krakus111 21.08.04, 22:03 Sloggi jest niezły , ale zajęty własnym "Salonem Odrzuconych" - a popracovać trochę dla swojej mieściny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Sloggi- Wieliczanin 22.08.04, 22:33 nie bój się na starość wróci do gniazda :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sloggi- Wieliczanin 05.09.04, 22:30 a skąd wiesz , że sloggi to Wieliczan ? Odpowiedz Link Zgłoś
zenta1 Re: Sloggi- Wieliczanin 16.09.04, 09:26 no właśnie ? Znam sloggiego i często bywam na jego salonach. Ostatnio ma "załamanie nastroju" ale mam nadzieję , że szybko mu przejdzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sloggi- Wieliczanin 16.09.04, 21:52 zenta1 napisał: > no właśnie ? Znam sloggiego i często bywam na jego salonach. Ostatnio > ma "załamanie nastroju" ale mam nadzieję , że szybko mu przejdzie :-) gdyby bylo gorzej, daj znać wspólnie zaradzimy takiemu nastrojowi - nie może popadać w załamanie - gdyż pierwsza zasada brzmi - po pierwsze przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
zenta1 Re: Sloggi- Wieliczanin 16.09.04, 09:29 ...przepraszam ale powinienem był powiedziedzieć, że carrissimus i zenta to ta sama osoba. Nick "carrissimus" wymyśliłem na użytek mojego forum regionalnego, wolałem tam się nie ujawniać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sloggi- Wieliczanin 16.09.04, 21:50 dziękuję , ze wyjaśniłeś, ponieważ miałam inne podejrzenia, co w niczym mi nie przeszkadza, czyli jesteś częściowo z Wieliczki, jeszcze raz dzięki - doceniam to wyjaśnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krakus111 Re: Sloggi- Wieliczanin 18.09.04, 07:30 Za dobrze zna realia Wieliczki, żeby nie być jej mieszkańcem - co najmniej byłym.Wystarczy poczytać jego posty. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sloggi- Wieliczanin 19.09.04, 21:29 Nie powinniśmy rozmawiać o nieobecnym, to chyba o nas będzie żle świadczyło. Sloggi jest nam znany z urokliwego saloniku, ale czy wspominajac swoje małe miasteczko nie jest miłe do niego wpadać , tak jak robisz Ty i ja i inni. Nie oczekujemy wielkiej ilości postów, ale samo to , ze jesteśmy jest cudowne. Taka malutka Chatka Puchatka, tymbardziej, że łaczą nas wspomnienia..... pozdrawiam wszystkich znana jestem z mówienia co czuję - prosze o wybaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Sloggi- Wieliczanin 20.09.04, 17:30 ...wspomniałem sloggiemu, że Wieliczka pozdrawia go. Odpowiedział, że czyta ale nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sloggi- Wieliczanin 20.09.04, 22:40 W takim razie , śmialo odpowiadam - podoba mi się forum, podoba mi sie internet, bo mamy tu calkowitą wolność, każdy pisze z kim chce i kiedy chce i o czym chce i nie możemy mieć do nikogo pretensji o nic. Nie mam żadnego wpływu na nic i też nic nie żadam w zamian. Calkowicie sloggiego rozumię, bo sama widze jak powpadałam w wiele wątków i musze dla każdego znależć czas, a z tym jest klopot. Jak możesz carrissimus nie wiń też sloggiego, druga zasada - zrozum drugiego czlowieka, a winę znajduj zawsze w sobie pozdrawiam z delikatnym uśmiechem jeśli bedziesz oglądal dziś niebo zobacz , ze i księzyc sie dziś uśmiecha Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Sloggi- Wieliczanin 28.09.04, 13:15 ...rita jesteś poetessą...dobrze, mamy za mało poetów wokół. Ja sloggiego za nic nie winię. Mam tę przyjemność,że wydaję mi się, że znam sloggiego dobrze.Sloggi jest jedyny i niepowtarzalny (pewnie jak większość z nas ???) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sloggi- Wieliczanin 28.09.04, 21:37 czyli dalej mamy tworzyć poemat pt. Sloggi ;) dobrze więc soggi jest jak kazdy z nas, chory internetowo tak mi sie wydaje, stworzył swoje miejsce, cieplutki salonik, otoczył się mądrymi ludzmi, jest czlowiekiem towarzyskim i milym ale widzisz każdy czlowiek jest inny, ma swoje dziwactwa i inne życie i każdego trzeba rozumieć, co staram się. Tak prawdę mowiąć nie widze ludzi złych, a jeżeli nawet są tacy to staram się zrozumiec co nimi tak miota i tu wydaje mi sie jest sedno czlowieka. Nie wiem do czego zmierzałam tym wywodem, ale kończac zaczynam siebie rozumieć i innych rozumieć. A juz wiem, czytałam wywód mędrca Kołakowskiego, ktory twierdzi, ze w życiu najważniejszy jest przyjaciel, a ja się z nim nie zgadzam, bo uważam, ze w zyciu trzeba zrozumieć świat wokól siebie. mow, mów, czytam :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sloggi- Wieliczanin 29.09.04, 21:49 chyba troche przesadziłam z wpisem, przepraszam to zadziałały jesienne smuteczki Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sloggi- Wieliczanin 02.10.04, 21:52 gdybyście mnie żle zrozumieli, to chciałam powiedzieć , ze bardzo podziwiam sloggiego, bardzo go doceniam za to co robi. pozdrawiam wszystkich i nie dajcie się jesiennej depresji :) Odpowiedz Link Zgłoś
krakus111 Re: Sloggi- Wieliczanin 03.10.04, 10:52 Tym niemniej ja go "wylansowałem" na stronie Wieliczki w dobrze pojetym wspólnm interesie. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sloggi- Wieliczanin 03.10.04, 23:02 Tak krakus, trzeba godnie zakończyc ten watek i wyobrażcie sobie wszyscy taką sytuację: siedziemy wygodnie w fotelach, w kominku iskierki ognia, a my z kieliszkami szampana - na zdrowie sloggi ! z dala dochodzi piękna piosenka www.bethynha.com.br/mago-amor.htm myślę , ze wszystko jest w porządku i nic sie nie stało :) milych snów Odpowiedz Link Zgłoś