Dodaj do ulubionych

droga Tarnobrzeg- Sandomierz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 18:37
Witam!
Bardzo proszę o wiadomości kiedy będzie dostępna droga na Sandomierz przez
Tarnobrzeg - Zakrzów , mieszkam daleko od Tarnobrzegu i nie mam możliwości
sprawdzić sama jak wygląda sytuacja.
Bardzo dziękuje za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lili Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz IP: 83.1.122.* 12.06.10, 19:37
      Wątpię aby komukolwiek było łatwo odpowiedziec na to pytanie.
    • Gość: Cthulhu Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz IP: 83.1.117.* 12.06.10, 20:35
      W GDDKiA powiedziano mi przed chwilą (dyżurujący pracownik),że na pewno jeszcze
      w przyszłym tygodniu nie będzie przejezdna ta droga, ponieważ woda w ogóle nie
      opada. Pytałem o ewentualne przekopanie drogi, które podobno wchodziło w grę,
      ale powiedziała, że na razie nie informowano jej o takiej możliwości.
      • nom73 Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz 13.06.10, 13:59
        Niestety już prawie miesiąc dojeżdżam okrężną drogą przez Łoniów (45km zamiast
        15km). Najchętniej poszedłbym na urlop, bo dojazdy wykańczają mnie nie tylko
        finansowo, ale też już sił brakuje. Pilkington załatwił darmowe busiki na
        przejazdy dla swoich pracowników i chwała im za to.
        Motolotnia albo amfibia jak w Panu Samochodziku by się przydała, tylko skąd
        wziąć? :-)
        • e-ftalo Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz 13.06.10, 14:09
          chyba nie 45km tylko 35km.Możesz wyporzyczyć motorówkę i wisłą płynąć
          ,ewentualnie kajakiem
          • nom73 Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz 13.06.10, 16:42
            e-ftalo napisał:

> chyba nie 45km tylko 35km

maps.google.pl podaje 42,8km, map24.interia.pl podaje 42,51km, a mi z licznika
            kilometrów wychodzi 45km, bo jadę jeszcze po koleżankę i zbaczam z trasy. :-)
        • Gość: Clash Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 19:25
          Elo!Czy drużka Sandomierz-Tarnobrzeg już otwarta?jutro wybieram się z Lublina w
          tamte okolice.Pozdroowka
          • Gość: Darek Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz IP: *.flash-net.pl 29.06.10, 16:01
            Ponawiam pytanie, czy już ktoś wie jak tam droga z Tarnobrzega na Sandomierz?
    • e-ftalo Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz 13.06.10, 04:04
      najwcześniej w lipcu
      • Gość: jeja Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz IP: 83.1.112.* 13.06.10, 16:30
        wg mojego licznika to jest 40km z Tbg do Sandomierza (centrum)
    • Gość: Andrzej Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 16:44
      Średnia- będzie odpowiednia...
    • e-ftalo Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz 15.06.10, 03:46
      no jak robisz jakieś koła to nabijesz i 100km
      Ludzie ,nie umiecie jeździć oraz źle liczycie i stąd się to bierze.

Tak więc bzdura.Po pierwsze nie ma sensu jechać przez Łoniów tylko skrótem i tak:
      do nagnajowa:8km
      Potem do Koprzywnicy jakieś 9km(skrótem). Dalej 18km do Sandomierza za mostem
      • Gość: hihiena Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz IP: *.smsiarkowiec.pl 15.06.10, 09:14
        i jadąc przez wszystkie dziury za Wisłą oszczędzasz 5km?? To ja już wolę jechać
        te 45km. Wystarczy że raz pojechałem tak jak Ty mówisz... Modliłem się tylko
        żeby Euro2012 tam nie było ;)
      • nom73 Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz 15.06.10, 12:41
        tiny.pl/ht2jp
        Mi tam wychodzi z maps.google.pl 45km i tak samo z licznika w samochodzie.

Przez Krowią Górę jest bliżej, 43km, ale później trzeba długo stać aby wjechać
        na główną 9 i wychodzi na jedno. :-)
    • e-ftalo Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz 16.06.10, 14:04
      dla szanownych gości z Tarnobrzega ,droga skrótem na Koprzywnicę jest do
      dupy,ale dla mieszkańców za Wisłą droga przez Chodków,Przewłokę i Krzcin jest
      jak najbardziej przejezdna i lepie zaoszczędzić te 8km drogi
      • Gość: nie warto Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 16:25
        >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>e-ftalo napisał:
        > dla szanownych gości z Tarnobrzega ,droga skrótem na Koprzywnicę jest do
        > dupy,ale dla mieszkańców za Wisłą droga przez Chodków,Przewłokę i Krzcin jest
        > jak najbardziej przejezdna i lepie zaoszczędzić te 8km drogi<<<<<<<<<

Do dupy są wyłącznie czopki. Wszystko inne, a zwłaszcza droga, nawet jeżeli się komuś zmieści, cierpień przysporzy tyle, że nie warto nawet zaczynać!
        • Gość: gośc Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz IP: *.sistbg.net 16.06.10, 17:15
          chyba nie 45km tylko 35km.Możesz wyporzyczyć motorówkę i wisłą płynąć
          ,ewentualnie kajakiem

wypoŻyczalni póki co w naszym terenach nie ma, a poza tym strasznie niski takie
          dowcip, bo dojeżdżać w taki upał i tracić masę czasu - to żadna przyjemność, o
          kosztach nie wspomnę
      • nom73 Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz 16.06.10, 19:13
        e-ftalo napisał:

> dla szanownych gości z Tarnobrzega ,droga skrótem na Koprzywnicę jest do
        > dupy,ale dla mieszkańców za Wisłą droga przez Chodków,Przewłokę i Krzcin jest
        > jak najbardziej przejezdna i lepie zaoszczędzić te 8km drogi

Dla ścisłości podawajmy skąd dokąd jedziemy, zarówno Sandomierz jak i Tarnobrzeg
        jest dość rozległy.
        Zmierzyłem 2 trasy z dworca PKS w Tbg do Zamku w S-rzu, ul. Podwale:
        1) trasa przez Chodków, Przewłokę, Krzcin - 36,5km
        oraz
        2) trasę przez Łoniów - 38,2 km

zysk 1,7km, decyzja należy do jeżdżących. :-)
        • Gość: Darek Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz IP: *.flash-net.pl 29.06.10, 16:03
          Hej, czy ktoś sie już orientuje jak droga z Tarnobrzega na sandomierz wygląda na
          dzień dzisiejszy ?

Mam dziś jechac tam po znajomego na dworzec i chciałbym wiedzieć czy dam radę
          tędy przeskoczyć czy jechać na łoniów?
          • Gość: Andrzej Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 16:16
            Jakies mozliwosci są ,bo pracujacy w Sandomierzu dojezdzaja przez
            m.Furmany- Trześń /info PKS Tbg/
    • Gość: zybi Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz IP: 83.1.112.* 29.06.10, 16:15
      Podobno jest przejezdna , wczoraj otworzyli.W sobotę jechałem na
      Sandomierz trasą Sobów-Furmany-Trześń , też da się dojechać .
      • Gość: lolo Re: droga Tarnobrzeg- Sandomierz IP: 83.1.122.* 29.06.10, 20:17
        juz otwarta, sluchajcie Leliwy to byscie wiedzieli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka