzieja umiera ostatnia ...

A czy chociaż troszkę postawa ludzi,którzy nie dają odpocząć papieżowi nie
      przypomina tego co działo się z Breżniewem ??

Pszepraszam jeśli to kogoś uraziło, ale heh ... niech już wszyscy dadzą
      papieżowi spokój ...
      • dency Re: Do czego służy to Forum 01.04.05, 14:22
        ...i Asia ma rację! smutne, jednak prawdziwe.
        • pryszczaty Re: Do czego służy to Forum 01.04.05, 15:57
          Watykan, jak każde państwo, jest zdominowany przez polityków. Ich intencje
          nigdy nie są czytelne a metody działania przeważnie brudne i nieludzkie. Los
          papieża jest w ich rękach. Wygląda na to, że nie ma politycznego przyzwolenia
          na spokojną i godną śmierć najwyższego kapłana chrześcijan. Zgadzam się z Asią -
          to jest okrutne znęcanie się nad bezbronnym człowiem.
    • sp7jkw Re: Do czego służy to Forum 19.04.05, 13:31
      Zapraszam do głosowania na adresie:

www.sp7jkw.komrel.net/opinie.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka