Dodaj do ulubionych

Restauracja "Dębianka"

04.03.10, 16:15
Witam:) potrzebuje informacji na temat wesela w Dębiance. Zamierzam
tam zorganizować swoje wesele i ciekawa jestem opinii innych, którzy
może już tam byli kiedyś na jakiejś większej imprezie lub mieli własne
wesele. Czy niczego nie brakowało?, czy jedzenie było smaczne, czy
wszystko co zostaje można zabrać ze sobą. Z góry dziękuję za
informacje:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Restauracja "Dębianka" IP: 83.1.121.* 04.03.10, 17:37
      Dane z kwietnia 2009:
      Obsługa do bani.
      Jedzenie takie sobie - jak to w lokalach weselnych. Sala na której są stoły nie
      jest oddzielona od tanecznej - weź to pod uwagę.

Nieco dalej - w tym domku z zapałek, który jest po prawej stronie jak się jedzie
      na Rzeszów jest podobnie, tylko więcej musisz zapłacić.
      • skarbulek1991 Re: Restauracja "Dębianka" 21.11.13, 13:54
        Odświeżam wątek
        Chciałabym zorganizowac wesle w Nowej dębie w Dębiance, proszę o opinie na temat tej restauracji
        Pozdrawiam
        • Gość: apaulina Re: Restauracja "Dębianka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 14:10
          byłam jako gośc na weselu, jestem bardzo zadowolona. dekoracja piekna jedzenie smaczne i sporo, to zalezy co uzgodnisz wtedy było mnóstwo pysznego jedzenia i dla mnie lepiej jak na jednej sali sie tańczy i je nie kzdy może tanczyc ale zawsze moze popatrzec wiec ja oceniam na 5
          • skarbulek1991 Re: Restauracja "Dębianka" 21.11.13, 16:46
            to super bardzo się ciesze :) a dawno byłaś? czytałam na forum że co coś z podłogą nie tak? i faktycznie nie tak coś było z podłogą?
            • Gość: rysiek p Re: Restauracja "Dębianka" IP: *.flash-net.pl 29.03.14, 21:54
              13.09.2014 wolny termin w domu weselnym Debianka
              • Gość: Lili Re: Restauracja "Dębianka" IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.03.14, 11:40
                Ja tam tylko jadłam kilka razy obiad i bardzo mi smakowało ,do kuchni bym się nie przyczepiła :) dla mnie pyszna
    • Gość: Benia Re: Restauracja "Dębianka" IP: *.wdm.pl 30.03.14, 12:24
      Pamiętam jak byłam tam ponad 10 lat temu na weselu siostry... ;) Jedzenie było... OKROPNE- zielone banany, twardy ryż, klopsy bez smaku... Jednym słowem nie było co jeść ! :D MASAKRA ! A najlepsze były śledzie z gruszkami hahaha . Teraz opinie słyszałam pozytywne :) Może zmienili kucharza ? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka