drzewko82 16.06.08, 12:31 Witam! Szukam orkiestry na wesele... (wesele będzie w Żywcu) Poleciłby mi Ktoś jakąś orkiestrę? Termin: czerwiec przyszłego roku :) Prosze o info albo tu albo na maila: elizabethess@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariazywiec Re: Orkiestra na wesele 26.01.09, 10:42 Jesli ktos szuka orkiestry to prosze o kontakt mam namiary na sprawdzone zespoły muzyczne Odpowiedz Link Zgłoś
wodz-i-rej Re: Orkiestra na wesele 01.02.09, 23:34 świetnie że ktoś pojawił się z branży rozrywkowej.Dario jeśli rzeczywiście masz kontakty z zespołami to moglibyśmy nawiązać współpracę.Nie wiem jak ty ale ja mieszkam wŻywcu Odpowiedz Link Zgłoś
dariabielsko Re: Orkiestra na wesele 23.04.09, 10:16 Za rok tj czerwiec 2010 mam wesele jednakże nie mam jeszcze orkiestry.Wesele odbędzie się w Żywcu i chciałabym prosić Cię o namiary na fajne kapele. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkat Re: Orkiestra na wesele 08.12.09, 19:49 Witam Przez przypadek znalazlem na forum gazety temat orkiestry weselnej. Bardzo prosze o namiar na zespol, ktory bedzie mial mozliwosc zagrac na weselu w zywcu (troche jestesmy zalezni od orkiestry gdyz sale mamy wstepnie zarezerwowana na 2 pazdziernika 2010 roku. Pozdrawiam Marek Malinowski Odpowiedz Link Zgłoś
adapter73 Re: Orkiestra na wesele 06.06.19, 13:03 Stary temat, ale myślę, że warto tutaj wspomnieć o zespole Milwalking przy którym bawiłem się na weselu w żywcu właśnie. Zespół chyba jest z Milówki, ale dojedzie do Żywca spokojnie! Fajni, młodzi ludzie z niebywałą kulturą i polotem! Odpowiedz Link Zgłoś