ania.biulandia Dziękuję wszystkim za sobotnie spotkanie! 05.07.10, 00:37 Dziewczyny, było bardzo miło, przyjemnie i twórczo :) Dziękuję, że byłyście i mam nadzieję, że rady Mahedy wszystkim Nam długo pozostaną w pamięci, a ja będę mogła z nich korzystać przy dobieraniu Wam biustonoszy ;) Buziaki! Ania Odpowiedz Link
maltez Re: Dziękuję wszystkim za sobotnie spotkanie! 05.07.10, 11:33 Bardzo dziękuje za to spotkanie. Rady Mahedy są bezcenne i każda kobieta powinna to wiedziec. Miło mierzyło się biustonosze w tak fachowym towarzystwie. Ciasto i świeżutkie wiosenne kanapki mniam! Bardzo miła sobota w babskim gronie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
ania.biulandia Schłodzone ceny w Biulandii! 08.07.10, 20:53 biulandia.pl/specials.php w dziale PROMOCJE obniżyliśmy ceny wielu produktów, w tym wiosenno-letnią kolekcję Keii i jej dolinkogenne plandże! Zapraszamy! Odpowiedz Link
ania.biulandia Podwójna premiera w Biulandi! 04.08.10, 21:40 Serdecznie zapraszam do zapoznania się z pierwszą sierpniową nowością w Biulandii: Premiera podwójna gdyż witamy w sklepie nową markę - COMEXIM oraz pierwsze obwody 60. Obie te cechy posiada model PALOMA - lekko usztywniany biustonosz wykończony brązowym tiulem w beżowe kropki. Na razie dostępny zakres rozmiarów to: 60D-G i 65C-F. Inne rozmiary zamówimy w miarę zainteresowania. Z okazji premiery, do niedzieli 8 sierpnia, model PALOMA można kupić w Biulandii 15% taniej! Wystarczy w komentarzach do zamówienia wpisać "PALOMA". Rabat nie nalicza się niestety automatycznie. Z płatnością proszę poczekać na informację ze sklepu potwierdzającą rabat. Już niedługo również Jade w szerszej rozmiarówce. Odpowiedz Link
ania.biulandia Dostawa Shock Absorber! 13.08.10, 21:30 Do sklepu zawitała dostawa SA. Niepełna, ale polecam zajrzeć czy jest Twój rozmiar :) A dla subskrybentów newslettera (obecnych i nowych) niespodzianka cenowa! Odpowiedz Link
ania.biulandia Wyprzedaż Pour Moi? Atrakcyjne ceny! 19.08.10, 18:26 Zapraszam na wyprzedaż marki Pour Moi? Atrakcyjne ceny miękkiej Opulencji, dwóch fasonów Essence i stroju kąpielowego Geometric! biulandia.pl/specials.php Odpowiedz Link
ania.biulandia Sophie Verney by Kinga 25.08.10, 23:41 do sklepu zawitał model dla średniobiuściastych - Cayman firmy Sophie Verney by Kinga. Model ten oparty jest na sprawdzonej już konstrucji (zeszłoroczna Vanilla) - półusztywniane miski z możliwością włożenia wkładek, przepiękne odpinane ramiączka i stabilny obwód. Kinga charakteryzuje się dbałością o detale, także ten biustonosz pasujący do klimatu popołudniowej angielskiej herbatki na pewno Was nie zawiedzie :) Model dostępny w rozmiarach 65E-G 70D-H Odpowiedz Link
slotna Bardzo przyjemne zakupy :) 03.09.10, 12:16 Zlozylam zamowienie i wplacilam pieniadze jednego dnia, nastepnego rano otrzymalam potwierdzenie wplaty, po poludniu paczka zostala wyslana. Dostalam punkty promocyjne do uzycia przy kolejnym zakupie, biustonosz zapakowany byl w fajny woreczek :) Zlozylam zamowienie przypadkowo w sumie, bo tylko tam wyguglalam stanik sportowy w moim rozmiarze, tym bardziej jestem zadowolona. Z samego stanika juz nie tak bardzo niestety, ale jest to moj pierwszy sportowy i po przymiarce wydawalo mi sie, ze jest ok. Nastepny wybiore mniejszy. A sklep na pewno polecam! Odpowiedz Link
ania.biulandia Re: Bardzo przyjemne zakupy :) 03.09.10, 22:55 Dziękuję za miłe słowa :) Życzę Tobie i sobie więcej takich przypadków ;) ale zakończonych satysfakcją z rozmiaru :) Ania Odpowiedz Link
ania.biulandia Re: SKLEP www.biulandia.pl 01.10.10, 21:24 Tylko w ten weekend (piątek - niedziela) niepowtarzalna okazja do zaopatrzenia się w atrakcyjnej cenie w nudziaka - cielaka ;) czyli biustonosz w cielistym kolorze, który znakomicie sprawdza się pod białymi i jasnymi bluzkami!!! Rabat 20% obejmuje modele, które w wyszukiwarce dostępne są pod kolorami: cielisty i złoty (z wyłączeniem kolekcji Amor Ewy Bien). Rabat nie nalicza się niestety automatycznie. Proszę o wpisanie w Uwagach hasła: "nuuudny weekend" i poczekać z płatnością na maila zwrotnego z Biulandii :) Odpowiedz Link
ania.biulandia 20% rabatu na cielaczki ;) 01.10.10, 21:26 Temat do wcześniejszego posta ;) Odpowiedz Link
ania.biulandia Promocyjne ceny KEIA PINK 14.10.10, 20:19 Niesamowita okazja do zakupów w niskich cenach: - 20% na kolekcję bazową Keia (Georgie black, Ella black, Bridgette, Isabella Nude i Black, Natalie) - 15% od obniżonych wcześniej cen kolekcji sezonowych Rabaty dochodzą do 60-ciu procent! biulandia.pl/index.php?manufacturers_id=10&search_specials=&options_id=&rozmiar= Oferta aktualna do niedzieli 17-tego października! ZAPRASZAM! Odpowiedz Link
ania.biulandia Debiut Panache w Biulandii - Lizzie i Sadie 15.10.10, 15:23 Miło mi poinformować, że dzisiaj w moim sklepie zadebiutowało Panache, linia Cleo. :) Dostępne modele: Sadie (28DD-G, 30DD-G, 32DD-G, 34F-G) i Lizzie (30HH-J, 32H-J, 36GG-HH, 38GG-HH) biulandia.pl/index.php?manufacturers_id=22&search_specials=&options_id=&rozmiar= Odpowiedz Link
ania.biulandia Wyprzedaż Ewa Bien 29.10.10, 22:17 Zapraszam na atrakcyjną wyprzedaż dwóch bardzo udanych, ale już zeszłosezonowych ;) modeli Ewy Bien Rea złota biulandia.pl/advanced_search_result.php?keywords=REA+Z%C5%81OTY Izyda czarno-turkusowa biulandia.pl/advanced_search_result.php?keywords=izyda+czarny Jeszcze duży wybór rozmiarów! ZAPRASZAM :) Odpowiedz Link
ania.biulandia Promocja biało-czerwona -20% ! 10.11.10, 19:53 Zapraszam do skorzystania z rabatu -20% na produkty białe i czerwone. Oferta aktualna jest do niedzieli 13-ego listopada, do godziny 24.00. Rabatem objęte są produkty dostępne w sklepie w 24h. biulandia.pl/index.php?search_specials=&options_id=40 biały biulandia.pl/index.php?search_specials=&options_id=41 czerwony Odpowiedz Link
ania.biulandia 17 listopad - rabat 15% na cały asortyment 16.11.10, 21:17 Ekhm, jako że jutro ktoś obchodzi urodziny ;) Biulandia oferuje z tej okazji rabat 15% na cały asortyment :D Proszę o wpisanie hasła "URODZINY" w polu na komentarze, a w mailu zwrotnym otrzymacie wyliczoną sumę do zapłaty :) Z góry przepraszam za poślizg w jutrzejszym mailowaniu, ale będę robić tort, a potem go jeść ;) Odpowiedz Link
ania.biulandia Dostawa sportowców! ;) 19.11.10, 18:35 Informuję, że do Biulandii dotarła oczekiwana dostawa biustonoszy sportowych Shock Absorber. Dostępny szeroki zakres rozmiarów! biulandia.pl/index.php?manufacturers_id=18&search_specials=&options_id=&rozmiar= A dla subskrybentów newslettera - niespodzianka! Zapraszam! Odpowiedz Link
wild.orchid Re: SKLEP www.biulandia.pl 19.11.10, 20:55 Kilka miesięcy temu byłam u p Ani (wiem, fatalna ze mnie klientka, że tak zwlekam z w pełni zasłużoną polecanką). Obsługa pierwsza klasa - można marudzić i marudzić aż się w końcu znajdzie coś idealnego. Kupiłam Cayman z serii Sopie Verney Kingi. 30 F na moje 70 (b. ciasno 67)/91. Bardzo fajny biustonosz, ostatnio wrzuciłam go na balkonetkę. Niestety trochę za mocno się rozciągnął, ale spróbuję zwęzić. Mam cichą nadzieję, że kiedyś w Biulandii będą Effuniaki. Będą, prawda *robi oczy Kota w Butach*? Odpowiedz Link
ania.biulandia 1 grudnia - Dzień Darmowej Dostawy 30.11.10, 21:28 Miło mi poinformować, że Biulandia popiera akcję DDD, czyli Dnia Darmowej Dostawy, który obchodzimy dnia 1 grudnia. Wszystkie zamówienia złożone tego dnia są wysyłane na koszt Sklepu, bez względu na wartość zamówienia i formę przesyłki :) Zapraszam do skorzystania z tej okazji! Odpowiedz Link
ania.biulandia Rabat - 50% i -25% 16.12.10, 10:37 z okazji zbliżających się Świąt, Biulandia oferuje swoim Klientkom niesamowitą okazję do promocyjnych zakupów! Kup biustonosz i figi/szorty/stringi a na dół otrzymasz 50% zniżki! Dodatkowo na drugi zakupiony biustonosz otrzymasz 25% zniżki! Obniżka obowiązuje również modele przecenione. Po zamówieniu poczekaj na maila ze sklepu z obliczoną kwotą do zapłaty :) Oferta aktualna do 27 grudnia! Jednocześnie przypominam, że Biulandia ma w swojej ofercie bonu upominkowe, które doskonale nadają się na prezent. :) Odpowiedz Link
ania.biulandia Biulandia i facebook :) 17.12.10, 16:12 Biulandia raczkuje na facebooku www.facebook.com/pages/Biulandia/169435479742123?v=page_getting_started#!/pages/Biulandia/169435479742123ZAPRASZAM! Odpowiedz Link
roza_am Re: Biulandia i facebook :) - poprawny link :) 17.12.10, 16:23 www.facebook.com/pages/Biulandia/169435479742123?v=wall Odpowiedz Link
ania.biulandia Artykuł na portalu trojmiasto.pl 04.01.11, 21:32 Z radością i dumą obwieszczam, że ukazał się artykuł o mojej brafitterskiej pracy :) zdrowie.trojmiasto.pl/Stanik-na-karniszu-czyli-trofeum-mistrzyni-n44448.html Specjalnie założyłam BiuBiu bluzkę ;) Odpowiedz Link
ania.biulandia Pierwsze urodziny sklepu :) -20% !!! 04.02.11, 18:54 Z okazji pierwszych urodzin Biulandii proponujemy rabat -20% na cały asortyment dostępny w sklepie w 24h (również przeceniony). Aby skorzystać z rabatu wystarczy w polu na uwagi wpisać hasło: "urodziny" oraz poczekać na maila zwrotnego za sklepu z obliczoną kwotą do zapłaty. Z oferty można skorzystać od teraz do niedzieli do godziny 24.00 :) Odpowiedz Link
ania.biulandia Re: SKLEP www.biulandia.pl 18.02.11, 14:05 Nieśmiało informuję, że w Biulandii można już zaopatrzyć się w wiosenną broń przeciwko boczkom i tłuszczykom ;) - turkusowy model B4490 Shock Absorber! ZAPRASZAM! biulandia.pl/product_info.php?products_id=317&manufacturers_id=18&options_id=&rozmiar= Odpowiedz Link
mikaol Re: SKLEP www.biulandia.pl 18.02.11, 16:04 A czy rozmiarówka SA turkusowego będzie uzupełniana? Noszę zwykle 34HH ale pewnie SA trzeba brać 36H. No chyba, że nie występuje ten model w rozmiarch jak wyżej. Odpowiedz Link
ania.biulandia Re: SKLEP www.biulandia.pl 19.02.11, 18:50 Niestety turkusowy jest kolorem limitowanym i rozmiarówka nie będzie uzupełniana... :( Jeśli nosisz 34HH to bardzo prawdopodobne, że SA jednak potrzebny byłby 36H. Odpowiedz Link
ania.biulandia Panache Lucille już w sprzedaży! 02.03.11, 12:13 W Biulandii pojawiła się radosna Lucille :) ZAPRASZAM! Rozmiary: 30E-G 32D-G 34DD-G Majtki 8-14 ale są duuuże ;) biulandia.pl/advanced_search_result.php?keywords=lucille Odpowiedz Link
ana-331 Re: SKLEP www.biulandia.pl 21.04.11, 20:54 Chciałabym podzielić się swoimi doświadczeniami po zrobieniu zakupów w sklepie Biulandia - Profesjonalizm w pełnym wydaniu! Po długich i męczących poszukiwaniach odpowiedniego stroju kąpielowego natrafiłam na sklep Biulandia, który okazał się strzałem w dziesiątkę!Po wymianie szczegółowych, a zarazem sympatycznych maili i internetowej konsultacji dostałam swój IDEALNY strój. Pani Ania okazała się nie tylko profesjonalistką w tym co robi, ale także niezwykle miłą i serdeczną osobą. Myślę, że tak sprawnie obsługiwany sklep zasługuję na szóstkę z plusem! Nie mam zastrzeżeń co do funkcjonowania strony czy realizacji zamówień. Dodatkowym atutem są wszelkiego rodzaju promocje, obniżki, punkty rabatowe i i wyjątkowe okazje. Pani Ania to wspaniała brafitterka. Z pewnością będę korzystać ze sklepu Biulandia. Polecam gorąco! Baaardzo zadowolona Klientka Odpowiedz Link
marooschka Re: SKLEP www.biulandia.pl 11.02.12, 17:38 Widzę, że dawno nikt nie zamieścił recenzji Biulandii, a ja niedawno robiłam tam zakupy internetowe: Moim zdaniem sprzedaż internetowa działa bez zarzutu: szybka wysyłka (do zakupu dołączono mały katalog na ss12 - miły gest:)) i równie szybki zwrot pieniędzy na konto - przelew wykonano tego samego dnia, w którym do sklepu dotarł zwrot. W międzyczasie wymiana korespondencji mailowej - szybko i uprzejmie:) warto dodać, że w sklepie są dostępne małe rozmiary miękkich staników - obwód 28, miski d i dd, często pomijane w innych sklepach. Reasumując: polecam i będę zaglądać:) Odpowiedz Link
wujka Re: SKLEP www.biulandia.pl 19.04.12, 11:49 Pierwsze co mi się kojarzy z tym sklepem to przesympatyczna obsługa :) Właścicielka chętna do pomocy, szczególnie przy doborze rozmiaru – widać, że się orientuje w posiadanych w sprzedaży modelach. Wie które modele są ściślejsze, które mają większe czy mniejsze miseczki itp. Oprócz katalogowych zdjęć bielizny często wstawiane są też realne zdjęcia na własnej modelce i dokładne opisy. Zresztą Biulandia wstawia je też na Balkonetkę balkonetka.pl/katalog/user/biulandia Opłata za wysyłkę raczej niska, bo 6,5 zł, a powyżej 150 zł – gratis. Zamówienie realizowane bardzo szybko. Dołączony był formularz zwrotu i oddzielne paragony. Polecam szczególnie tym, które dopiero zaczynają kupować bieliznę przez internet. Odpowiedz Link
ania.biulandia wujka,marooschka,ana 19.04.12, 15:04 Bardzo dziękuję za komplementy :) Cieszę się, że moje zaangażowanie jest zauważane :) Robię wszystko żeby Klientki odbierały zakupy w Biulandii jako odskocznię od dnia codziennego :) Odpowiedz Link