Dodaj do ulubionych

Sklepy i bra-fitting

01.05.08, 11:19
Do założenia tego watku zainspirował mnie artykuł Hilary Freeman zamieszczony w brytyjskim Daily Mail
www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=561549&in_page_id=1879&ICO=FEMAIL&ICL=TOPART
Autorka, znając zwój właściwy rozmiar, postanowiła przetestować sklepy w celu oceny umiejętności dopasowania odpowiedniego rozmiaru stanika. Na placu boju pozostały wyłącznie sklepy Rigby&Peller i Bravissimo. Pod artykułem są równiez komentarze, do ktorych przeczytania zachęcam.

Na podobny eksperyment w polskich sklepach zdobyła się przedstawicielka Brastopu, przebywająca właśnie w Polsce. Swoimi wrażeniami podzielila sie z Kasica w wywiadzie zamieszczonym w Stanikomanii
stanikomania.blox.pl/2008/04/Duze-miseczki-za-nieduza-cene-czyli-wywiad-z.html
Zresztą testowanie polskich sklepów chyba nie ma sensu. A może się mylę?
Obserwuj wątek
    • adryjanna Re: Sklepy i bra-fitting 01.05.08, 11:54
      Coś podobnego było w programie Trinny i Susany. Też przetestowały kilka sklepów
      i o dziwo... w każdym wymierzono im inny rozmiar.
      W moim mieście jest jeden sklep, w którym ekspedientka jest dość kompetentna i z
      tego, co się znam na ludziach zauważyłam, że chyba też mam małą rozmiarową
      obsesję. Jednak z braku asortymentu jej wiedza i tak na niewiele to się zdaje.
    • paulina_h81 Re: Sklepy i bra-fitting 01.05.08, 12:00
      Ameryki nie odkryla, hehehehe.
    • charm Re: Sklepy i bra-fitting 01.05.08, 12:16
      Chętnie przeprowadziłabym taki eksperyment, ale nie chcę nieuczciwie podchodzi
      do sklepów - bądź co bądź, w promieniu kilkudziesięciu km nie ma żadnego sklepu,
      który miałby cokolwiek na mnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka