Dodaj do ulubionych

To działa!!!!!!!!!!! :D

23.05.11, 11:51
Jak to miło coś napisac z własnego, nabiustnego doświadczenia ( naocznego zresztą też :) )

Otóż na początku maja kupiłam dwa staniki Freya - estelle i pollyannę w tym samym rozmiarze 70FF. Estelle była nieco luźna w miskach, pollyanna akurat.
Po 3 tygodniach codziennego noszenia estelle ( ok. 10 godzin dziennie, chociaż na samym początku mniej, ale 5 godz. minimum ) , postanowiłam założyć pollyannę. Przymierzam ją wczoraj - i co widzę? Za mała w miskach !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czyli ... ten dobrze dobrany stanik działa !!!!!!!!!
:D
Szok.
Miły szok......
....ale....
.... teraz trzeba by schudnąć, żeby się zmieścić w pollyannę! .... :/
Obserwuj wątek
    • czarna.aza Re: To działa!!!!!!!!!!! :D 23.05.11, 11:53
      A to wszystko dzięki LOBBY !!!!!!!!!!!!
      To Wasza zasługa, nie moja!
      :D

Dziękuję !
      • noweti Re: To działa!!!!!!!!!!! :D 23.05.11, 12:19
        Gratuluje, jesli rzeczywiscie jest tak jak piszesz, choc musisz wziac tez pod uwage dzien cyklu, w ktorym obecnie jestes.
        Nie chodzi mi w tym poscie aby Cie zniechecic, ale migracja zazwyczaj trwa dosc dlugo, a w ciagu calego cyklu menstuacyjnego biust moze sie powiekszac nawet o jedna miske.
        Ale masz racje, dobrze dobrane biustonosze naprawde dzialaja. Ja jestem uswiadomiona od roku, pozbylam sie bulek spod pach i uwielbiam to, jak wygodnie czuje sie w tych wlasciwych biustonoszach:)
        • czarna.aza Re: To działa!!!!!!!!!!! :D 23.05.11, 13:01
          noweti napisała:

> Gratuluje, jesli rzeczywiscie jest tak jak piszesz, choc musisz wziac tez pod u
          > wage dzien cyklu, w ktorym obecnie jestes.
          > Nie chodzi mi w tym poscie aby Cie zniechecic, ale migracja zazwyczaj trwa dosc
          > dlugo, a w ciagu calego cyklu menstuacyjnego biust moze sie powiekszac nawet o
          > jedna miske.
          > Ale masz racje, dobrze dobrane biustonosze naprawde dzialaja. Ja jestem uswiado
          > miona od roku, pozbylam sie bulek spod pach i uwielbiam to, jak wygodnie czuje
          > sie w tych wlasciwych biustonoszach:)

Dzięki :)

Dlatego jestem taka zaskoczona!!!!
          Dzień cyklu akurat taki, ze biust powinien być właśnie mniejszy ... ???
          Bułki pod pachami mam nadal ogromniaste, az strach pomysleć, co będzie, jak spora ich część zechce wyemigrować do przodu...?! ;)

Czy to rzeczywiście możliwe, żeby efekty były widoczne po tak krótkim czasie????????
          No, chyba, że aż tak nagle przytyłam!? ( obwód wydaje się identyczny...)

???
          • kwiatek04 Re: To działa!!!!!!!!!!! :D 23.05.11, 13:56
            Tak, jest to mozliwe :) U jednych ta migracja bedzie szybka, u innych powolna, a u niektorych moze nie byc migracji ilosciowej, a tylko jakosciowej :)
          • madzioreck Re: To działa!!!!!!!!!!! :D 24.05.11, 02:26
            > Czy to rzeczywiście możliwe, żeby efekty były widoczne po tak krótkim czasie???
            > ?????

Możliwe i zdarza się - jeden z moich pierwszych wpisów na Lobby brzmiał: migracja po tygodniu?! Kupiłam na dzień dobry Arabellę 32HH, z minimalnym luzem w miseczkach. Po tygodniu luz zniknął, po dwóch chyba wyszły buły. Też myślałam, że cykl, chociaż nie ma on u mnie raczej wpływu na wielkość biustu, nie przytyłam... w tym staniku chodziłam dłuższy czas z braku kapuchy na nowy. Kolejna Arabella 32J - znów buły po tygodniu. Bałam się, że mi się miski skończą...;) Cały proces mojej migracji nie trwał dłużej niż miesiąc, jak podsumować okresy "wzrostu" biustu ;) I nawet nie wiem, skąd się te 2 rozmiary wzięły, bo nie miałam widocznych przy- i podpachowych ;)
            • czarna.aza Re: To działa!!!!!!!!!!! :D 24.05.11, 10:24
              madzioreck napisała:

> Możliwe i zdarza się - jeden z moich pierwszych wpisów na Lobby brzmiał: migrac
              > ja po tygodniu?! Kupiłam na dzień dobry Arabellę 32HH, z minimalnym luzem w mis
              > eczkach. Po tygodniu luz zniknął, po dwóch chyba wyszły buły. Też myślałam, że
              > cykl, chociaż nie ma on u mnie raczej wpływu na wielkość biustu, nie przytyłam.
              > .. w tym staniku chodziłam dłuższy czas z braku kapuchy na nowy. Kolejna Arabel
              > la 32J - znów buły po tygodniu. Bałam się, że mi się miski skończą...;) Cały pr
              > oces mojej migracji nie trwał dłużej niż miesiąc, jak podsumować okresy "wzrost
              > u" biustu ;) I nawet nie wiem, skąd się te 2 rozmiary wzięły, bo nie miałam wid
              > ocznych przy- i podpachowych ;)

Hmmm... czyli powinnam nabyć stanik o większych miseczkach.
              Buły pod pachami mam takie, że hej!
              Wystarczy na dwa rozmiary minimum ;)

Bardzo dobrze - lepiej mieć więcej w misce niż pod pachą!
    • anka-ania Re: To działa!!!!!!!!!!! :D 23.05.11, 17:14
      czarna.aza napisała:

> .... teraz trzeba by schudnąć, żeby się zmieścić w pollyannę! .... :/

O nie, nie! Dopasowuj ubrania do siebie, a nie siebie do ubrań!
      Pollyannę bez żalu sprzedaj np. na allegro, bo jeśli migracja będzie postępowała, to raczej już jej nie założysz. No i na razie nie kupuj więcej niż jednego biustonosza na raz i poczekaj aż rozmiar się ustabilizuje zanim zaczniesz szaleć z zakupami. :)
      • czarna.aza Re: To działa!!!!!!!!!!! :D 24.05.11, 10:35
        anka-ania napisała:

> czarna.aza napisała:
        >
        > > .... teraz trzeba by schudnąć, żeby się zmieścić w pollyannę! .... :/
        >
        > O nie, nie! Dopasowuj ubrania do siebie, a nie siebie do ubrań!
        > Pollyannę bez żalu sprzedaj np. na allegro, bo jeśli migracja będzie postępował
        > a, to raczej już jej nie założysz. No i na razie nie kupuj więcej niż jednego b
        > iustonosza na raz i poczekaj aż rozmiar się ustabilizuje zanim zaczniesz szaleć
        > z zakupami. :)

No, właśnie! Nie zaczekałam z tymi zakupami - błąd!
        Kupiłam 2 pollyanny - 1 białą, 1 czarną. Biała ciut większa, chociaż obie są w tym samym rozmiarze ( ??? ), ale pospieszyłam się z tymi zakupami.... :/
        Nie sądziłam, że będą takie efekty i w tak krótkim czasie!
        Jestem w momencie cyklu, w którym mam najmniejszy biust.
        Za jakiś tydzień zacznie mi się powiększać - i co wtedy?

Już mam lecieć kupować nowy, większy stanik?
        Czy wstrzymać się jeszcze chwilę???
        Kasy mi zabraknie, jak mi tak szybko się będzie wielkość piersi zmieniać... (chociaż zmiana miła sama w sobie).

Co robić?!?!
        Help!
    • irenka65f Re: To działa!!!!!!!!!!! :D 23.05.11, 21:40
      Ja też pierwszą zmianę zobaczyłam po trzech tygodniach. I już w pollyannę (mój pierwszy) nie weszłam. Teraz (po dwóch latach) noszę o oczko większą miseczkę niż na początku i zupełnie inne modele bo balkonetki tną mnie od góry. Tak więc, schudnięcie na pewno nie pomoże. Schudniesz w obwodzie, a do miski wejdą buły i zrobi Ci się za luźny obwód. Nie żałuj pollyanny. Są ładniejsze.
      • czarna.aza Re: To działa!!!!!!!!!!! :D 24.05.11, 10:45
        irenka65f napisała:

> Ja też pierwszą zmianę zobaczyłam po trzech tygodniach. I już w pollyannę (mój
        > pierwszy) nie weszłam. Teraz (po dwóch latach) noszę o oczko większą miseczkę n
        > iż na początku i zupełnie inne modele bo balkonetki tną mnie od góry. Tak więc,
        > schudnięcie na pewno nie pomoże. Schudniesz w obwodzie, a do miski wejdą buły
        > i zrobi Ci się za luźny obwód. Nie żałuj pollyanny. Są ładniejsze.

:(
        Żałuję, nie zdążyłam jej założyć nawet 1 raz! Tyle, co przymierzyłam.
        Tak się napaliłam na nowe staniki po uświadomieniu!!!!!
        Nie wiem, co i kiedy teraz kupić... I na ile czasu mi wystarczy...
        Nie mam jeszcze rozeznania w temacie...

Ech....
        • kotwtrampkach Re: To działa!!!!!!!!!!! :D 24.05.11, 16:00
          jezeli masz stanik w złym rozmiarze - spróbuj wymienić na większy ;-) mamy na lobby wątek
          forum.gazeta.pl/forum/w,32203,109795556,109795556,ZAMIENIE_STANIK_2.html do wymiany staników - moze akurat ktoś będzie miał odwrotną potrzebę i podobny stanik :-)
          • czarna.aza Re: To działa!!!!!!!!!!! :D 25.05.11, 09:32
            kotwtrampkach napisała:

> jezeli masz stanik w złym rozmiarze - spróbuj wymienić na większy ;-) mamy na l
            > obby wątek
            > forum.gazeta.pl/forum/w,32203,109795556,109795556,ZAMIENIE_STANIK_2.html do wymiany staników - moze akurat ktoś będzie miał odwrotną potrzebę i podobny stanik :-)

Dzięki, zaraz tam "zaglądnę".
            :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka