nowokaina123 08.09.13, 15:38 Dziewczyny, a może wiecie, gdzie we Wrocławiu mogę przymierzyć staniki Ewy Bień? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ochanomizu Re: Ewa B - WRocław 09.09.13, 18:12 Według strony Ewy Bien: -Granex, ul. Szczytnicka 39 -Matina, Jedności Narodowej 98 -Salon Milla, ul. Ruska 34 -OnlyHer, ul. W. Jagiełły 3 lok 7 -Forleaf, pl. Powstańców Śl. 7 Granex, Milla, Onlyher na pewno mają, bo widziałam ;) Chyba największy wybór miał Granex. Matiny i Forleaf nie znam. Odpowiedz Link
torteluga Re: Ewa B - WRocław 10.09.13, 13:03 Nawet nie wiedziałam, że na Rondzie jest sklep z bielizną, tam był chyba sklep z ciuchami. Odpowiedz Link
amazonkamdstyl Re: Ewa B - WRocław 26.09.13, 19:38 Witam, zapraszamy do sklepu z bielizną AMAZONKA - MDSTYL na ul. Piłsudskiego 97, we Wrocławiu. W szerokim asortymencie posiadamy, między innymi biustonosze marki EWA BIEN www.mdstyl.pl Odpowiedz Link
bra-shop.wroclaw Re: Ewa B - WRocław 27.09.13, 10:48 W tym miesiącu rozpoczęliśmy współpracę z firmą Ewa Bien, więc również u nas można przymierzyć biustonosze tej firmy :) Zapraszamy i pozdrawiamy serdecznie, Bra-Shop ul. Hubska 76 B Wrocław (nowy, pomarańczowy budynek, przy przystanku tramwajowym "Prudnicka") www.bra-shop.pl Odpowiedz Link