l_ka7 do końca programu to mądrości zabraknie 12.03.09, 00:25 super, czego to dziś nie było: pusta miseczka + wygarnianie, wąski obwód + literki, gdzie powinny kończyć się fiszbiny, i w narracji że producenci sobie nie radzą aż jestem ciekawa czym Ewa sypnie z rękawa następnym razem (tzn. chyba powinno być czym nas uraczą montażyści) Też czekam na e-filmik z odcinka, bo byłam tak zasłuchana, że wcale nie przyjrzałam się stanikom, poza tym fajnie byłoby mieć te mądrości na dysku :) Odpowiedz Link
wronki12 LINK 12.03.09, 01:04 uprzedzam, że link jest duży 42M - jak mężowi uda się skompresować, to będzie drugi mniejszy. poza tym wersja ta zastąpiła poprzednią część. dla chętnych udostępnimy poprzedni link na pocztę. www.bialelaki.pl/effuniak.wmv Odpowiedz Link
butters77 Oj, coś czuję, że posypią się podziękowania:) 12.03.09, 01:21 Super, że wgrałaś - dzięki! Odpowiedz Link
eponak Re: LINK 12.03.09, 01:36 Oj, posypią się :) DZIĘ-KU-JĘ :) Te filmiki to naprawdę świetny materiał instruktażowy dla nowooświeconych :) Nie wszystko da się wytłumaczyć słowami, a Ewa w tym odcinku - klasa! I większość dogmatów stanikowych zawarła w ciągu jakichś niecałych 3 minut, więc sporo osób które oczekiwało stanikowego oświecenia oglądających dziewczyn z zachwytu nie wyjdzie przez tydzień - po następnym popadnie w jeszcze większy :) Wronki, powiedz, a nie nagrałaś może całego odcinka? Bo nie mam TVN Style, a podobno cały program warto zobaczyć. Nawet na priv bym prosiła, jeśli możesz, bo u mnie pobieranie dość szybko idzie :) Odpowiedz Link
marciasek przyłaczam się do prośby 12.03.09, 01:42 ...bo ja w ogóle telewizora nie posiadam. Świadomie i zamierzenie. No ale skoro mówicie, że warto, to może bym sobie obejrzała... Odpowiedz Link
lukrecjabo przyłączam się do prośby 12.03.09, 15:53 Ja również bardzo proszę, też nie mam TVN Style i nie mam szans obejrzeć całości. A ten odcinek - rewelacja:) Odpowiedz Link
kuraiko Re: LINK 12.03.09, 02:14 :D właśnie ściągam ;) w nocy super - transfer 180-300 i się ściąga w 3-4 minutki. a jak poprzedni pokazywałam facetowi w dzień, to się ściągał godzinę chyba albo dłużej :/ Odpowiedz Link
besame.mucho Ewo, wspaniale!!! 12.03.09, 10:06 Wronki, olbrzymie dzięki dla Ciebie i męża za link! Ewo, było cudownie. Porównanie noszonych rozmiarów, wygarnianie, ciasne obwody, małe miseczki, i mistrzowskie "masz tu całą piekarnię" :))). Nie mogę się po prostu napatrzeć, wyglądasz przepięknie, mówisz przedobrze i otaczasz się przepozytywną energią. Bosko. Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: LINK 12.03.09, 10:38 Wronki uściskaj męża :) Ewa była po prostu genialna :) Duża dawka wiedzy w krótki czasie i wszystko w pełni profesjonalnie. Ekstra! Odpowiedz Link
quleczka mala prosba 12.03.09, 11:09 nie podmieniajcie linkow co odcinek :( odsylalysmy dziewczyny w innych watkach by zobaczyly cos tam na przyklad w danym odcinku, a potem sie okaze, ze link w watku wskazuje na cos innego... a do tego odcinka to juz naprawde warto by bylo odsylac... i szkoda bedzie jak za tydzien zniknie i zamieni sie na nowy :/ Odpowiedz Link
turzyca Podziekowania! 12.03.09, 11:28 Czy jest cos, co Twoj maz szczegolnie lubi? Bo biedne emigrantki tylko dzieki niemu moga obejrzec Ewe. Nalezy mu sie dowod wdziecznosci. ;) A tak w ogole, sciagnelo sie blyskiem i oczywiscie przypomnialo mi sie, jak to bylo jak sie uzywalo modemu... Fajnie jest miec stale lacze. :) Odpowiedz Link
zawsze_zielona Re: Podziekowania! 12.03.09, 12:06 Ja sie rowniez przylaczam do pytania Turzycy:) Baaaardzo dziekuje za te pliki, jedyna okazja dla mnie zobaczyc Effuniak w akcji:) Odpowiedz Link
szelmiasta Re: Podziekowania! 12.03.09, 12:49 Jako emigrantka bez dostępu do polskiej TV dołączam się do podziękowań dla męża! Dzięki niemu mogłam podziwiać Ewę w akcji - i oczywiście teraz pożądam własnego effuniaka nawet bardziej, ech... Ewo - brawo! Byłaś świetna! Odpowiedz Link
jantarrka WOW 12.03.09, 22:03 Effuniak, byłaś niesamowita! Obejrzeliśmy film z chłopakiem, jestesmy zachwyceni. Tekst o piersi na plecach bezcenny! I w ogóle, jejku, tak dokładnie i sympatycznie objasnione co gdzie i jak! Olbrzymi plus! Poza tym bielizna przepiękna. Ja sama zakochałam się w tym fioletowym kompleciku dla córki, ale oba są fantastyczne. Bardzo ładnie pokazałaś, jak dobry stanik zmienia figurę. Wronki, olbrzymie podziękowanie dla Ciebie i Męża za zgranie i udostępnienie filmu. Ja ideologicznie telewizorni nie posiadam, aż nawet przyznaję, że zaczęłam żałować, jak przeczytałam, że Effuniak tak będzie. Teraz naprawdę mi osładzacie życie :) link rozsyłam komu się da. Niech zobaczą :) Dziękuję! Odpowiedz Link
lost-in-time Re: LINK 16.03.09, 16:26 Coś jest nie tak z tym linkiem. Czy można prosić o poprawkę? Najpierw filmik dało się obejrzeć tylko do połowy, a teraz przy ponownej próbie pobrania już kompletna lipa i straciłam to, co miałam poprzednio, bo nadpisałam plik :( Odpowiedz Link
quleczka Re: LINK 16.03.09, 16:32 masz problem z ktorym odcinkiem? u mnie w tym wbudowanym playerze na stronie oba chodza dobrze :) Odpowiedz Link
lost-in-time Re: LINK 16.03.09, 19:54 quleczka napisała: > masz problem z ktorym odcinkiem? > > u mnie w tym wbudowanym playerze na stronie oba chodza dobrze :) No chyba z 11 marca. Korzystałam z linka podanego przez wronki12: www.bialelaki.pl/effuniak.wmv Nie wiem, o jakim playerze na stronie mówisz. Są jakieś inne linki do tych programów z Effuniak? Odpowiedz Link
lost-in-time Re: LINK 16.03.09, 19:58 Ach, znalazłam. I dodałam już do ulubionych :) Ale drugi odcinek niedostępny. Odpowiedz Link
wronki12 Re: LINK 16.03.09, 21:45 drugiego odcinak ana razie nie można ściągnąć, bo jest dość duży i generował taki ruch na serwerze, że aż do męża pisali. postaramy się go zmniejszyć i wtedy umieścić ponownie - coś konwerter szwankuje. Odpowiedz Link
quleczka Re: LINK 16.03.09, 21:50 do sciagniecia jest niedostepny ale w tym playerze odtworzyc jak najbardziej sie da :) Odpowiedz Link
wampirek83 Re: LINK 18.03.09, 14:28 Mogłabym poprosić o podesłanie tych filmików na maila bo link już nie działa:( Odpowiedz Link
wronki12 Re: LINK 18.03.09, 15:12 na razie nie działa, bo nie można go zmniejszyć, ale oglądać się da. dziewczyny nie wiem co będzie z dzisiejszym odcinkiem, bo na razie mamy zepsuty komputer - działalność synka. mąż postara się go do 22 naprawić, ale nie obiecuję. najwyżej nagramy odcinek w powtórkach i wrzucimy na stronkę. Odpowiedz Link
wolffie wspaniałe !!! 12.03.09, 02:17 wreszcie i ja obejrzałam (DZIĘKUJĘ baardzo, bardzo) nie mogłabym chyba usnąć po tych wszystkich komentarzach gdyby nie wronki super było Ja też chcę być pinup girl. Dajcie mi taki komplecik. Odpowiedz Link
swierszczowa1 superbąba! 12.03.09, 06:49 Właśnie obejrzałam. Zaraz obejrzę drugi raz. Poprzedni odcinek mi się podobała ale ten przechodzi najśmielsze wyobrażenia:) Tyle wiedzy w 3 minuty. Piękne staniki. Po czymś takim już nikt nie będzie chciał namiotu. I Ewa wyglądała tak pięknie :) Odpowiedz Link
kuraiko czad :D 12.03.09, 02:24 mam pytanko - czy Mama miała może asymetrię? bo albo to złudzenie optyczne, albo prawa pierś w staniku wydawała się mniejsza, jakoś tak dziwnie. wszystko spoko, tylko stanik od razu na najciaśniejszą haftkę poszedł ;) a Córka miała softa? bo serio, jak padded wyglądał, chyba że to przez ten materiał. a komplecik rzeczywiście śliczny, chociaż ta dziewczyna taka wysoka, mnie te gatki chyba by sięgały pępka... ja też chcę pin-up!! polski, dobry, a nie M&Sowy ;))) ogólnie cały występ oceniam pozytywnie. chyba żadnych "ryzykownych" haseł nie było. aa - jedna wątpliwość ;) co do bułek podpachowych, tych "odciętych", że jakby tak dalej, to by się kwalifikowało do chirurga. pamiętam jakąś dyskusję, gdzie były fotki z klinik - redukcja biustu i właśnie takich buł odciętych i dziewczyny pisały, że "przecież to można naprawić dobrym stanikiem"... to jak to w końcu jest? ;) jaki stan musi osiągnąć bułka, żeby stanik nie mógłjej pomóc? Odpowiedz Link
aaravis Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 07:51 Wronki12,nie zapomnij uściskać męża, wielkie dzięki za filmik. Ewa wypadła świetnie, podobała mi się szczególnie duża dawka teorii stanikowej. Gratulacje :D Odpowiedz Link
wronki12 :) 12.03.09, 08:21 mąż cieszy się, że mógł pomóc. co do całego odcinka, to mam nagrany, ale zajmuje 1G, więc troszkę dużo. mąż jak znajdzie chwilkę, to postara się to jakoś zmniejszyć i wtedy umieścimy na serwerze. mam tylko nadzieję, że TVN nie oskarży nas o używanie ich materiałów bez ich zgody. Odpowiedz Link
yaga7 Re: :) 12.03.09, 08:30 A możesz podać linka do całego odcinka? :) Zmieniłam sobie łącze, mogę szaleć ;))) Odpowiedz Link
sylwiastka To jest prawdziwa Effuniak! 12.03.09, 08:16 Świetnie Ewo! Zgadzam się z pozostałymi byłaś BOSKA. Wszystko było idealnie, rzeczowo, fachowo. Najważniejsze teraz lepiej został pokazany Twój charakter. W pierwszym odcinku chyba montazyści przesadzili z wybieraniem tych mniej fortunnych wypowiedzi. Myslę, że po 3 godzinnym nagraniu z każdej z nas możnaby sklecić co najmniej 5 osób o różnych osobowością, taki urok TV. Ae jestem pod mocnym wrażeniem tego odcinka! Odpowiedz Link
nocarka Re: To jest prawdziwa Effuniak! 12.03.09, 08:28 Dokładnie! Wreszcie nie pokazano Cię jako złej jędzy, która robi coś złego z biustami, ale jako kompetentną, miłą, uśmiechniętą dziewczynę, która zna się na rzeczy i chce dobrze :) Gratulacje :) Odpowiedz Link
papuka Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 08:34 Super! obejrzałam sobie właśnie te 3 minuty. Jestem pod ogromnym wrażeniem, ile można powiedzieć w tak krótkim czasie. W połowie filmiku byłam pewna ze minęło dużo więcej czasu tak wiele zostało powiedziane. Sam program w polskiej wersji nie do końca mi się podoba, ale część o doborze bielizny jest po prostu genialna! Normalnie aż prosi się stworzyć program tylko o tym :)Dać tytuł jak dobrze wyglądać w bieliźnie :) Odpowiedz Link
angella456 Cudnie! 12.03.09, 08:36 Rewelacyjny występ, widać Twoją kompetencję, widać, że wcale nie jesteś "rudą maupą" i - co mnie ujęło - widać, że się cieszysz razem z tymi kobietami z ich nowych staników. :) Odpowiedz Link
kam.ea Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 08:39 Gratuluję Pani Ewo! Bardzo się cieszę że tak kompetenta osoba jest na właściwym miejscu i że wiedza będzie się szerzyć! I ślicznie Pani wygląda - bardzo kobieco i naturalnie. Gratuluje udanych występów:) Odpowiedz Link
gosiadzika miseczka HaHa i wcale się nie śmieję - BOSKOOO 12.03.09, 09:03 po porstu bosko.. no i gdzie moża jeszcze znaleść piersi no gdziee???? NA PLECACH miny obu pań bezcenne podejrzewam że takie same minki miały kobiety przed telewizorami :)) siła mediów ot co! Odpowiedz Link
emalia1231 HaHa buzia mi sie smieje:) 12.03.09, 13:57 odcienek był piekny i tresciwy!! bardziej luzny i ooooooo no bosko po prostu :))!!! ciekawe o ile więcej czytelniczek mamy:D Odpowiedz Link
ocisza Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 09:09 Uważam, że panie powinny były trafić do Ewy na dobór bielizny zanim poszli na zakupy. I publiczne pokazanie zdjęć w bieliźnie też powinno być już w dobrze dobranych stanikach. Fajne było "HH i wcale się z Ciebie nie śmieję" - to zwraca uwagę na literki i zapada w pamięć. Walka z fobią literkową na całego! Pięknie było pokazane pochylenie się i wytrząsanie biustu do miseczek. No i oczywiście bułki i wygarnianie - bardzo dobrze, że tak zostało mocno zaznaczone w materiale. Zauważcie, że lektor potem powiedział o tym, że ciało zapamiętuje kształt w jaki się je wytrwale układa. Ewa, czy lektorowi przygotowywałaś tekst do tych podsumowań? Bo całkiem sensownie gadał i w pierwszym, i w drugim odcinku :) Odpowiedz Link
effuniak Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 09:28 najbardziej uświadomieni faceci , poza moim mężem i synem oczywiście, to wszyscy panowie pracujacy na planie "Nago" :) Jak już pisałam treści w KAŻDYM odcinku było znacznie wiecej , łącznie z rozmowami na temat ogólnej kondycji branży bieliźnianej Natomiast tekst o migracji i nawykowym kształtowaniu ciała odpowiednią bielizną powtarzałam jak mantrę...do znudzenia ... Ale odniosło efekt , jak widać :DDD Kuraiko - mamie zwróciłam uwagę, że jak NADAL(podkreślam-NADAL!) będzie nosiła źle dobrane staniki to porobi sie takich buł przy pachach, że już tylko operacyjnie da sie je skorygować Mama początkowo była zapięta z przedłużką Córka miała stanik na piance Dziękuję za miłe słowa :D Odpowiedz Link
maith Uświadomieni faceci 12.03.09, 13:43 No właśnie, wyszkoliłaś ich znakomicie. Dlatego nawet zewnętrzne dodatkowe komentarze są doskonale dopasowane :) Odpowiedz Link
kuraiko Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 13.03.09, 23:53 chodziło mi o to, jakie rozmiary muszą osiągnąć buły, żeby się kwalifikowały na operację ;) Odpowiedz Link
effuniak Kuraiko 14.03.09, 04:45 Nie wiem ! Myślę, że jak zaczną przeszkadzać fizycznie lub estetycznie a masaż już nie da rady Gdzieś były zdjęcia takich koszmarnie wielkoch buł , których już nie da się wmasować Odpowiedz Link
ewka36jj Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 15.03.09, 12:44 Czy ktoś może podać adres strony, na której mogłabym zobaczyć ten program. Nie mam TVN Style i mieć nie będę, a chciałabym zobaczyć jak mogłabym wyglądać, gdybym wiedziała jak to zrobić... Odpowiedz Link
annasi23 Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 09:20 Dzięki za linka. Ja też planowo nie posiadam TV, więc to moja jedyna szansa zobaczyć Ewę, która była naprawdę świetna. Super było to, że całą wiedzę przekazała rzeczowo i SPOKOJNIE. Tak, że odbiorca nie jest bombardowany rewolucyjnymi faktami, które kłócą się z tym, co do tej pory ładowano mu, a raczej jej do głowy. Mam pytanie do Ewy: czy uświadamiałaś całą ekipę programu? Bo te komentarze narratora, że ciało przyzwyczaja się do prawidłowej bielizny, że tkanki migrują - są świetne. Tzn. dla nas to nic nowego, ale jak ktoś ogląda najpierw brafitterkę, która uczy zakładać bieliznę, a potem słyszy podsumowanie narratora, to łatwiej mu to zapada w pamięć. Zgodnie z rosyjskim przysłowiem "powtorienie mat' uczienia" (wybaczcie łopatologiczną transkrypcję). Ciekawa jestem, czy Ewa pomagała w redagowaniu tych komentarzy i nawracała prowadzących? Podejrzewam, że dla nich to też mogła być wiedza rewolucyjna. Odpowiedz Link
turzyca Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 11:23 Moglas sie uciec do laciny, nie byloby problemow z transkrypcja: repetitio est mater studiorum. :) Bo to juz starozytnie Rzymianie wiedzieli. :) Tez ide o zaklad, ze Ewa zbajerowala redakcje, ide o zaklad, ze TVN to trzecie po lobby i Lodzi skupisko oeffuniakowanych kobiet. I panie redaktorki ulozyly narratorowi teksty pod dyktando tego szalejacego rudzielca. ;) Odpowiedz Link
annasi23 Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 11:54 > Moglas sie uciec do laciny, nie byloby problemow z transkrypcja: repetitio est > mater studiorum. :) Bo to juz starozytnie Rzymianie wiedzieli. :) O widzisz, niestety nie znałam tego w tej wersji, to przez moje rusofilstwo. Odpowiedz Link
megiddo0 Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 13:53 bardzo fajnie wyszla czesc z bielizna(tylko to ogladalam) nie podobala mi sie tylko jedna rzecz-czemu co okraglejsze kobiety sa wsadzane w bielizne obciskajaca? ani to zdrowe ani nie poprawia samopoczucia Odpowiedz Link
alex_k Z pozycji laika... 12.03.09, 09:31 Rozmawiałam z pewną nieoświeconą jeszcze znajomą, która ogladała ten program, i którą tamat bardzo zaintrygował. Poirytowana faktem, że nie podano zadnej informacji gdzie można czegoś więcej dowiedzieć sie w temacie, wrzuciła w google to, co udało jej się zapamiętać z programu, hasło "Ewa Michalak biustonosze", po którym jak po sznurku sama trafila na stanikomanię i lobby:-). Sprawdziłam, rzeczywiscie wyskakują stronki. Myslę, że niejedna lobbystka nam w ten sposób przybędzie :-0 Odpowiedz Link
quleczka no i super i o to chodzi :) 12.03.09, 11:15 jak dla mnie to jedynie z tej czesci o stanikach mozna sie czegos dowiedziec :) czy tylko ja mam takie wrazenie? w brytyjskiej wersji jeszcze mozna bylo cos o strojach wywnioskowac bo je ciąl na tych, dziewczynach, dopasowywal...potem w sklepach tez pokazywal jakie rzeczy sa dobre jakie nie, gdy mierzyly je w przymierzalni i bylo je widac w kilku strojach... a tutaj tak "po łebkach" :/ pare szybkich kresek na fotce z ktorych nic nie wynika bo nawet nie zdaze sie przyjrzec co narysowal, jakies dwa ciuszki w przebieralni i rzucone, ze tak jest zle (ale bez wyjasnienia dlaczego), pare najazdow na jakies rzeczy na wieszakach z haslem "to by bylo dobre" ale w sumie nie widac co to... jakis material z modelkami nijak sie majacymi do tych kobiet szczerze mowiac, poza podpatrzeniem co maja na sobie w koncowej metamorfozie...to niewiele sie dowiedzialam odnosnie tego co powinny nosic, a czego nie :) za to o stanikach i owszem :) tylko nie wiem po co zamiast zblizen te nieco rozmazane i "wirujace" w kolko sylwetki calych modelek - moze na duzym ekranie to fajnie wyglada - na malym telewizorze to wiele tam nie widac ;) Odpowiedz Link
butters77 Re: no i super i o to chodzi :) 12.03.09, 11:28 quleczka napisała: > jak dla mnie to jedynie z tej czesci o stanikach mozna sie czegos dowiedziec :) > > czy tylko ja mam takie wrazenie? Jestem tego samego zdania:) Widziałam parę odcinków wersji brytyjskiej i wydawały mi się znacznie bardziej interesujące - bo porady stylisty(-ów?) brzmiały rzeczowo. A tu... nudy:) Bezapelacyjnie Ewa jest gwiazdą tego programu:) Odpowiedz Link
quleczka Re: no i super i o to chodzi :) 12.03.09, 11:40 No niestety, porad stylistycznych to dla mnie tam wlasciwie brak...a jak sa to na modelkach z wybiegu :/ Tak wiec powinni dziekowac Ewie, ze tam jest po chyba wiele z nas oglada ten program tylko dla niej :) Odpowiedz Link
zawsze_zielona Re: Z pozycji laika... 12.03.09, 11:39 No to swietnie:) Teraz do ostanikowania calego swiata juz tylko malutki kroczek;) Odpowiedz Link
biedrona_a Nic dodać, nic ująć :) 12.03.09, 09:57 Wszystko już zostało powiedziane, Ewa, byłaś bossska :))) Odpowiedz Link
fiamma75 Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 10:06 Było super, minipigułka wiedzy stanikowej. Stanik, który miała mama - cudny! Odpowiedz Link
baryszka Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 11:30 Bardzo, ale to bardzo spodobała mi się ta mama w nowym biustonoszu - pięknie! Świetnie, że tak wyraźnie zostało pokazane, jak bardzo za duży może być stanik, którego nie potrafi się DOBRZE założyć :) Kawał dobrej roboty. Minus? Dla mnie gacie tej córki. Nie wiem, po co zwężać jej biodra takim pasem materiału! podziałało to zdecydowanie na niekorzyść, ale...każdy ma swoje wizje. Ważne, że mamuśka super. Odpowiedz Link
mefistofelia Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 19:19 absolutnie się zgadzam co do majtek córki. to chyba wynik jej totalnie nieuzasadnionego przekonania o nadmiernej szerokości swoich bioder. ja na jej miejscu już prędzej miałabym odwrotny kompleks :) Odpowiedz Link
masza.s :D 12.03.09, 10:07 Tego odcinka nie skrytykuję. EKSTRA! I śliczny ten fioletowy komplecik córki. Podobało mi się, jak Ewa się śmiała ze szczęścia z efektu. :) Odpowiedz Link
camilcia Re: :D 12.03.09, 11:16 też mi się podobało właśnie to z jaką radością i pasją Ewa do tego podchodzi :) Odpowiedz Link
la_parisiene Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 10:22 Super!!! Przy pierwszym odcinku miałam mieszane odczucia, podobało mi się ale nie do końca. Wiem, że pewnie tefauen wybrał najostrzejsze słowa, żeby pikantnie było, i dziewczyna jakoś mało entuzjastycznie reagowała. To wszystko mogło dać taki a nie inny efekt. Tym razem REWELACJA!!! Nawet mojemu mauzowi się podobało :) Ewo jesteś jeszcze piękniejsza jako rudzielec, wyszłaś re-we-la-cyj-nie, gratuluję Ci :) Pan Sałata- porażka, nie wierzyłam w ani jedno jego słowo. Mówił do dziewczyny , że jest piękna tak bez przekonania i patrząc w inną stronę, że stojąc na jej miejscu nie uwierzyłabym :( Odpowiedz Link
papuka Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 11:03 la_parisiene napisała: > Pan Sałata- porażka, nie wierzyłam w ani jedno jego słowo. Mówił do dziewczyny > , > że jest piękna tak bez przekonania i patrząc w inną stronę, że stojąc na jej > miejscu nie uwierzyłabym :( Zgadzam się z Tobą absolutnie. Pan Sałata jest sztuczny i nie mówi z przekonaniem. Żeby przekonać osobę z niską samooceną ze jest piękna trzeba umieć to jej powiedzieć. Nie mam problemu z samooceną, ale jakby mi mój narzeczony takim tonem jak p. Sałata powiedział że jestem piękna to byłby chyba rozwód przed ślubem ;) A staniki cudowne, Ewa jest perełką tego programu :) > Odpowiedz Link
nathd Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 11:43 Też mi się Sałata nie podoba:( Już wolę Goka Odpowiedz Link
leokitty Czy napewno dobrze dobrane biustonosze effuniak?! 12.03.09, 10:25 Czy te panie już w effunikach mają dobre obwody? Patrząc na placy mam wrażenie, że one są "podjechane"... Czy może effuniaki są jakos inaczej szyte i ten tył ma tak wyglądać i leżeć? I mamie jakos ta miseczka dziwnie się układa, jakby brzeg trochę powiewał.. A tak to Ewo SUPER:):):):) Odpowiedz Link
palacsinta Re: Czy napewno dobrze dobrane biustonosze effuni 12.03.09, 11:28 Moja mama (do której ostanikowania cały czas się przymierzam i która broni się przed tym standardowymi argumentami), zaczęła wczoraj marudzić, że stanik na mamie z programu coś źle leży i prawdę mówiąc ja też miałam wrażenie, że coś jest nie tak (już po odpowiednim założeniu stanika). Ja bym bardziej podciągnęła ramiączka, no ale nie wiem, nie było mnie tam. Poza tym niezmiennie bardzo dobrze. Plus za szczęśliwą twarz ubranej w nowy stanik córki, miałam takie wrażenie, jakby zarówno mama, jak i pani z poprzedniego odcinka były zasmucone tym, że ktoś podważył ich kompetencje przy dobieraniu sobie stanika i do tego zwalił im na głowę WIELKIE literki. A przecież najważniejszy jest efekt wizualny. Odpowiedz Link
quleczka Re: Czy napewno dobrze dobrane biustonosze effuni 12.03.09, 11:39 no jak dla mnie szkoda, ze zblizenie byly tylko na ten pustawy stanik przed wygarnieciem.... pozniej przynajmniej u mnie juz sie nie dalo z daleka ocenic czy dobrze lezy czy nie, a szczegolnie jak sie te ich ciala tak w kolko krecily ;) Odpowiedz Link
turzyca Na pewno. Niestety... ;) 12.03.09, 11:55 No wlasnie Effuniaki sa inaczej szyte, jak sie polozy zapiety stanik, to on ma na spodniej linii takie lukowate wyciecie, wiec nie ma szans, zeby na kobiecie lezal w linii poziomej. Ale w kazdym innym staniku takie wygiecie to bylby jednoznaczny dowod, ze stanik podjezdza. Odpowiedz Link
cestina Re-we-la-cja 12.03.09, 11:11 Dzięki Ewie, teraz mam ułatwione lobbowanie,na pewnym opornym forum :) Odpowiedz Link
turzyca Ewa, ja Cie zamorduje!!! 12.03.09, 11:18 Kto mowil, ze bedzie szyl staniki z rownym tylem? A co sie wbija w pamiec tysiacom kobiet? Ten wygiety do gory obwod! A one przeciez nie wiedza, ze to cecha Twoich i tylko Twoich stanikow, a we wszystkich innych stanikach to najwiekszy blad. A poza tym odcinek klasa. Wylozylas w zasadzie cala teorie stanikowa! Boskie to bylo! :) Przebacze Ci te wygiete obwody... ;) Odpowiedz Link
drzazga1 A ja mam stanik z lukowata dolna linia obwodu 23.06.09, 21:14 marka Vanity Fair, model Pure rozmiar 32HH. Opis ze zdjeciami wstawie na LB wkrotce. Odpowiedz Link
semele2 Ewo, jesteś Złą Kobietą! 12.03.09, 11:20 ... ponieważ siadam raz w tygodniu przed tym telepudłem, męczę się pół godziny z oglądaniem absolutnie niestrawnego dla mnie stylisty i robię to tylko dlatego, żeby sobie popatrzeć na Twój bra-fitting i Twoje staniki. Było rewelacyjnie :D. Może w następnej serii TVN pójdzie po rozum do głowy, weźmie Paryżankę zamiast tego stylisty i już w ogóle będzie sensowny program lobbystyczny :P. I tak się jeszcze zastanawiam. Czy formuła programu pozwala na to, żebyś np. w następnej serii dobierała po dwa staniki? Jeden taki elegancki i wystrzałowy (jak te dobierane teraz), drugi w barwach neutralnych i codzienny? Istnieje spora grupa kobiet w wieku różnym o gustach konserwatywnych, które się kusidełkami skusić nie dadzą, bo stwierdzą, że to "ładne, ale nie dla nich". Natomiast zwyczajny, biały stanik (który np. można bez problemu założyć pod jasną bluzkę) z trochę szerszymi ramiączkami dużo łatwiej skłoniłby je do zmiany rozmiaru :). Odpowiedz Link
butters77 Re: Ewo, jesteś Złą Kobietą! 12.03.09, 11:38 semele2 napisała: > ... ponieważ siadam raz w tygodniu przed tym telepudłem, męczę się pół godziny z > oglądaniem absolutnie niestrawnego dla mnie stylisty i robię to tylko dlatego, > żeby sobie popatrzeć na Twój bra-fitting i Twoje staniki. Semele, ja wtedy skaczę po kanałach jak statystyczny Polak przed telewizorem:) I tylko nasłuchuję, czy nie padnie jakieś zdanie typu: "Ubrania to jedno - ale trzeba zadbać też o bieliznę", które poprzedza występ Ewy. Wtedy zostawiam, ogladam te kilka minut z Ewą, po czym wyłączam:) Odpowiedz Link
semele2 Re: Ewo, jesteś Złą Kobietą! 12.03.09, 11:46 Ja oglądam z Mamą, więc oglądamy w całości :P. Poza tym makijażysta i fryzjer wypadają całkiem przyzwoicie, chociaż ten ostatni zrobił z pani Zuzy taką trochę Kleopatrę ;). Odpowiedz Link
urkye Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 11:23 Powiem krótko-SUPER! :D Odpowiedz Link
temina Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 11:34 Ewo było świetnie:) Odpowiedz Link
nathd Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 11:39 Ewciu, bomba!!! Dużo bardziej mi się podobało niż pierwsze wystąpienie, ale wiem, że to wina montażu. Teraz było dużo więcej o prawidłowym dopasowaniu stanika :) Wogóle cały program mógłby być o tobie:) Piekarnia była boooska :) Odpowiedz Link
baryszka Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 11:35 pozwoliłam sobie zamieścić podany przez wronki12 link na forum o dużym biuście, bo dziewczyny też liczyły na to, że a może coś gdzieś uda się znaleźć :) Oczywiście zaznaczyłam skąd jest link i od kogo :) Odpowiedz Link
wronki12 podmiana linków 12.03.09, 11:48 niestety będziemy podmieniać linki ze względu na miejsce na serwerze, ale możemy przesłać na pocztę poprzedni. ale po całej serii zrobimy film ze wszystkich odcinków - chciał na zlot, ale powiedziałam, że to jeszcze nie będzie wszystko. ale na koniec damy całość - jeden film. Odpowiedz Link
quleczka szkoda :( 12.03.09, 12:11 a moze sie znajdzie tutaj jakas dobra dusza by te mniejsze gdzies trzymac? one maja cos 2-3 mega o ile pamietam to 10 powinno dawac 20-30 w sumie :) moj serwer niestety chwilowo nie dziala, ale moze ma ktos troche miejsca? Odpowiedz Link
kwiatek04 Re: szkoda :( 12.03.09, 13:23 Quleczko: A czy nie moznaby wrzucic tych plikow na rapidshare? Ja mam w pracy duzy serwer, ale jak szef by zobaczyl, co ja nim trzymam, to by mnie chyba udusil ;) Odpowiedz Link
wronki12 Re: szkoda :( 12.03.09, 13:33 to nie tylko kwestia miejsca, ale i praw autorskich, których nie mamy. ktoś z tvnu mógł by się przyczepić. jak już pisałam - mamy wszystko w domu na dysku i jakby co udostępnimy na maila. Odpowiedz Link
quleczka Re: szkoda :( 12.03.09, 13:43 wronki, nie sadze by sie przyczepili, ze ich 2 minutowy fragment krazy po lobby i jest chwalony :) tak czy inaczej jeden fragment krazy, wiec co to za roznica ;) ja bym byla za sugestia kwiatek04 zeby wrzucic to na rapidshare :) zawsze to lepsze niz z wlasnego serwera, jesli chodzi o anonimowosc, ze tak powiem, nawet nie trzeba sie logowac jesli masz problem i chcesz tego wrzucac ze swojego IP czy cos to ja to moge zrobic :) po prostu szkoda by bylo zeby za tydzien na przyklad nie moc odeslac dziewczyn chociazby do tego odcinka, ktory jest super dla "swiezynek" ze wzgledow wiadomo jakich :) ale oczywiscie nagranie Twoje, wiec nie chce tego robic bez Twojej zgody :) Odpowiedz Link
wronki12 Re: szkoda :( 12.03.09, 14:05 gadałam z mężem i wczorajszy odcinek zostanie na serwerze, bo jest rewelacyjnym kompendium wiedzy dla nowo nawróconych. co do reszty, to zobaczymy. Odpowiedz Link
quleczka Re: szkoda :( 12.03.09, 14:13 super, ze choc tyle :) brak poprzedniego tak mnie nie boli ale szkoda, zeby nie moc dziewczyn do tego odsylac bo jest naprawde swietny :) oczywiscie nie musi byc taki full size - nawet niska jakosc sie liczy, wazne, ze jest :) Odpowiedz Link
lawendowata Re: szkoda :( 12.03.09, 16:10 Oj dziewczyny, co z tego że fragment chwalony, polityka tvn jest chyba dość... twarda jeśli o takie rzeczy chodzi, nie ściągajcie na koleżankę jakichś nieprzyjemności. A kto nie ma tvn style/telewizora a bardzo pożąda całego odcinka, może zrobić research i się zaprosić do koleżanki na kawę i telewizor... ;) w sieci można znaleźć brytyjskie odcinki. Podejrzewam że mogą być ciekawsze niż rodzima produkcja. Nie wiem jak polski prowadzący, ale Gok jest rewelacyjny :D Ewo - odcinek wypadł naprawdę super! :) Odpowiedz Link
quleczka Re: szkoda :( 12.03.09, 17:41 ja nie chce sciagac nieprzyjemnosci na nikogo, wrecz przeciwnie :) juz wieksze nieprzyjemnosci mozna miec umieszczajac to na wlasnym serwerze pod wlasnym adresem, gdzie bardzo latwo dojsc do tego czyje to, niz na takim rapidshare, ktory jest dosc dobrze anonimowy i co najwyzej ktos kto ma prawa do czegos moze poprosic wlasciciela rapishare o usuniecie materialu > ;) w sieci można znaleźć brytyjskie odcinki. Podejrzewam że mogą być ciekawsze > niż rodzima produkcja. Nie wiem jak polski prowadzący, ale Gok jest rewelacyjny > :D no sa ciekawsze jesli chodzi o ciuchy ale tam o stanikach jest malo ... no i przeciez prawie wszystkie ogladaja bo chca effuniaka i staniki zobaczyc ;) a tak przy okazji to brytyjskie sa tak samo nielegalne o ile wiem ;) p.s. co do polityki tvn wystarczy popatrzec na youtube i klnacy durczok, ktorego tak usuwali nadal tam jest ;) taniec z gwiazdami, you can dance, mam talent takze :) p.s.2 ktos mieszkajacy za granica jaczej nie pojdzie do kolezanki na kawe :) Odpowiedz Link
lawendowata Re: szkoda :( 12.03.09, 17:50 > przeciez prawie wszystkie ogladaja bo chca effuniaka i staniki zobaczyc ;) No więc fragmenty z Effuniak przecież są... > tak przy okazji to brytyjskie sa tak samo nielegalne o ile wiem ;) chodziło mi akurat o zamieszczanie w sieci, nie o ściąganie czy oglądanie. Odpowiedz Link
quleczka Re: szkoda :( 12.03.09, 18:52 > No więc fragmenty z Effuniak przecież są... no ok, tyle , ze z punktu widzenia praw autorskich nie ma teoretycznie znaczenia czy ktos udostepnia calosc czy tylko fragment po prostu, nie zauwazylam, ze odnosilas sie do wypowiedzi dotyczacej calego programu :) Odpowiedz Link
kalia2010 Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 12:38 Odcinek rewelacja! Jako początkująca jest zachwycona. Pani Ewo GRATULUJĘ! Już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka! Odpowiedz Link
id.kulka Re: 11.03 Effuniak w "Jak dobrze wyglądać nago" o 12.03.09, 13:02 To i ja się dołączam do podziękowań za wstawienie linku :-) Oryginalna nie będę - występ super :-) Według mnie dużo lepszy, niż pierwszy i znacznie bardziej sympatyczny. Odpowiedz Link
2tea SUPER 12.03.09, 13:08 Ten odcinek był rewelacyjny. Bardziej mi się podobał niż pierwszy, a poza tym widać było ogromną różnicę przed i po ostanikowaniu. Gratuluję i mam nadzieję, że następne są równie udane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
nie-realna jestem pod wrażeniem :) 12.03.09, 13:31 Ogrom plusów: - świeże(?) pieczywo ('Tu bułka, tu bułka...'), - poszukiwania zaginionego skarbu ('Gdzie są jeszcze piersi? Na plecach!'), - dr. Ewa zaradzi - czyli fobie pod dywan ('To jest HaHa i wcale się nie śmieję'), - 30sekund do dobrego samopoczucia (Nie 'ten stanik jest za duży', ten stanik jest śliczny i dobrze założony pięknie leży). Jednym słowem - BOSKO! Ewo, jesteś wielka! Cieszył mi się pyszczek przez cały czas :) Szkoda, że mama nie powielała radości córki. Jakieś takie niezadowolone te panie w tym programie... Mam nadzieję, że w następnych programach będzie lepiej. Oraz - uśmiech Ewy był :) I ponieważ byłam u znajomych - widziałam fragment z panem Sałatą - ten facet jest beznadziejny. Bardziej nieszczerego faceta nie mogli wybrać. I rzeczywiście, to wszystka jakieś takie po łepkach... Będę oglądać jedynie Ewunię :) Maleńki minusik (ale dosłownie maleńki) - majtki mnie się nie podobały - właściwie nie wiem czemu. Ale chyba dlatego, że sama wolę inne ;) Odpowiedz Link