Gość: poczciwy IP: 83.1.118.* 13.03.10, 20:50 czy może ktos coś wie o pracy dla nauczyciela matematyki w tarnobrzegu lub okolicach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelnik prasy Re: praca IP: *.flash-net.pl 13.03.10, 20:57 pisali w gazetach, że jest wolne miejsce w szkole nr 4 na Wyspiańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 21:49 na stronie Up Mielec długo było ogłoszenie o pracy na pełny etat dla matematyka,alenie wiem ,czy jeszcze aktualne i trochę za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarkoPL Re: praca IP: *.pppoe.sistbg.net 14.03.10, 12:30 Polecam Warszawę. W ciągu tygodnia znajdziesz pracę w szkole jako matematyk - obecnie na zastępstwo a od września na cały etat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: praca IP: 83.1.115.* 14.03.10, 14:10 > Polecam Warszawę. W ciągu tygodnia znajdziesz pracę w szkole jako > matematyk - obecnie na zastępstwo a od września na cały etat I całą pensję wydasz na mieszkanie Jak jesteś dobry, to zarobisz więcej na korepetycjach niż na etacie w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarkoPL Re: praca IP: *.pppoe.sistbg.net 14.03.10, 14:20 No cóż, osobiście taką propozycję usłyszałem od NACZELNIKA WYDZIAŁU EDUKACJI. A co do pensji nauczyciela: BYŁ TO ROK 2003. BIURO SOLIDARNOŚCI NAUCZYCIELSKIEJ NA PODKARPACIU ZNAJDOWAŁO SIĘ W RZESZOWIE NA BARDOWSKIEGO. MÓWIŁEM O KONIECZNOSCI PROTESTU, GDYŻ PRZY OBECNYCH ZAROBKACH NAUCZYCIELE SĄ UWIĄZANI JAK PSY DO SWYCH MIEJSCOWOŚCI. ODPOWIEDŹ ZWIĄZKOWCA Z SOLIDARNOŚCI: CIESZ SIĘ, ZE MASZ PENSJĘ PŁATNĄ TERMINOWO ZWIĄZKOWIEC? CZYŻBY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 18:31 z tego co widzę ,to matematykowi w naszym regionie trudno znależć pracę,prędzej po naucz.pocz.,nawet angliści mają problem.Wystarczy wejśc na stronę Taurida i przejrzeć ,kto poszukuje pracy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co się dziwisz? Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 20:02 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.Gość portalu: DarkoPL napisał(a): > No cóż, osobiście taką propozycję usłyszałem od NACZELNIKA WYDZIAŁU > EDUKACJI. > A co do pensji nauczyciela: > > BYŁ TO ROK 2003. BIURO SOLIDARNOŚCI NAUCZYCIELSKIEJ NA PODKARPACIU > ZNAJDOWAŁO SIĘ W RZESZOWIE NA BARDOWSKIEGO. MÓWIŁEM O KONIECZNOSCI > PROTESTU, GDYŻ PRZY OBECNYCH ZAROBKACH NAUCZYCIELE SĄ UWIĄZANI > JAK PSY DO SWYCH MIEJSCOWOŚCI. > > ODPOWIEDŹ ZWIĄZKOWCA Z SOLIDARNOŚCI: > > CIESZ SIĘ, ZE MASZ PENSJĘ PŁATNĄ TERMINOWO > > ZWIĄZKOWIEC? CZYŻBY?<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Sam napisałeś, że to był związkowiec z SOLIDARNOŚCI. Która przecież ochoczo wskoczyła w buty po mateczce nieboszczce PZPR i do dzisiaj kurczowo trzyma się zdobytych stołków! To co się dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joki Re: praca IP: 83.1.114.* 15.03.10, 17:57 w Sandomierzu podono sukaj sprawdz sonie na www.pupsandomierz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarkoPL Re: praca IP: *.pppoe.sistbg.net 16.03.10, 19:27 Dla matematyków pojawiło się 6 ofert pracy w Warszawie od początku miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 19:41 gdzie to szukasz ,na stronie UP W-wa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarkoPL Re: praca IP: *.pppoe.sistbg.net 17.03.10, 18:07 Najnowsza oferta pracy dla MATEMATYKA (pełny etat): sekretariat@sp24sto.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarkoPL Re: praca IP: *.pppoe.sistbg.net 18.03.10, 17:31 Kolejne dwie oferty dla meatematyków: telefon: 0228340673 email: gim72@gim72.x.pl oraz telefon: 0222167356 email: liceum@adys.edu.pl WŁAŚCIWIE to wśród matematyków nie ma bezrobocia. Odpowiedz Link Zgłoś