erdberren 25.01.09, 09:56 Czy u kogoś na Weselu grał może ten zespół? Czy ktoś coś może mi o nich powiedzieć? Ładnie chłopaki grają? A może polecicie mi jakieś inne fajne zespoły na wesele:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carmen.85 Re: Kapela EDEN na Wesele 04.02.09, 16:26 Ja polecam Ci zespół PROMM z Jurkowa!Zależy kiedy masz to wesele, bo ja rezerwowałam ich 2 lata wcześniej:)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
remix-1 Re: Kapela EDEN na Wesele 30.05.09, 20:20 Chciałbym polecić państwu mój zespół muzyczny REMIX na wesele.Skład zespołu jest damsko-męski trzyosobowy plus wodzirej. Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop,dens i disco polo.Gramy na żywo na klawiszach,gitarze i akordeonie. W przerwach prowadzimy śmieszne zabawy i konkursy a przy stołach śpiewamy z gośćmi piosenki biesiadne z akompaniamentem gitary Witam. i akordeonu.Nasze wieloletnie doświadczenie w tym zakresie jest gwarancją dobrej zabawy.Więcej o nas na stronie: www opolanka.pl lub dmnczarnecki@gmail.com .Utwory mp3 w załączonym pliku. Tel. 698 557 758 Cena za usługę jest zależna od czasu trwania wesela ( jeden lub dwa dni) i kosztami dojazdu. Zapraszam do skorzystania z naszych usług i proszę o kontakt. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
patrykoos Re: Kapela EDEN na Wesele 14.07.09, 23:37 Zachęcam d przyłączenia się do programu gdzie za "czytanie-oglądanie" artykułów dostajemy punkty i wymieniamy na nagrody. W około trzy miesiące (poświęcając 4 dni w miesiącu lub po mału co kilka dni) uzbieramy wystarczająca liczbę punktów aby wymienić np. na drążek do podciągania-do ćwiczeń dla chłopaków. Jest oczywiście dużo innych nagród. przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=244606d1-10e7-4e2f-aeba-c2377a3106bd Po prawej stronie jest obrazek z linkiem do filmiku na spryciarze.pl opisującym jak dokładnie korzystać z serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
realmisia Re: Kapela EDEN na Wesele 06.07.10, 10:28 Grali na moim weselu.Są poprostu świetni.Wybawiliśmy się znakomicie!:) Polecam ich!:) Odpowiedz Link Zgłoś
juditha Re: Kapela EDEN na Wesele 01.10.10, 16:20 w tym roku zmienili sklad osobowy!!! jeden z chlopaków sie wyłamał i stworzył swój. Polecam ten stary skład graja super! tylko ze ten kolega który stworzył nowy zespól tez chyba powoluje sie na nazwe eden a ich nie polecam:/ byłam na weselu na kótrym grali nie było za ciekawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
juditha Re: Kapela EDEN na Wesele 01.10.10, 16:21 a polecam rowniez "cyje zboje" ze Słopnic sa swietni! o PROMM`ie tez slyszalam same pochlebne opinie no i jeszcze NOWAKI z Pisarzowej Odpowiedz Link Zgłoś
studiomaster23 Re: Kapela EDEN na Wesele 11.11.15, 17:01 Znam wiele zespołów. Wiem co grają i jak. Bardzo polecam zespół eden. Na niejednej imprezie robią show. Nieźle zabawiają gości i super grają. Różnorodna muzyka, czerpią z wielu gatunków i to słychać. Doświadczenie i technika to ich duży plus. Co ważne grają na dobrym, i Nowoczesnym sprzęcie. Zagrają dobrze na każdej sali. Nie tylko grają na scenie za Sprzętem ale też po góralsku. Szkoda ze nie mają nagrań w sieci. Śpiewają chłopaki z dziewczyną. Naprzemian, raz mężczyzna., kobieta , razem i w ogóle. Ciekawie . Patrząc okiem gościa który zajmuje się muzyką, powiem ze są godni polecenia. 100 % świetnej muzyki na żywo. Osobiscie trochę perkusista mnie nie porywal i wokal dziewczyny ale wszystkim na imprezie się podobało . Zachęcam do posłuchania i kontaktu z nimi. Bardzo miła ekipa, żywa i zabawna. Poza nimi mogę polecić warasów choć trochę mało życia w muzyce. Zespół zboje sykownych i Roy. Jeśli ktoś woli prostszą muzykę, jeden wokal i dużo góralszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_14_93 Re: Kapela EDEN na Wesele 20.09.17, 15:37 Minęło dobrych kilka lat od zapytania - ale ponawiam pytanie. Kto ostatnio miał/ lub był na weselu z ich udziałem - obecnie: Kapela Eden z sześcioma osobami w składzie męski i damski wokal. Prosze o szybkie i szczere odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś