Dodaj do ulubionych

stanikowe dziwactwa, zboczenia i skrzywienia;)

• myff Sfeterek;) 17.04.10, 12:49
      Przeszłam samą siebie. Kupiłam sweter w kolorze, który mi się nie podoba, nieco
      przy mały, w beznadziejnym fasonie, choć trochę podkreśla biust, ale głównie go
      optycznie pomniejsza i tnie na pół a la biodrówki pupę(żeby zilustrować to
      optyczne pomniejszanie). Ma kaptur, który mi działa na nerwy, ale...jest
      zapinany na wielkie haftki:D i z powodu tych wielkich, cudownych haftek
      zakupiłam ten okropny sweter i czasem go zakładam, żeby móc przy tych haftkach
      manipulować. Teraz mam je i z tyłu i z przodu, na wierzchu i pod spodem. Jestem
      chora:D
    • edhelwen sen - znowu :P tym razem "effuniak" 17.04.10, 15:27
      śniło mi się, że zamówiłam cielistego o obwodzie 70, miski nie pamiętam ;)
      Miskowo był w sam raz, a obwód za luźny :(
      Koszmar senny xD
    • bebe.lapin Re: stanikowe dziwactwa, zboczenia i skrzywienia; 18.04.10, 16:58
      tez zaczelam dobierac kolczyki do stanika, ech... ;)
      i powoli ciuchy takoz. moge do kazdej bluzki biubiu zalozyc odpowiadajacy jej
      stanik, mam porobione "w glowie" pary :D
    • anka_z_lasu przyszło lato, oglądam kobietom plecy 12.06.10, 14:26
      Złapałam się na tym, że oglądam się za kobietami na ulicy sprawdzając, gdzie
      mają na plecach obwód. Zwłaszcza, jeśli panie są dużobiuściaste i nie wyłażą im
      buły, bo wtedy albo zmieściły biust w 85D ;) albo mają dobrze dobrany stanik. Po
      prostu z ciekawości to robię, sprawdzając jak się w stolicy szerzy wiedza
      stanikowa.
      Więc jeśli ktoś się Wam gapi na plecy - to mogłam być ja, nie lękajcie się ;)
      • beniutka_bo a ja bym rozdawała piersiówkę :] 12.06.10, 14:27
        Bo aż żal patrzeć,jak niektóre kobiety się meczą.
      • indigo-rose Re: przyszło lato, oglądam kobietom plecy 12.06.10, 14:32
        U mnie w bloku mieszka kobieta, która albo nie nosi wcale biustonosza i ma biust
        w okolicy bioder (to nie jest przenośnia) albo nosi biustonosz i ma biust w
        okolicy bioder, dodatkowo zmasakrowany i przypominający sześciopierś. Nawet nie
        wiem, co to może być za rozmiar, ale podejrzewam jakiś okrutnie rozciągnięty
        trzydziestoletni 110B. Niestety pani bardzo mało kontaktowa...
      • jehanette Re: przyszło lato, oglądam kobietom plecy 13.06.10, 12:25
        Ja też tak mam! :D
        Wnioski z obserwacji są niestety smutne :(
    • indigo-rose odliczanie 12.06.10, 14:41
      Żeby się nie stresować, liczyłam w myśli od 100 do 0. Było nieźle, dopóki nie
      zaczęłam liczyć: 39, 38, 36, 34, 32, 30...
      • anka_z_lasu haha, dobre! :D 12.06.10, 15:36

• lukrecjabo :D n/t 01.07.10, 08:23

• mssselfdestruct Też śnią mi się staniki 12.06.10, 15:47
      Ostatnio np. miałam sen, że koleżanka, z którą prowadzę bloga, napisała notkę o staniku naszej innej koleżanki i dała fotkę Kasi Cichopek z wystającą Porcelanką, tylko, że na tej fotce nie było KC tylko ta koleżanka właśnie :PP co było dziwne, bo koleżanka-blogerka nie siedzi w temacie stanikowym ani trochę.
      No i oczywiście dekolty i plecy oglądam każdej przechodzącej dziewczynie. I na tapecie w telefonie mam od jakiegoś czasu maskaradki, wcześniej antośkę, teraz tifannego, bardzo się mojemu koledze z ławki podobają :DD
    • zmijunia.lbn podróże ;) 13.06.10, 22:34
      Właśnie pakuję się na ok. tygodniowy wyjazd i największym problemem jest
      spakowanie staników. Przecież tym, które zostaną, będzie smutno.. :(
      • sierzgu nie mogę się skupić rozmawiając z przełożoną... 14.06.10, 13:42
        ... bo cały czas patrzę na jej biust i toczę bój w myślach:
        powiedzieć że ma zły stanik? nie powiedzieć? ;)
        • agus2412 Re: nie mogę się skupić rozmawiając z przełożoną. 14.06.10, 13:57
          Gdybym ja powiedziała swojej w byłej pracy to by mnie zwolniła :))
          • eloquor Re: nie mogę się skupić rozmawiając z przełożoną. 14.06.10, 14:09
            A ja swojej powiedziałam. Poszła do sklepu, dowiedziała się że zamiast 75B
            powinna mieć 65D. I nie uwierzyła. Zadzwoniła do mnie z wiadomością, że "ta pani
            w sklepie musiała się pomylić". Ręce opadają:(
    • mania_aniam Dzien Ojca;) 17.06.10, 22:21
      Na fejsbuku z boku jest banner:
      'Czekoladowe auto dla Taty!
      Idealne na Dzien Taty!
      Porshe zostalo wykonane z pysznej mlecznej czekolady!'

A ja okrzyk bojowy do mojego TZ: o jeju! idealne dopasowanie na dzien taty?!?!?!;]
    • azymut17 Mąż Lobbysta :-) 30.06.10, 23:34
      Rodzinka od tygodnia na wakacjach, zaraz do nich dołączę, więc dzwonię do ślubnego z pytaniem, co przywieźć. Wśród ok. 5 rzeczy wymienił... miarkę! "Bo wiesz, tu jest dużo pań też z dziećmi i tak siadamy i gadamy, one o ciuchach, dzieciach i porodach, to ja im o stanikach. Tak się zainteresowały, że musisz im po przyjeździe wszystko wyjaśnić i pomierzyć je".

Jestem żoną lobbysty - jak to dumnie brzmi :-)))
      • jul-kaa Re: Mąż Lobbysta :-) 01.07.10, 09:17
        azymut - wspaniały mąż :):)
    • bebe.lapin dlaczego warto wybrac sie do Polski.. 05.07.10, 18:49
      Odprowadzalam dzis najlepsza miejscowa psiapsiolke na pociag, gdyz wyjezdzala na
      wakacje na 2 miesiace (co ja biedna zrobie bez niej ;(, wiec raz, ze chcialam
      sie z ia pozegnac, a dwa, pomoc w niesieniu bagazy. stoimy na peronie, pociag
      niedlugo odjezdza i w pewnym momencie ona mowi: wiesz, nie wiem, jak to bedzie z
      wakacjami w przyszlym roku, pewnie nie bede miala takich dlugich jak te, ale
      jesli bede mogla urwac sie tak na tydzien, to moglybysmy pojechac razem do
      Polski, na wielki szoping stanikowy...:D
    • milstar Idea lobby nie zaginie ;) 12.08.10, 01:18
      Moja 6-letnia bratanica raz podejrzała, jak oglądałam staniki w
      necie. Teraz sama się domaga, żeby jej kolejne pokazywać. Potrafi "na
      oko" ocenić wielkość (na zasadzie - te dla mamy, te dla Ciebie, te
      dla cioci). Dziś wybrała dla siebie 10 modeli i dopiero wtedy dała mi
      spokój.
      Kilka dni temu próbowałam jej wmówić, że nic nowego w sklepach się
      nie pojawiło. I co usłyszałam? "Pooglądajmy te stare".
      Jak nic kolejna maniaczka rośnie
    • zazulla Ania Przybylska i drapiące Panache :) 31.10.10, 12:48
      Śniło mi się dzisiaj, że brafittingowalam w sklepie BiuStyl Anię Przybylską i ona marudziła, że push upy Panache są ze strasznie szorstkich materiałów :D Udowadniała to szorując biustonoszem po moim policzku :D
      • edhelwen Re: Ania Przybylska i drapiące Panache :) 31.10.10, 15:41
        taaa muszę w końcu wpaść do BiuStylu (tylko nie mam okazji ostatnio bywać w centrum), bo śniło mi się... że wpadłam do sklepu do Aksanti, a ona siedziała razem z Effuniak xD i nie przyznałam się, że ja to ja ;)
        • zazulla Re: Ania Przybylska i drapiące Panache :) 31.10.10, 21:17
          A w BiuStyl przyznasz się? :)
          • edhelwen Re: Ania Przybylska i drapiące Panache :) 31.10.10, 23:23
            no, tak ;))
            • aksanti Re: Ania Przybylska i drapiące Panache :) 01.11.10, 21:23
              Zazu, rewelacja z tym policzkiem ;D
              Edhelwen zaglądaj, zapraszam :)
    • zazulla Francuska masakra cyckiem mechanicznym :D 31.10.10, 14:48
      www.joemonster.org/filmy/29723/Francuska_masakra_cyckiem_mechanicznym
      • effuniak Re: Francuska masakra cyckiem mechanicznym :D 31.10.10, 15:06
        Zazu - zmień dilera
        ;DDDD
    • mankencja Re: stanikowe dziwactwa, zboczenia i skrzywienia; 01.11.10, 18:47
      dziś usłyszałam w telewizji"nasz program sponsoruje firma eveden", ale kiedy spojerzałam w ekran, okazało się, że chodzi o "e. wedel"... tylko jedno mi w głowie
      • buka_rozzie Re: stanikowe dziwactwa, zboczenia i skrzywienia; 02.11.10, 19:56
        własnie robię bransoletke turkusowo czarna, wybrałam te muliny bo spodobało m isię to połączenie kolorów, dopiero przed chwilką zorientowąłam się dlaczego, to moja ulubiona (i wymarzona) wersja kolorystczna antośki ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka