myff Sfeterek;) 17.04.10, 12:49 Przeszłam samą siebie. Kupiłam sweter w kolorze, który mi się nie podoba, nieco przy mały, w beznadziejnym fasonie, choć trochę podkreśla biust, ale głównie go optycznie pomniejsza i tnie na pół a la biodrówki pupę(żeby zilustrować to optyczne pomniejszanie). Ma kaptur, który mi działa na nerwy, ale...jest zapinany na wielkie haftki:D i z powodu tych wielkich, cudownych haftek zakupiłam ten okropny sweter i czasem go zakładam, żeby móc przy tych haftkach manipulować. Teraz mam je i z tyłu i z przodu, na wierzchu i pod spodem. Jestem chora:D Odpowiedz Link
edhelwen sen - znowu :P tym razem "effuniak" 17.04.10, 15:27 śniło mi się, że zamówiłam cielistego o obwodzie 70, miski nie pamiętam ;) Miskowo był w sam raz, a obwód za luźny :( Koszmar senny xD Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: stanikowe dziwactwa, zboczenia i skrzywienia; 18.04.10, 16:58 tez zaczelam dobierac kolczyki do stanika, ech... ;) i powoli ciuchy takoz. moge do kazdej bluzki biubiu zalozyc odpowiadajacy jej stanik, mam porobione "w glowie" pary :D Odpowiedz Link
anka_z_lasu przyszło lato, oglądam kobietom plecy 12.06.10, 14:26 Złapałam się na tym, że oglądam się za kobietami na ulicy sprawdzając, gdzie mają na plecach obwód. Zwłaszcza, jeśli panie są dużobiuściaste i nie wyłażą im buły, bo wtedy albo zmieściły biust w 85D ;) albo mają dobrze dobrany stanik. Po prostu z ciekawości to robię, sprawdzając jak się w stolicy szerzy wiedza stanikowa. Więc jeśli ktoś się Wam gapi na plecy - to mogłam być ja, nie lękajcie się ;) Odpowiedz Link
beniutka_bo a ja bym rozdawała piersiówkę :] 12.06.10, 14:27 Bo aż żal patrzeć,jak niektóre kobiety się meczą. Odpowiedz Link
indigo-rose Re: przyszło lato, oglądam kobietom plecy 12.06.10, 14:32 U mnie w bloku mieszka kobieta, która albo nie nosi wcale biustonosza i ma biust w okolicy bioder (to nie jest przenośnia) albo nosi biustonosz i ma biust w okolicy bioder, dodatkowo zmasakrowany i przypominający sześciopierś. Nawet nie wiem, co to może być za rozmiar, ale podejrzewam jakiś okrutnie rozciągnięty trzydziestoletni 110B. Niestety pani bardzo mało kontaktowa... Odpowiedz Link
jehanette Re: przyszło lato, oglądam kobietom plecy 13.06.10, 12:25 Ja też tak mam! :D Wnioski z obserwacji są niestety smutne :( Odpowiedz Link
indigo-rose odliczanie 12.06.10, 14:41 Żeby się nie stresować, liczyłam w myśli od 100 do 0. Było nieźle, dopóki nie zaczęłam liczyć: 39, 38, 36, 34, 32, 30... Odpowiedz Link
mssselfdestruct Też śnią mi się staniki 12.06.10, 15:47 Ostatnio np. miałam sen, że koleżanka, z którą prowadzę bloga, napisała notkę o staniku naszej innej koleżanki i dała fotkę Kasi Cichopek z wystającą Porcelanką, tylko, że na tej fotce nie było KC tylko ta koleżanka właśnie :PP co było dziwne, bo koleżanka-blogerka nie siedzi w temacie stanikowym ani trochę. No i oczywiście dekolty i plecy oglądam każdej przechodzącej dziewczynie. I na tapecie w telefonie mam od jakiegoś czasu maskaradki, wcześniej antośkę, teraz tifannego, bardzo się mojemu koledze z ławki podobają :DD Odpowiedz Link
zmijunia.lbn podróże ;) 13.06.10, 22:34 Właśnie pakuję się na ok. tygodniowy wyjazd i największym problemem jest spakowanie staników. Przecież tym, które zostaną, będzie smutno.. :( Odpowiedz Link
sierzgu nie mogę się skupić rozmawiając z przełożoną... 14.06.10, 13:42 ... bo cały czas patrzę na jej biust i toczę bój w myślach: powiedzieć że ma zły stanik? nie powiedzieć? ;) Odpowiedz Link
agus2412 Re: nie mogę się skupić rozmawiając z przełożoną. 14.06.10, 13:57 Gdybym ja powiedziała swojej w byłej pracy to by mnie zwolniła :)) Odpowiedz Link
eloquor Re: nie mogę się skupić rozmawiając z przełożoną. 14.06.10, 14:09 A ja swojej powiedziałam. Poszła do sklepu, dowiedziała się że zamiast 75B powinna mieć 65D. I nie uwierzyła. Zadzwoniła do mnie z wiadomością, że "ta pani w sklepie musiała się pomylić". Ręce opadają:( Odpowiedz Link
mania_aniam Dzien Ojca;) 17.06.10, 22:21 Na fejsbuku z boku jest banner: 'Czekoladowe auto dla Taty! Idealne na Dzien Taty! Porshe zostalo wykonane z pysznej mlecznej czekolady!' A ja okrzyk bojowy do mojego TZ: o jeju! idealne dopasowanie na dzien taty?!?!?!;] Odpowiedz Link
azymut17 Mąż Lobbysta :-) 30.06.10, 23:34 Rodzinka od tygodnia na wakacjach, zaraz do nich dołączę, więc dzwonię do ślubnego z pytaniem, co przywieźć. Wśród ok. 5 rzeczy wymienił... miarkę! "Bo wiesz, tu jest dużo pań też z dziećmi i tak siadamy i gadamy, one o ciuchach, dzieciach i porodach, to ja im o stanikach. Tak się zainteresowały, że musisz im po przyjeździe wszystko wyjaśnić i pomierzyć je". Jestem żoną lobbysty - jak to dumnie brzmi :-))) Odpowiedz Link
bebe.lapin dlaczego warto wybrac sie do Polski.. 05.07.10, 18:49 Odprowadzalam dzis najlepsza miejscowa psiapsiolke na pociag, gdyz wyjezdzala na wakacje na 2 miesiace (co ja biedna zrobie bez niej ;(, wiec raz, ze chcialam sie z ia pozegnac, a dwa, pomoc w niesieniu bagazy. stoimy na peronie, pociag niedlugo odjezdza i w pewnym momencie ona mowi: wiesz, nie wiem, jak to bedzie z wakacjami w przyszlym roku, pewnie nie bede miala takich dlugich jak te, ale jesli bede mogla urwac sie tak na tydzien, to moglybysmy pojechac razem do Polski, na wielki szoping stanikowy...:D Odpowiedz Link
milstar Idea lobby nie zaginie ;) 12.08.10, 01:18 Moja 6-letnia bratanica raz podejrzała, jak oglądałam staniki w necie. Teraz sama się domaga, żeby jej kolejne pokazywać. Potrafi "na oko" ocenić wielkość (na zasadzie - te dla mamy, te dla Ciebie, te dla cioci). Dziś wybrała dla siebie 10 modeli i dopiero wtedy dała mi spokój. Kilka dni temu próbowałam jej wmówić, że nic nowego w sklepach się nie pojawiło. I co usłyszałam? "Pooglądajmy te stare". Jak nic kolejna maniaczka rośnie Odpowiedz Link
zazulla Ania Przybylska i drapiące Panache :) 31.10.10, 12:48 Śniło mi się dzisiaj, że brafittingowalam w sklepie BiuStyl Anię Przybylską i ona marudziła, że push upy Panache są ze strasznie szorstkich materiałów :D Udowadniała to szorując biustonoszem po moim policzku :D Odpowiedz Link
edhelwen Re: Ania Przybylska i drapiące Panache :) 31.10.10, 15:41 taaa muszę w końcu wpaść do BiuStylu (tylko nie mam okazji ostatnio bywać w centrum), bo śniło mi się... że wpadłam do sklepu do Aksanti, a ona siedziała razem z Effuniak xD i nie przyznałam się, że ja to ja ;) Odpowiedz Link
zazulla Re: Ania Przybylska i drapiące Panache :) 31.10.10, 21:17 A w BiuStyl przyznasz się? :) Odpowiedz Link
aksanti Re: Ania Przybylska i drapiące Panache :) 01.11.10, 21:23 Zazu, rewelacja z tym policzkiem ;D Edhelwen zaglądaj, zapraszam :) Odpowiedz Link
zazulla Francuska masakra cyckiem mechanicznym :D 31.10.10, 14:48 www.joemonster.org/filmy/29723/Francuska_masakra_cyckiem_mechanicznym Odpowiedz Link
effuniak Re: Francuska masakra cyckiem mechanicznym :D 31.10.10, 15:06 Zazu - zmień dilera ;DDDD Odpowiedz Link
mankencja Re: stanikowe dziwactwa, zboczenia i skrzywienia; 01.11.10, 18:47 dziś usłyszałam w telewizji"nasz program sponsoruje firma eveden", ale kiedy spojerzałam w ekran, okazało się, że chodzi o "e. wedel"... tylko jedno mi w głowie Odpowiedz Link
buka_rozzie Re: stanikowe dziwactwa, zboczenia i skrzywienia; 02.11.10, 19:56 własnie robię bransoletke turkusowo czarna, wybrałam te muliny bo spodobało m isię to połączenie kolorów, dopiero przed chwilką zorientowąłam się dlaczego, to moja ulubiona (i wymarzona) wersja kolorystczna antośki ;D Odpowiedz Link