Dodaj do ulubionych

31 SIERPIEN , rządzimy

20.08.02, 12:00
tego dnia ,sobota , bedzie sie działo w domku mysliwskim , jest to zastepczy
termin z dzien 17.08.
sadze ,ze te dwa tygodnie oczekiwania zaostrzą apetyty i impreza na
pożegnanie lata 2002 w limanowej przebije wszystkie inne .
zasady takie same jak poprzedniu , obecnosc obowiązkowa .
oczywiscie zgredów i abstynentów nie wpuszczą rosli ochroniarze ,
kłopoty bedą także mieli "nie wyposażeni" w sprzęt ,
mili nie bąda widziani pseudo hanysi i inne tałatajstwo ze wschodniej
połnocy.
Obserwuj wątek
    • raduli Re: 31 SIERPIEN , rządzimy 20.08.02, 13:09
      rozmawiałem z głównym organizatorem imprezy , wszystko jest ok.
      ja napewno bede i udowodnie w rozmowie z markiemwino ,ze jestesmy zupełnie
      różni.
      do zobaczenia.
    • Gość: otho Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: 217.97.141.* 20.08.02, 16:55
      marekwino napisał:

> mili nie bąda widziani pseudo hanysi i inne tałatajstwo ze wschodniej
      > połnocy.

Chodzi ci o to, że mili pseudo hanysi i inne tałatajstwo ze wschodniej północy
      nie będą widziani? A może masz jeszcze inne przemyślenia?
      • Gość: Ptak Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: *.bresa.com.pl 21.08.02, 09:13
        :-)))
        I tak mam inne plany na 31 sierpnia.
        • Gość: otho Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: 217.97.141.* 21.08.02, 10:23
          A poza tym cosik mi się zdaje że raduli i marekwino to ta sama osoba.
          • Gość: Ptak Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: *.bresa.com.pl 21.08.02, 13:05
            Nie znam szczegółów tej sprawy...
            • marekwino Re: 31 SIERPIEN , rządzimy 21.08.02, 16:21
              widze ,ze jestes obrazalski panie Otho , tak łatwo pana zranic

pisząc o pseudo hanysach miałem namysli huliganów ze stadionu GKS Katowice ,
              a jesli chodzi o o północ-północny wschód podobnie jak znany reżyser Alfred H.
              obawiam sie iz , własnie z tamtego kierunku może nadejsci horda głodnych
              mieszkanców okolic podbiegunowych .

chce podkreslic iz kazdy mieszkaniec tego kraju jest mile widziany , Waszeci
              też .

Cóz , skoro tak otho twierdzisz w kwesti radulego i markawino to tak widocznie
              musi byc , przecież ty sie nigdy nie mylisz.
            • yhwh Re: 31 SIERPIEN , rządzimy 21.08.02, 16:26
              Gość portalu: Ptak napisał(a):

> Nie znam szczegółów tej sprawy...

warto przyjżeć się jej bliżej, jest wielce intrygująca - zapewniam
              • marekwino Re: 31 SIERPIEN , rządzimy 21.08.02, 16:29
                widze ,ze ktos tu popuszcza
                • Gość: otho Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: 217.97.141.* 21.08.02, 17:45
                  Ostatnio się pomyliłem. Obstawiałem twardo że Papa pojedzie do Częstochowy i
                  fiasko. Nie pojechał.
                  • Gość: Ptak Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: *.bresa.com.pl 22.08.02, 07:38
                    Czyżbyś czekał na Jana Pawła pod Jasną Górą???
                    • Gość: otho Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: 217.97.141.* 22.08.02, 10:41
                      Nie, ale jak się dowiedziałem jaki jest plan wizyty to się zdziwiłem że nie ma
                      Częstochowy. Mimo wszystko stawiałem że Papa niby zaskoczy wszystkich i chociaż
                      na chwilkę podjedzie do Częstochowy. Cóż, zaskoczył mnie ale tym że nie
                      pojechał.
                      • Gość: Ptak Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: *.bresa.com.pl 22.08.02, 10:51
                        Za to zrobił sobie kilka rundek nad Wadowicami i Taterkami...
                        • Gość: otho Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: 217.97.141.* 22.08.02, 12:01
                          Ciągnie wilka do lasu.
                          • Gość: Ptak Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: *.bresa.com.pl 22.08.02, 12:18
                            A mnie do Husinki...
                            • Gość: otho Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: 217.97.141.* 22.08.02, 12:29
                              Oj. Ja w tym roku to sobie nie poodpoczywałem. Też z chęcią wyluzuję się w
                              któryś weekend. A jeszcze w Husince. Pisałeś w jakimś wcześniejszym poście że
                              może w góry się wybierzesz w tym roku. Ty też miałeś małe zamieszanie w tym
                              roku chyba ?
                              • Gość: Ptak Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: *.bresa.com.pl 22.08.02, 13:08
                                Gość portalu: otho napisał(a):

> Pisałeś w jakimś wcześniejszym poście że
                                > może w góry się wybierzesz w tym roku. Ty też miałeś małe zamieszanie w tym
                                > roku chyba ?

Jakie zamieszanie? O niczym nie wiem....
                                • Gość: otho Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: 217.97.141.* 22.08.02, 13:14
                                  Chociażby z mieszkaniem. Ale pewnie się mylę.
                                  • Gość: Ptak Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: *.bresa.com.pl 22.08.02, 13:33
                                    Nie ja jeden mościłem sobie w tym roku nowe gniazdko :-)
                                    • Gość: otho Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: 217.97.141.* 22.08.02, 13:43
                                      Zgadza się ale Tobie to wyszło bez zamieszań i komplikacji.
                                      • Gość: Ptak Re: 31 SIERPIEN , rządzimy IP: *.bresa.com.pl 22.08.02, 13:49
                                        Pewnie - dzieci mi się pod nogami nie plątały, a i na żonę mogłem zrzucić część
                                        cięższych prac...
    • faciu 31 sierpnia weselicho w Sączu.... 22.08.02, 17:48
      Tak że domek myśliwski odpada......
      • Gość: otho Re: 31 sierpnia weselicho w Sączu.... IP: 217.97.141.* 23.08.02, 07:17
        Znowu weselicho w Sączu?
        • faciu Re: 31 sierpnia weselicho w Sączu.... 23.08.02, 07:25
          Tak tylko tym razem w Chełmcu w Nowym Sączu....
      • Gość: Ptak Re: 31 sierpnia weselicho w Sączu.... IP: *.bresa.com.pl 23.08.02, 09:27
        Ależ ludzisków przycisnęło z tymi weselami!
        Też mam imprę o podobnym charakterze w tym terminie. Leśniczówka kole Husinki.
        Czyli co? Trenujemy przed następnym weekendem? :)
        • Gość: otho Re: 31 sierpnia weselicho w Sączu.... IP: 217.97.141.* 23.08.02, 11:27
          Ha ha. Jak się postarasz to poczekasz przez tydzień.
          • Gość: Ptak Re: 31 sierpnia weselicho w Sączu.... IP: *.bresa.com.pl 23.08.02, 11:51
            Absolutnie nie zamierzam się stamtąd ruszać.
      • marekwino Re: 31 sierpnia weselicho w Sączu.... 23.08.02, 12:52
        jestes pomysłowy jesli chodzi o impreze z kumplami , cały czas sie migasz ,żeby
        z elita nie rządzic , a fe jestes ,
        zły facio , zły
        • faciu Re: 31 sierpnia weselicho w Sączu.... 24.08.02, 14:44
          marekwino napisał:

> jestes pomysłowy jesli chodzi o impreze z kumplami , cały czas sie
          migasz ,żeby
          >
          > z elita nie rządzic , a fe jestes ,
          > zły facio , zły
          Co sie odwlecze to nie uciecze....
          Damy czadu z nawiązką !!!
          :))
          • yhwh Re: 31 sierpnia - może jednak w limanowej????? 26.08.02, 15:30
            a moze uda mi sie pojawic wowczas w liamnowej???

kto wie - trzymajcie kciuki!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka