Dodaj do ulubionych

SKLEP www.biulandia.pl

• ania.biulandia Dziękuję wszystkim za sobotnie spotkanie! 05.07.10, 00:37
      Dziewczyny, było bardzo miło, przyjemnie i twórczo :) Dziękuję, że byłyście i
      mam nadzieję, że rady Mahedy wszystkim Nam długo pozostaną w pamięci, a ja będę
      mogła z nich korzystać przy dobieraniu Wam biustonoszy ;)

Buziaki!
      Ania
      • maltez Re: Dziękuję wszystkim za sobotnie spotkanie! 05.07.10, 11:33
        Bardzo dziękuje za to spotkanie. Rady Mahedy są bezcenne i każda kobieta powinna
        to wiedziec. Miło mierzyło się biustonosze w tak fachowym towarzystwie. Ciasto i
        świeżutkie wiosenne kanapki mniam!

Bardzo miła sobota w babskim gronie.

Pozdrawiam :)
    • ania.biulandia Schłodzone ceny w Biulandii! 08.07.10, 20:53
      biulandia.pl/specials.php w dziale PROMOCJE obniżyliśmy ceny wielu
      produktów, w tym wiosenno-letnią kolekcję Keii i jej dolinkogenne plandże!

Zapraszamy!
    • ania.biulandia Podwójna premiera w Biulandi! 04.08.10, 21:40
      Serdecznie zapraszam do zapoznania się z pierwszą sierpniową nowością w Biulandii:
      Premiera podwójna gdyż witamy w sklepie nową markę - COMEXIM oraz pierwsze
      obwody 60. Obie te cechy posiada model PALOMA - lekko usztywniany biustonosz
      wykończony brązowym tiulem w beżowe kropki.

Na razie dostępny zakres rozmiarów to: 60D-G i 65C-F. Inne rozmiary zamówimy w
      miarę zainteresowania.

Z okazji premiery, do niedzieli 8 sierpnia, model PALOMA można kupić w Biulandii
      15% taniej! Wystarczy w komentarzach do zamówienia wpisać "PALOMA". Rabat nie
      nalicza się niestety automatycznie. Z płatnością proszę poczekać na informację
      ze sklepu potwierdzającą rabat.

Już niedługo również Jade w szerszej rozmiarówce.
    • ania.biulandia Dostawa Shock Absorber! 13.08.10, 21:30
      Do sklepu zawitała dostawa SA. Niepełna, ale polecam zajrzeć czy jest Twój
      rozmiar :) A dla subskrybentów newslettera (obecnych i nowych) niespodzianka cenowa!
    • ania.biulandia Wyprzedaż Pour Moi? Atrakcyjne ceny! 19.08.10, 18:26
      Zapraszam na wyprzedaż marki Pour Moi?

Atrakcyjne ceny miękkiej Opulencji, dwóch fasonów Essence i stroju kąpielowego
      Geometric!

biulandia.pl/specials.php
    • ania.biulandia Sophie Verney by Kinga 25.08.10, 23:41
      do sklepu zawitał model dla średniobiuściastych - Cayman firmy Sophie Verney by
      Kinga.

Model ten oparty jest na sprawdzonej już konstrucji (zeszłoroczna Vanilla) -
      półusztywniane miski z możliwością włożenia wkładek, przepiękne odpinane
      ramiączka i stabilny obwód.

Kinga charakteryzuje się dbałością o detale, także ten biustonosz pasujący do
      klimatu popołudniowej angielskiej herbatki na pewno Was nie zawiedzie :)

Model dostępny w rozmiarach 65E-G 70D-H
    • slotna Bardzo przyjemne zakupy :) 03.09.10, 12:16
      Zlozylam zamowienie i wplacilam pieniadze jednego dnia, nastepnego rano otrzymalam
      potwierdzenie wplaty, po poludniu paczka zostala wyslana. Dostalam punkty promocyjne do uzycia
      przy kolejnym zakupie, biustonosz zapakowany byl w fajny woreczek :) Zlozylam zamowienie
      przypadkowo w sumie, bo tylko tam wyguglalam stanik sportowy w moim rozmiarze, tym bardziej
      jestem zadowolona. Z samego stanika juz nie tak bardzo niestety, ale jest to moj pierwszy
      sportowy i po przymiarce wydawalo mi sie, ze jest ok. Nastepny wybiore mniejszy.
      A sklep na pewno polecam!
      • ania.biulandia Re: Bardzo przyjemne zakupy :) 03.09.10, 22:55
        Dziękuję za miłe słowa :)
        Życzę Tobie i sobie więcej takich przypadków ;) ale zakończonych satysfakcją z
        rozmiaru :)

Ania
    • ania.biulandia Re: SKLEP www.biulandia.pl 01.10.10, 21:24
      Tylko w ten weekend (piątek - niedziela) niepowtarzalna okazja do zaopatrzenia się w atrakcyjnej cenie w nudziaka - cielaka ;) czyli biustonosz w cielistym kolorze, który znakomicie sprawdza się pod białymi i jasnymi bluzkami!!!

Rabat 20% obejmuje modele, które w wyszukiwarce dostępne są pod kolorami: cielisty i złoty (z wyłączeniem kolekcji Amor Ewy Bien).

Rabat nie nalicza się niestety automatycznie. Proszę o wpisanie w Uwagach hasła: "nuuudny weekend" i poczekać z płatnością na maila zwrotnego z Biulandii :)
      • ania.biulandia 20% rabatu na cielaczki ;) 01.10.10, 21:26
        Temat do wcześniejszego posta ;)
    • ania.biulandia Promocyjne ceny KEIA PINK 14.10.10, 20:19
      Niesamowita okazja do zakupów w niskich cenach:
      - 20% na kolekcję bazową Keia (Georgie black, Ella black, Bridgette, Isabella Nude i Black, Natalie)
      - 15% od obniżonych wcześniej cen kolekcji sezonowych
      Rabaty dochodzą do 60-ciu procent!

biulandia.pl/index.php?manufacturers_id=10&search_specials=&options_id=&rozmiar=
      Oferta aktualna do niedzieli 17-tego października!
      ZAPRASZAM!
    • ania.biulandia Debiut Panache w Biulandii - Lizzie i Sadie 15.10.10, 15:23
      Miło mi poinformować, że dzisiaj w moim sklepie zadebiutowało Panache, linia Cleo. :)
      Dostępne modele:
      Sadie (28DD-G, 30DD-G, 32DD-G, 34F-G)
      i Lizzie (30HH-J, 32H-J, 36GG-HH, 38GG-HH)
      biulandia.pl/index.php?manufacturers_id=22&search_specials=&options_id=&rozmiar=
    • ania.biulandia Wyprzedaż Ewa Bien 29.10.10, 22:17
      Zapraszam na atrakcyjną wyprzedaż dwóch bardzo udanych, ale już zeszłosezonowych ;) modeli Ewy Bien
      Rea złota
      biulandia.pl/advanced_search_result.php?keywords=REA+Z%C5%81OTY
      Izyda czarno-turkusowa
      biulandia.pl/advanced_search_result.php?keywords=izyda+czarny
      Jeszcze duży wybór rozmiarów!
      ZAPRASZAM :)
    • ania.biulandia Promocja biało-czerwona -20% ! 10.11.10, 19:53
      Zapraszam do skorzystania z rabatu -20% na produkty białe i czerwone.
      Oferta aktualna jest do niedzieli 13-ego listopada, do godziny 24.00.
      Rabatem objęte są produkty dostępne w sklepie w 24h.
      biulandia.pl/index.php?search_specials=&options_id=40 biały
      biulandia.pl/index.php?search_specials=&options_id=41 czerwony
      • ania.biulandia Ostatnie godziny promocji! ZAPRASZAM! nt 14.11.10, 20:20

• ania.biulandia 17 listopad - rabat 15% na cały asortyment 16.11.10, 21:17
      Ekhm,
      jako że jutro ktoś obchodzi urodziny ;) Biulandia oferuje z tej okazji rabat 15% na cały asortyment :D Proszę o wpisanie hasła "URODZINY" w polu na komentarze, a w mailu zwrotnym otrzymacie wyliczoną sumę do zapłaty :)
      Z góry przepraszam za poślizg w jutrzejszym mailowaniu, ale będę robić tort, a potem go jeść ;)
    • ania.biulandia Dostawa sportowców! ;) 19.11.10, 18:35
      Informuję, że do Biulandii dotarła oczekiwana dostawa biustonoszy sportowych Shock Absorber. Dostępny szeroki zakres rozmiarów!

biulandia.pl/index.php?manufacturers_id=18&search_specials=&options_id=&rozmiar=
      A dla subskrybentów newslettera - niespodzianka!
      Zapraszam!
    • wild.orchid Re: SKLEP www.biulandia.pl 19.11.10, 20:55
      Kilka miesięcy temu byłam u p Ani (wiem, fatalna ze mnie klientka, że tak zwlekam z w pełni zasłużoną polecanką). Obsługa pierwsza klasa - można marudzić i marudzić aż się w końcu znajdzie coś idealnego.
      Kupiłam Cayman z serii Sopie Verney Kingi. 30 F na moje 70 (b. ciasno 67)/91. Bardzo fajny biustonosz, ostatnio wrzuciłam go na balkonetkę. Niestety trochę za mocno się rozciągnął, ale spróbuję zwęzić.
      Mam cichą nadzieję, że kiedyś w Biulandii będą Effuniaki. Będą, prawda *robi oczy Kota w Butach*?
    • ania.biulandia 1 grudnia - Dzień Darmowej Dostawy 30.11.10, 21:28
      Miło mi poinformować, że Biulandia popiera akcję DDD, czyli Dnia Darmowej Dostawy, który obchodzimy dnia 1 grudnia.
      Wszystkie zamówienia złożone tego dnia są wysyłane na koszt Sklepu, bez względu na wartość zamówienia i formę przesyłki :)
      Zapraszam do skorzystania z tej okazji!
    • ania.biulandia Rabat - 50% i -25% 16.12.10, 10:37
      z okazji zbliżających się Świąt, Biulandia oferuje swoim Klientkom niesamowitą okazję do promocyjnych zakupów!

Kup biustonosz i figi/szorty/stringi a na dół otrzymasz 50% zniżki!

Dodatkowo na drugi zakupiony biustonosz otrzymasz 25% zniżki! Obniżka obowiązuje również modele przecenione.
      Po zamówieniu poczekaj na maila ze sklepu z obliczoną kwotą do zapłaty :)

Oferta aktualna do 27 grudnia!

Jednocześnie przypominam, że Biulandia ma w swojej ofercie bonu upominkowe, które doskonale nadają się na prezent. :)
    • ania.biulandia Biulandia i facebook :) 17.12.10, 16:12
      Biulandia raczkuje na facebooku
      www.facebook.com/pages/Biulandia/169435479742123?v=page_getting_started#!/pages/Biulandia/169435479742123ZAPRASZAM!
      • roza_am Re: Biulandia i facebook :) - poprawny link :) 17.12.10, 16:23
        www.facebook.com/pages/Biulandia/169435479742123?v=wall
    • ania.biulandia Artykuł na portalu trojmiasto.pl 04.01.11, 21:32
      Z radością i dumą obwieszczam, że ukazał się artykuł o mojej brafitterskiej pracy :)
      zdrowie.trojmiasto.pl/Stanik-na-karniszu-czyli-trofeum-mistrzyni-n44448.html
      Specjalnie założyłam BiuBiu bluzkę ;)
    • ania.biulandia Pierwsze urodziny sklepu :) -20% !!! 04.02.11, 18:54
      Z okazji pierwszych urodzin Biulandii proponujemy rabat -20% na cały asortyment dostępny w sklepie w 24h (również przeceniony).

Aby skorzystać z rabatu wystarczy w polu na uwagi wpisać hasło: "urodziny" oraz poczekać na maila zwrotnego za sklepu z obliczoną kwotą do zapłaty.

Z oferty można skorzystać od teraz do niedzieli do godziny 24.00 :)
    • ania.biulandia Re: SKLEP www.biulandia.pl 18.02.11, 14:05

Nieśmiało informuję, że w Biulandii można już zaopatrzyć się w wiosenną broń przeciwko boczkom i tłuszczykom ;) - turkusowy model B4490 Shock Absorber! ZAPRASZAM!
      biulandia.pl/product_info.php?products_id=317&manufacturers_id=18&options_id=&rozmiar=
      • mikaol Re: SKLEP www.biulandia.pl 18.02.11, 16:04
        A czy rozmiarówka SA turkusowego będzie uzupełniana?
        Noszę zwykle 34HH ale pewnie SA trzeba brać 36H.
        No chyba, że nie występuje ten model w rozmiarch jak wyżej.
        • ania.biulandia Re: SKLEP www.biulandia.pl 19.02.11, 18:50
          Niestety turkusowy jest kolorem limitowanym i rozmiarówka nie będzie uzupełniana... :(
          Jeśli nosisz 34HH to bardzo prawdopodobne, że SA jednak potrzebny byłby 36H.
    • ania.biulandia Panache Lucille już w sprzedaży! 02.03.11, 12:13
      W Biulandii pojawiła się radosna Lucille :)
      ZAPRASZAM!
      Rozmiary:
      30E-G
      32D-G
      34DD-G
      Majtki 8-14 ale są duuuże ;)
      biulandia.pl/advanced_search_result.php?keywords=lucille
    • ana-331 Re: SKLEP www.biulandia.pl 21.04.11, 20:54
      Chciałabym podzielić się swoimi doświadczeniami po zrobieniu zakupów w sklepie Biulandia - Profesjonalizm w pełnym wydaniu!

Po długich i męczących poszukiwaniach odpowiedniego stroju kąpielowego natrafiłam na sklep Biulandia, który okazał się strzałem w dziesiątkę!Po wymianie szczegółowych, a zarazem sympatycznych maili i internetowej konsultacji dostałam swój IDEALNY strój. Pani Ania okazała się nie tylko profesjonalistką w tym co robi, ale także niezwykle miłą i serdeczną osobą. Myślę, że tak sprawnie obsługiwany sklep zasługuję na szóstkę z plusem! Nie mam zastrzeżeń co do funkcjonowania strony czy realizacji zamówień. Dodatkowym atutem są wszelkiego rodzaju promocje, obniżki, punkty rabatowe i i wyjątkowe okazje. Pani Ania to wspaniała brafitterka. Z pewnością będę korzystać ze sklepu Biulandia. Polecam gorąco! Baaardzo zadowolona Klientka
    • marooschka Re: SKLEP www.biulandia.pl 11.02.12, 17:38
      Widzę, że dawno nikt nie zamieścił recenzji Biulandii, a ja niedawno robiłam tam zakupy internetowe:

Moim zdaniem sprzedaż internetowa działa bez zarzutu: szybka wysyłka (do zakupu dołączono mały katalog na ss12 - miły gest:)) i równie szybki zwrot pieniędzy na konto - przelew wykonano tego samego dnia, w którym do sklepu dotarł zwrot. W międzyczasie wymiana korespondencji mailowej - szybko i uprzejmie:)

warto dodać, że w sklepie są dostępne małe rozmiary miękkich staników - obwód 28, miski d i dd, często pomijane w innych sklepach.

Reasumując: polecam i będę zaglądać:)
    • wujka Re: SKLEP www.biulandia.pl 19.04.12, 11:49
      Pierwsze co mi się kojarzy z tym sklepem to przesympatyczna obsługa :) Właścicielka chętna do pomocy, szczególnie przy doborze rozmiaru – widać, że się orientuje w posiadanych w sprzedaży modelach. Wie które modele są ściślejsze, które mają większe czy mniejsze miseczki itp.
      Oprócz katalogowych zdjęć bielizny często wstawiane są też realne zdjęcia na własnej modelce i dokładne opisy. Zresztą Biulandia wstawia je też na Balkonetkę
      balkonetka.pl/katalog/user/biulandia
      Opłata za wysyłkę raczej niska, bo 6,5 zł, a powyżej 150 zł – gratis.
      Zamówienie realizowane bardzo szybko. Dołączony był formularz zwrotu i oddzielne paragony.
      Polecam szczególnie tym, które dopiero zaczynają kupować bieliznę przez internet.
      • ania.biulandia wujka,marooschka,ana 19.04.12, 15:04
        Bardzo dziękuję za komplementy :) Cieszę się, że moje zaangażowanie jest zauważane :) Robię wszystko żeby Klientki odbierały zakupy w Biulandii jako odskocznię od dnia codziennego :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka