Dodaj do ulubionych

Samanta Dream

19.03.12, 18:48
Jak to jest z tymi obwodami Samanty? 60stka Semi rozciągnęła się, Inti mniej, ale też się rozciągnęła. Doszła dziś do mnie Dream push-up i... ścisła bardzo. W miskach fajna, więc ją zostawiam, przedłużkę dodam, ale ciekawi mnie czy się może rozejść czy już z przedłużką będzie stanowić duet na zawsze?
Obserwuj wątek
    • anirat Re: Samanta Dream 19.03.12, 18:55
      Mnie semi 80 nie rozciagła się ;/ i podszycie mnie bardzo uwiera, jak przesadze z dlugoscia noszenia to mnie rani nawet, i koszmarne sa boczne fiszbiny, wyginaja się i ranią :( Mimo, ze stanik ładnie kształtuje.
      • arienna Re: Samanta Dream 19.03.12, 19:02
        Taka nieprzewidywalność rozmiarowa zwyczajnie zniechęca do marki :/
    • pieczyste Re: Samanta Dream 22.03.12, 18:58
      No niestety, ich obwody to masakra:/ Mam Dream 60H- jest wyjątkowo ścisły. Ale mam też Areza granatowego i tu obwód się ciąąąąągnie. Rok temu byłam w ich sklepie firmowym w Makowie. Mierzyłam chyba kilkanaście modeli. I u żadnego innego producenta nie zaobserwowałam takich różnic. W zasadzie w każdym mierzonym modelu miałam inny rozmiar. Zresztą kupiłam dwa staniki w dwóch różnych rozmiarach.
      W ogóle to Samanta bardzo mi się podoba, estetycznie są dla mnie nr 1. Kroje również fajne (przynajmniej dla mnie, jak się sprawdzają na większym biuście nie wiem) ale materiały z których szyją są beznadziejne:( Oglądałam model z ostatniej kolekcji (i to z tej najdroższej linii) i niestety nic się nie zmienia.
      • arienna Re: Samanta Dream 23.03.12, 14:45
        Dziękuję za podpowiedź, odsyłam Dream. Zniechęcam się do Samanty z powodu tej rozmiarowej loterii.
        • pieczyste Re: Samanta Dream 25.03.12, 20:35
          Nie chciałam zniechęcać, ale w zasadzie to sama się czuję do nich zniechęcona. Trafiają w mój gust idealnie. Widać że inni producenci idą do przodu, a Samanta jakby się cofała. Może to moje złudzenie, ale kilka lat temu mieli lepsze materiały. Kiedyś rozmawiałam z jedną właścicielka sklepu z bielizną i spytałam czemu zrezygnowała z Samanty. Powiedziała mi, że bardzo obniżyli loty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka