0amelia22 06.06.12, 14:21 hej widzialm ze w simianowicach otwarla sie siódemka chce sie tam zapisac na administracje czy ktos zna ta szkole z innych miast prosze o info???? thx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iga190 Re: Centrum Edukacji Siódemka 08.06.12, 12:48 hejka ja tez mailam pare pytań co do ce 7 ale opinie sa same pozytwene wiec sie zapiasalam ty tez biegnij jak najszybciej jeśli zalezy ci aby pójśc do fajnej darmowej szkoly z,która ma kierunki z przyszłością, tym bardziej jeśli jest teraz także w Twoim mieście ?!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Centrum Edukacji Siódemka 14.07.12, 16:08 Dobrze,że idziecie - w końcu - do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
szafa1988 Re: Centrum Edukacji Siódemka 07.01.13, 15:11 Elo ja chodzę do siódemki i polecam wszystkim!Zajęcia są super,wykładowcy wporzo,szkoła darmowa.Czego więcej chcieć.O egzaminach i planie zajęć zawsze wiem z wyprzedzeniem a termin zjazdów mam na cały rok więc nie mam problemów by ugadać wolne z szefem. POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś