wkroplideszczu bianna 18.05.08, 11:31 Kupiłam od niej przepiękną białą Zetkę i jestem niesamowicie zadowolona, świetny kontakt mailowy, odpowiadała z cierpliwością, bardzo szczegółowo na wszystkie moje pytania, staniczek wysłała od razu po tym jak dostała pieniążki na konto, tak jak się umówiłyśmy. Odebrałam ją jako bardzo miłą, serdeczną i konkretną:) Odpowiedz Link
butters77 Re: bianna 19.05.08, 16:30 Podpisuję się pod pozytywnym komentarzem dla Bianny:) Kupiłam od niej Freyę Antoinettkę - przyszła błyskawicznie, poleconym, jest ślczna, wszystko OK:) Odpowiedz Link
adomix lasillaamarilla 19.05.08, 13:54 Kupiłam od tej forumki staniczek Fantasie Rimini Coral 65F.Na zakup zdecydowałam się w piątek po południu i od razu zrobiłam przelew.Dzisiaj,czyli w poniedziałek ok.godz.11-tej otrzymałam przesyłkę.Staniczek jest śliczny i leży na mnie jak ulał.Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z lasilląamarillą i polecam jeśli będzie jeszcze coś sprzedawała. Odpowiedz Link
dominiz Re: lasillaamarilla 09.06.08, 13:43 przyłączę się:) ja kupiłam od tej forumki 2 staniki arabelkę i maise, arabelka jest moim najlepszym stanikiem, z maise chyba jednak będę musiała sie rozstać (bo za duże ma miseczki) ale transakcja bardzo udana, przesyłka była u mnie ekspresowo:) Odpowiedz Link
nika.86 Re: lasillaamarilla 21.06.08, 21:38 Rowniez pozytyw. Dobry kontakt, superszybka wysylka. :) Odpowiedz Link
joana.mz Re: lasillaamarilla 22.06.08, 22:20 Kupiłam freya phoebe i wystawiam zasłużonego pozytywa. Staniczek zgodny z opisem (nowy), bardzo szybko wysłany. Odpowiedz Link
gramma5 Re: lasillaamarilla 24.07.08, 09:59 Ja również polecam i dziękuję za szybką i sympatyczną transakcję :) Odpowiedz Link
the_mariska agamara1 19.05.08, 17:28 Najbardziej wzorowy sprzedawca na świecie: z wyrozumiałością poczekała tydzień na wpłatę pieniędzy (gdy okazało się, że skończyły się moje studenckie fundusze), a tuż po otrzymaniu przelewu wysłała stanik z prędkością światła. I do tego tak porządnie zapakowany, że nawet katastrofa kolejowa by mu nie zaszkodziła :) Bardzo pozytywnie :) Odpowiedz Link
m.arta.m zuzia_8 19.05.08, 18:00 Wszystko w porządku, miły, pomocny kontakt mejlowy. Stanik idealnie opisany i w stanie własnie takim, jak opisywany. Wysyłka szybka, priorytetowa. Stanik zapakowany pancernie i pomiędzy bezzapachowym a ładnie pachnącym :) Dziękuję :) Odpowiedz Link
m.arta.m Re: zuzia_8 04.07.08, 15:48 po raz kolejny- duży plus. Dużo by opisywać (w związku z poprzednimi zakupami dostałam mejla z pytaniem, czy nie byłabym zainteresowana, później, gdy zastanawiałam się jeszcze nad kolejną rzeczą, to poczekała z wysyłką na moją decyzję, obie rzeczy wysłane zanim jeszcze pieniądze za drugą rzecz miały szanse dotrzeć, w końcu porządnie zapakowane i wysłane priorytetem), ale wszystko bardzo w porządku :) Odpowiedz Link
madziaost kasia_234 20.05.08, 14:48 przesyłak dotarła dziś, wszystko ok, zgodne z opisem. przemiły kontakt mailowy:) polecam Odpowiedz Link
yo_anka Zazulla 20.05.08, 22:18 Składam podziękowania dla Zazulli za 3 śliczne staniczki które od niej nabyłam w niewygórowanej cenie: Tango II apricot, Panache śliczny śliwkowy chyba Fiesta i przepiękną Freyę Tutti Frutti Chwalę za: świetny kontakt mailowy + doskonałe fotki z wymiarami super szybka przesyła dobrze opakowana Dzięki i pozdrawiam! YoAnka Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Zazulla 21.05.08, 17:04 A ja od Zazulli nabylam top Bravissimo. Bez zbednych ceregieli- wplacilam na jej konto, szybciutko dostalam top w wielkiej kopercie. Jestem bardzo zadowolona i dziekuje serdecznie, choc minelo juz troszke czasu od naszych zakupow. Odpowiedz Link
aga.kai Re: Zazulla 02.06.08, 09:13 Zakupiłam od Zazulli nowe przeróżowe figi i stringi :) Towar zgodny z opisem, odstępstwa od tradycyjnej rozmiarówki opisane przez Zazullę bardzo precyzyjnie, dzięki czemu mogłam trafic w rozmiar. Wysyłka i kontakt szybkie i bezproblemowe. Polecam! Odpowiedz Link
nisiaczek28 Re: Zazulla 03.06.08, 20:46 Ja kupiłam od Zazulli prześliczne szorty Fantasie Fern :) Przesympatyczny kontakt mailowy, wysyłka błyskawiczna. Naprawdę gorąco Polecam!!! Odpowiedz Link
wyrodna_matka_huberta Re: Zazulla 10.06.08, 11:37 Dołączam się z podziękowaniami dla Zazulli. Kupiłam u niej freyowe majteczki. Produkt, sprzedająca - wszystko super! Odpowiedz Link
daslicht Re: Zazulla 05.08.08, 21:59 Kupiłam u Zazulli niebieską tunikę Bravissimo i jestem bardzo zadowolona. Przesyłka doszła szybko, była porządnie zapakowana i przy okazji zobaczyłam, że mogę spokojnie kupować rozmiar 12 zamiast 14, bo ciuchy Bravissimo mają naprawdę sporo miejsca na biust i nie trzeba nic zawyżać "żeby sie zmieściło" :) Odpowiedz Link
magda_552 Re: Zazulla 21.08.08, 16:40 świetny kontakt @, mega dokładne zdjęcia, świetny opis stanika i szybciutka wysyłka Odpowiedz Link
yo_anka zosiaania 20.05.08, 22:21 dziękuje Zosiani za fajny nowiutki z metkami Tango II. przesyłka super szybka i wszystko jak należy. przemiły kontakt mailowy :) dziękuję serdecznie i pozdrawiam! Odpowiedz Link
aquira sheena777 20.05.08, 22:32 Dobry kontakt i błyskawiczna przesyłka! W kilka dni po ustaleniu zakupu biustonosz pojawił się u mnie:) Stanik jak najbardziej zgodny z opisem. Polecam :):) Odpowiedz Link
aaannn mauzonka 20.05.08, 22:36 Dzięki Pani Moderatorce jestem bogatsza w Tango Floral. Stanik świetny, nowiutki i wysłany bardzo szybko. Dziękuję! Odpowiedz Link
aaannn popea1 20.05.08, 22:42 Zakupiłam Lepel Unę. Nowy, nie śmigany-zgodnie z opisem. Bardzo miły kontakt i szybka wysyłka. Kolejna forumka zasługująca na pochwałę. Dzięki! Odpowiedz Link
kasia_234 Re: mama_ryba1 01.06.08, 21:55 Ponowna transakcja i ponownie same plusy. Przemiły kontakt, szybka wysyłka, jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link
aeyola Re: mama_ryba1 31.08.08, 21:36 Wspaniały kontakt, błyskawiczna przesyłka zgodna z opisem :-) Polecam! Odpowiedz Link
ajaniechcekonta Re: avocado66 02.06.08, 15:44 kasia_234 napisała: > Bardzo miły kontakt, szybka wysyłka, polecam :) dopisuje sie, przesylka zostala wyslana priorytetem zaraz po wpłaceniu pieniędzy na konto, towar zgadza sie z opisem i zdjeciami Odpowiedz Link
thin_lizzy Restless 23.05.08, 19:02 Transakcja jak najbardziej udana, stanik cudowny, zgodny z opisem. Uczciwa Biuściasta :) Odpowiedz Link
pssw LULILULI 23.05.08, 21:53 super ekstra staniczek!!!!zapakowany lepiej niż w sklepie, przemiły kontakt mailowy, mogę jedynie żałować że nie mieszkamy w jednym mieście,:( ale wszystko super!!!!! Odpowiedz Link
luliluli Re: LULILULI 24.05.08, 10:35 dziękuję:) teraz nareszcie wiem, jaki masz nick na forum;))) Odpowiedz Link
aga.kai Re: LULILULI 24.06.08, 08:47 Staniczek zgodny z opisem, świetny kontakt, szybka wysyłka. Genialnie zapakowany usztywniany stanik - nie miało się mu prawa nic stać w takiej koszulce :) Bardzo polecam! Odpowiedz Link
adryjanna moonlight80 25.05.08, 00:15 Bardzo miła forumka, która świetnie się wywiązała z transakcji - stanik dotarł ekspresowo, wymieniłyśmy przemiłe maile. Jestem tym bardziej zachwycona, że moja nowa Madison to strzał w dziesiątkę ;) Jeśli jeszcze kiedykolwiek będzie coś sprzedawać, to brać z peeełnym zaufaniem :) Odpowiedz Link
adomix zarin 26.05.08, 11:29 Kupiłam od tej forumki Tango plunge.Bardzo dobra współpraca,sympatyczna korespondecja mailowa.Przesyłka szybko przesłana i solidnie opakowana.Jestem zadowolona ze współpracy i staniczka,oczywiście,też. Odpowiedz Link
fiamma75 friday133 26.05.08, 13:42 Kupiłam 2 staniki w b.przystępnej cenie, które b. szybko mi przysłała. Naprawdę miły kontakt. Odpowiedz Link
maja_sara Justinehh 26.05.08, 23:47 Kupiłam od Justinehh stanik Freya Lucille 30 hh. Wszystko jak najbardziej OK i zgodne z obietnicami sprzedającej :-) Stanik nowy, z metkami, wysłany zaraz po przelaniu przeze mnie pieniędzy. Jestem zadowolona :-)) Odpowiedz Link
sheilunia bathilda 27.05.08, 23:40 Mój pierwszy stanik kupiony na Lobby, kilka miesięcy temu (używana Curvy Kate, portia black). Bardzo miły kontakt mailowy, bathilda wyjaśniała mi wszystko z dużą cierpliwością, staniczek opisała dokładnie, przesyłka poszła zaraz po tym, jak pieniążki trafiły na konto. To była dla mnie spora nerwówka (pierwsze zakupy przez neta), ale wymiana maili w trakcie oswoiła mnie z takimi zakupami :D Dziękuję pięknie i polecam serdecznie Odpowiedz Link
sheilunia bravvurka 27.05.08, 23:48 Kupiłam 2 staniczki w kwietniu (just peachy i flirtelle daisy), oba dobrze opisane, stan faktyczny zgadzał się dokładnie z tymi opisami, przemiły kontakt mailowy, szybka realizacja. Dziękuję serdecznie i polecam :) Odpowiedz Link
bravvurka Re: bravvurka 15.08.08, 09:27 Dziękuję bardzo :) Dopiero dziś zobaczyłam ten wpis :) Odpowiedz Link
sheilunia olusimama 28.05.08, 00:01 Bardzo rzetelny i dokładny opis staniczka, przemiły kontakt mailowy. Kupiłam używaną Freyę Tigerlilly, dotarła szybciutko. Dziękuję serdecznie. Odpowiedz Link
yaga7 Re: olusimama 05.08.08, 10:19 Pełen profesjonalizm :) Ekspresowa wysyłka i super komplecik Dzięki raz jeszcze!! Odpowiedz Link
m.arta.m mig_usia 29.05.08, 12:09 Zostałam uszczęśliwiona przez mig_usię i nigdy jej tego nie zapomnę :) Przemiły kontakt przed, w trakcie i po zakupie. Wysyłka błyskawiczna, do tego priorytet, więc stanik jest u mnie już na drugi dzień po wysyłce, a tak mogłabym ją odebrać dopiero w przyszłym tygodniu. Opakowanie pancerne, do którego dobierać przez chwilę się bałam, bo paznokcie rady nie dawały, a oczami wyobraźni już widziałam śliczne strzępki Arabelki po spotkaniu z nożyczkami... ;) Dziękuję bardzo. Odpowiedz Link
m.arta.m nightbutterfly 29.05.08, 12:13 Sprzedaż wprawdzie nie stanika, a majtek, ale przez forumową giełdę i majtek z kompletu stanikowego, więc miejsce na komentarz jak najbardziej słuszne. Pomoc w doborze rozmiaru, miły, bezproblemowy, systematyczny kontakt, brak oporów przed alternatywnymi sposobami wysyłki (inpost), zdecydowanie widoczne zaangażowanie. Wszystko na szóstkę :) Odpowiedz Link
evelinko PODZIĘKOWANIA DLA NARCYZY 5 01.06.08, 21:33 Staniczek w takim stanie jak opisywała (nowy) , szybka przesyłka, miły i sprawny kontakt :) Jeszcze raz dziękuje :) Odpowiedz Link
marla30 Bluebebe 01.06.08, 21:53 Przemiły kontakt, przemiła osoba, nowy stanik był brand new :). Odpowiedz Link
aeyola Re: Bluebebe 02.09.08, 14:30 Wspaniały, przesympatyczny kontakt. Świetnie się rozmawia i bardzo miło :-) Przesyłka jak błyskawica! A biustonosz zgodny z opisem - nowiutki. Serdecznie polecam :-) Odpowiedz Link