Dodaj do ulubionych

BBC "My Big Breasts and Me"

03.06.08, 12:37
Znalazłam w sieci klip z programu BBC o biuściastych:
jezebel.com/5012463/for-some-women-big-boobs-are-a-pain-in-the-butt-and-back-and-neck
Ja jako uczestniczka siostrzanego forum małobiuściastych się nie znam, ale z
programu wynika, że nawet Angielki mają problemy ze znalezieniem stanika.
Prawda-li to? Czy BBC w kwestii kompetentnej rozmowy o stanikach przewyższa TVN?
Obserwuj wątek
    • maheda Laska odrzuca inferno 03.06.08, 12:54
      i tango II stwierdzając, że to niedobre rozmiary.
      Nie dziwię się, że przy swoim rozmiarze biustu nie może znaleźć Inferno na
      siebie, ale dlaczego Panache się jej nie podoba, to nie wiem.
      No i w gruncie rzeczy zakłada na siebie stanik, który nie daje jej wsparcia.

Tamta panna z miseczką F powinna spróbować jakichś ciuchów Bravissimo :) No i
      jak dla mnie, to ona raczej nie ma F...
    • szelmiasta Re: BBC "My Big Breasts and Me" 03.06.08, 13:16
      Łomatko, co za głupi program. Cóż dziwnego w tym, że te staniki nie pasują na tę
      pierwszą dziewczynę, skoro wszystkie są w złym rozmiarze? Powiedziane jest, że
      ma 28K, a mierzy od 30 w górę i za małe miski. A co do tej drugiej, to
      faktycznie - wystarczy pójść do Bravissimo, zwłaszcza że ich ceny nie są w
      porównaniu z innymi angielskimi sklepami jakieś strasznie wysokie. Poza tym
      pokazuje pięknie angielską mentalność w kwestii ubierania się na 'night out' -
      brrr...
      Ogólnie wniosek taki, że dużo problemów rozwiązałaby wizyta w Bravissimo albo
      innym sklepie dla 'big boobed women'.
      A że Angielki mają problem ze znalezieniem stanika, to prawda-li jak najbardziej
      - większość nie zna swojego rozmiaru (co zresztą głosi strona Bravissimo). Jest
      lepiej niż w Polsce, bo jak się wie, gdzie szukać, to się znajdzie, ale wyspa
      ideałem nie jest w żadnym wypadku.
      • abere8 Re: BBC "My Big Breasts and Me" 05.06.08, 10:19
        szelmiasta napisała:

> Cóż dziwnego w tym, że te staniki nie pasują na tę pierwszą dziewczynę, skoro
        wszystkie są w złym rozmiarze? Powiedziane jest, że ma 28K, a mierzy od 30 w
        górę i za małe miski.

Dokladnie, a w dodatku mowia, ze wydaje fortune na staniki, gdzie naprawde w
        Bravissimo mozna kupic je w dobrej cenie, nie mowiac juz o Brastopie.

Poza tym
        > pokazuje pięknie angielską mentalność w kwestii ubierania się na 'night out' -
        > brrr...

No, zwlaszcza, ze ta koszula, w ktora sie w koncu ubrala, jest jej chlopaka,
        wiec juz tym bardziej co jej szkodzi, ze nie bedzie na siebie zwracac uwagi. To
        samo jest w Nowej Zelandii - dziewuszki w zwiewnych bluzeczkach czy bez rekawow
        w sobotni wieczor, kiedy ja jestem w kurtce zimowej, czapce i szaliku.

Wkurzyla mnie tez ta lekarka, ktora mowila o bolach plecow czy wglebieniach na
        ramionach, zamiast poradzic, ze wystarczy zalozyc dobry stanik. Pewnie ona jest
        z takich, co to sie ciesza, ze przynajmniej "maja" standartowe 75B i nie maja
        takich problemow...
    • mary_lu Re: BBC "My Big Breasts and Me" 03.06.08, 13:33
      Odkąd znalazłam LB zauważam coraz więcej kobiet, które uwielbiają
      mieć problem ze swoimi "wielkimi piersiami, które przyciagają uwagę
      wszystkich". Nawet mieszkając w raju stanikowym i znając swój
      właściwy rozmiar będą sabotażować własne stanikowe zakupy żeby
      móc "skarżyć się" każdemu, kto się tylko nawinie, że ich piersisą
      problemem i obowiązkowo dokonuja przy tym prezentacji świecąc "seksi
      bułami".

Psychoterapeuta pomoże na to w max. 10 sesjach, przyjaciółka z
      ostrym jęzorem w ciągu 15 minut :D
      • kasica_k Re: BBC "My Big Breasts and Me" 05.06.08, 15:36
        Bo są osoby, które w ogóle _lubią mieć problem_, nieważne z czym. To chyba taki
        sposób na zwracanie na siebie uwagi. I chyba objaw "niedostatku" prawdziwych
        problemów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka